Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2008 17:14 - А бе, я нещо цинично и комично !
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2999 Коментари: 10 Гласове:
0

Последна промяна: 27.08.2008 23:04


 Само ще цитирам, защото нещо...защото просто нямам думи да го коментирам :)))

Въпросчее ...

Здравейте.
Имам един интимен въпрос,който се притеснявам да задам на по близки и познати,за това ще се обърна към вас. Повечето имате достатачно опит и сте добре запознати за да ме посъветвате правилно.
Таа... нещото,което ме тормози е image image може ли по някакаъв начина да се забременее,ако момчето се изпразни в устата ти. С др думи,гълтането на сперма опасно ли е по някакъв начин? image
Предварително ви благодаря много!

-  Определелно важен въпрос на който трябва да се отговори много професионално!!!! За съжаление аз не съм професионалист и ще ти отговоря, както ми идва................... МА ТИ ЛУДА ЛИ СИ?

P.S.Но все пак за всеки случай гълтай само като си в месечен цикъл!

- може да се забременее!!!!

Може да се забременее, даже бях чела няколко нелепи случки, даже девствено момиче е забременяло image и знаете ли как image След като е преглатнала... един ден след това
се е самозадоволявала и си е наплумчила пръстите image та незнайно как чудото станалоо ... надула корема... има и много подобни случаи.
Та каквото и да правиш после внимавай каде сте ти попадне слюнката image иначе като изключим този вариянт , няма друг начин спок image

- Евалата на кака Раздвоена!
Протеинова диета... ммм image Бон апети!

- Четох най-невероятни начини за забременяване, и едната история беше как момиче живяло с баща си. Бащата се прибрал и си пуснал канала с порно и почнал да мастурбира и се изпразнил на дистанционното. Дистанционното пък било основният уред за мастурбация на дъщерята, след определено време и тя се прибира и си пуска канала с порно и почва да ползва и дистанционното. Наистина странно, но забременяла "

Аз бих казала, егати семейството!




 Източник image
( http://exooo.com/viewtopic1.php?t=3699&postdays=0&postorder=asc&start=0 )




Гласувай:
0



1. pui - Валсодаре,
27.08.2008 17:38
Това ми изкърти мивката в банята, ся кво да правя? :))))))

Сериозно обаче, то не е цинично, а е...хм, доста тъжно.
цитирай
2. shiva - хаха
27.08.2008 17:38
:)))))))))))))))
цитирай
3. valsodar - Просто е само един пример и повод за размисъл
27.08.2008 17:43
На пръв прочит и аз се ококорих и си викам - Това просто не е възможно !
После се замислих за това до колко интернет е изместил нормалната комуникация от живота ни ...
Просто случая е хем куриозен , хем и показателен за много неща - за акселерация, за невежество по основни важни въпроси - на 16 години млад човек да не прави разлика между храносмилателна и полова система е просто покъртителна ... и още куп неща , които ме хвърлиха в размисъл, както една реплика случайно дочута в обществения транспорт - Чукай се преди да ти е тръгнал мензиса, че после е опасно !
цитирай
4. totenlicht - това е ужасно. за съжаление голяма ...
27.08.2008 17:54
това е ужасно.
за съжаление голяма част от децата нямат никаква сексуална култура..
а ако коментара е реален.. направо е трагично вече..
чудно на какви неща са склонни да повярват хората, но не и, че децата им са сексуално активни..
цитирай
5. анонимен - Едно време поздравявах кретените в IRC s
27.08.2008 17:56
Добър ден творения на спукани презервативи

А един ме закопа с

Добър ден творение на спукан хранопровод

:-D

Поздрави
цитирай
6. slavuncho - Преди много години лъжехме момичетата,
27.08.2008 19:20
че ако правят минети и гълтат ще им се изчистят лицата от младежките пъпки... Е, някои повярваха, други - не, а живота си вървеше...
Не ми е удобно да разправям какви глупости сме си говорили като деца, а после и като пубери (сега тинейджъри - абе, друго си е...). Но тогава още не бе излязла "Мъжа и жената интимно"! Можеше да се види някоя голотия по списанията (основно сръбски), които внасяха тираджиите или бащите-баровци (основно "западни"!). Който имаше добра зрителна памет - добре! Като "хване образа" цяла година го държи! Другите си разказваха спомени :))) Е, и всичкото това в мрачнтият соц. За сексулна култура въобще не се говореше. Дори Комсомола (който не знае що е - да пита мама и тате) още не бе подел тази "инициатива" или, казано иначе - нямаше такъв проект, а още по-малко екшън план!
Просто съм потресен от такава простотия при сегашните възможности за информация на всеки! Но явно нещата опират до семейството - там като няма кой да ти каже, кой ще ти каже!
А пропо. След години четох някъде, че спермата съдържала хормони (? - не съм специалист), които оказвали въздействие върху кожата... Е, тогава на една мъничка част от съвестта ми й олекна. Не бях лъгал!
цитирай
7. gothic - Слави, без майтап. Имах едно гадже ...
27.08.2008 19:32
Слави, без майтап. Имах едно гадже преди години, която в първите дни на плажа се обриваше по лицето. И ми ползваше моите течности за мазане. И вършеше работа, мама му стара...А за култови простотии вжте последния постинг на прекрасната дама, коментирала под номер 4 :))))
цитирай
8. melsun - !
27.08.2008 21:51
Ееее, не! Ако не беше трагично, щеше да е комично!
Направо е потрес!
цитирай
9. valsodar - Бисерите там нямат край :)))
27.08.2008 23:10
Но има и потресающи примери, докъде е стигнала акселерацията на новото поколение ( във връзка с дочутата реплика по-горе )

"Здравейте на всички. Пи6е ви КАлина от Варна на 15 . Проблема е там че моя приятелка се срамува да сподели проблема си с вас! Затова помоли мен!Няма да и казвам името за да е анонимно!
Та проблема е такъв! Тя е на 14 но все още няма менструация или както се казва "не и е дошло,не е станала жена" , та още няма менструация а с приятеля си имат полов контакт , редовно си правят секс!
Тя се притеснява че можеби заради секса не и идва!
На 13 пък преди да се запознае с приятеля си тя вече се замозадоволяваше сама "мастурбираше" ! И наистина много се притеснява да не би това да е попречило да и дойде. "

цитирай
10. ady - Изби рибата
28.08.2008 10:40
:)))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7391793
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив