Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2008 15:19 - Обръщение до Братята Извънземни.
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2086 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.05.2010 09:33


Братя, с радост на сърце днес приветствах новината, че и Ватикана е решил да ви признае. ( http://www.dnes.bg/article.php?id=51502 )

Но като един истински брат, притесняващ се около възможните проблеми , все пак искам да си ви предупредя по братски.

За Бога братя, не идвайте в България !

Първия проблем, с който ще се сблъскате ще е – къде да си оставите летящата чиния . Не знам с какви аларми сте я оборудвали, но каквото и да сте сложили, тукашните братя ще са с една крачка напред. Направо са извънземни в занята , с поглед ги отварят с мисъл ги транспортират.

Ако не ви я откраднат те, то със сигурност ще я вземе едно друго животно – Паяка. Не се отчайвайте, обикновенно ще я откриете на последния паркинг на който се сетите да търсите, набутана сред други странни средства за придвижване непомнещи годините си.  Обикновенно паяка пуска плячката си след като го нахраните с банкноти от по 10 и от по 20 лв.

Ако решите все пак да я оставите на улиците, внимавайте да не е на тротоара.

Тротоар е , една странна алея за придвижване на немоторизираните двукраки, която обикновенно е осеяна с дупки, разкривени плочки, кофи за смет или изпреварили ви паркиращи. 
Не се учудвайте, когато само за ден возилото ви се покрие с дебел слой прах от Африка, както му викат на Кремиковци, върху който незнаен автор е написал " Измий ме !. " . Послушайте го, защото инак ще ви сапуниса КАТ !.

В случай , че все пак решите да се заселите , то със сигурност ще ви се понравят жилищните ни имоти – ще се чувставате като у вас – цените им са космически. Добре ще е да си оборудвате домашен олтар където да се молите на боговете на Вятъра, на Гръмотевиците и Земетресенията, защото първия Бог, стени на нови кооперации събаря, да не говорим за гнева на останалите. Не забравяйте и Бога на Ипотечните заеми, той е коварен и двуличен - Янус ли Анус ли му викаха - забравих.

Братя, от който и край на вселената да идвате, забравете за вашето име ! Тук то ще е едно – Данъкоплатец.

Пояснявам, данъкоплатец е всяко едно същество което може безнаказано да бъде оскубано и смачкано от държавата, без насреща да получи каквото и да е било от нея.

Напротив, считайте се за виновни винаги до доказване на противното, дори и да не сте направили нищо лошо.

Братя, не се отчайвайте – вие имате право на глас.

Този глас за нищо не служи, освен ако с него не подкарвате по къра говедата.

И да гласувате и да не не гласувате, все ще се окаже, че пак същите хитреци ви управляват.

В случай че загубите важна кореспонденция или забравите какво сте говорили вчера по телефона, не се притеснявайте – ще ви го припомнят. Че тя такса подслушване си е направо без пари, само за 100 лв ще можете да разберете ще ви вдигнат ли заплатата и комшийката дали ще ви пусне или не.

Братя, надявам се да сте в много добро здраве и почти безсмъртни, защото ако не сте то фармаколозите със сигурност ще ви разболеят. Или те, или новите болести създавани от еволюиращите с тяхна помощ вируси. Ако те не успеят и въпреки всичко упорствате, то ще ви помогне личния лекар, тук всеки си има GP да се не бърка с GPS ( може и него да са ни имплантирали, нещо жената винаги знае къде съм напоследък ??! ).

Братя , не се опитвайте да се ориентирате в обстановката у нас, обикновенно в началото на всеки един месец когато сравним фиша на заплатата със списъка на сметките за плащане, такъв свят ни се завива, че не можем да се освестим до следващия месец.

 

Това е братя.

Предупредих ви по братски.

Ако съм пропуснал, тук има и други препатили братя като мен, подлъгали се уж за малко, а страдащи вечно.

  var _gaq = _gaq || [];
  _gaq.push(["_setAccount", "UA-16406863-1"]);
  _gaq.push(["_trackPageview"]);

  (function() {
    var ga = document.createElement("script"); ga.type = "text/javascript"; ga.async = true;
    ga.src = ("https:" == document.location.protocol ? "https://ssl" : "http://www") + ".google-analytics.com/ga.js";
    var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
  })();




Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7395675
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив