Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2008 10:36 - Жега в Blog.bg
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3291 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 29.08.2008 16:17


Вече цял ден не бе вкусвал и трохичка. Не,  че нямаше нищо в хладилника или по картата му нямаше преведени пари, не – глада  си бе за пречистване на организма. Духовно и физически. Физически, за да се изисти от дъха си на гранясало останал  от последното му посещение в кантината. Духовно, за да подпомогне гладуващите в Африка, да се почувства поне за малко солидарен с горките сомалийчета с издути от глад кореми.

 И неговият се бе издул, но не от глад, а от близо литъра бира, който изпи на няколко големи гълтока, в опита си да компенсира жегата лепнеща по него.

Пооригна се доволно и се запъти към разтворения лаптоп, примамливо привличащ го към себе си да напише нещо, разкриващ щедри женски прелести на моментния си уолтпейпър.

Да-а, време бе да се захване с работа !

  Какво друго ако не работа, бе целодневното  следене на блога му, чакайки поредното мнение за модерация, усещащ гъдела да си бог дори и в едно виртуално село.

 Прегледа набързо списъка с влезлите и веднага си отбеляза кои не са го посетили след  последния му пост.  Ще им напомни за себе си , с по някой и друг изненадващ глас и ако и тогава не се вразумят, ще опита по другия начин – с по някоя и друга хвалебствена реплика в блоговете им или в краен случай с лично съобщение. Винаги е помагало, ще помогне и сега.

 Така-а-а-а, за какво ще пишем днес ?

 Какво се чете най много ?

Бърз преглед на актуалните теми и картината започна да се сглобява във въображението му.

 Трябва да има гняв. И този гняв е най-добре да бъде насочен срещу управляващите – така човек винаги може да попадне в светлините на прожекторите и да грейне в ореола на борец срещу неправдата. Естествено, гнева трябва да е съпроводен с нужната нотка патос, ухаещ на патриотизъм , с едно леко ухажване на интелекта на аудиторията, повтаряйки истините скандирани на митингите и обагряйки с най-черни краски постигнатото до момента.

 Не е важното, кой е виновен и какво трябва да се промени – Важното е да се каже „Мразя тази държава ! „ – всички мразят държавата си, така че ще кимнат одобрително.

 Хм, няма да е лошо да се привлече и по-възрастната аудитория сравнявайки положението сега с това което е било, по времето на ... тяхната младост.

 Така-а-а, встъплението вече го имаме...

 Герой или героиня ? Тук е малко трудно, но какво има да се мисли – героините са винаги по-секси и по порочни от скучноватите герои. А и какво привличащо може да има в един мъжки задник или гърди, докато в женските...

  Поопипа се по зурличката и наболата брада взе да дращи по ръката му. Дали да не я остави за следващата снимка в профила си ? Интелектуалците винаги са брадати, така че ще я остави !

 А с младите, с младите какво ще правим ? С какво ще ги привлечем ?

 Е как с какво, естествено че със секс, то тях вълнува ли ги друго ? Мд-а-а и еротика значи трябва да се вкара в повествованието. Е , няма да е много хард, че току виж са го обвинили в педофилия, но някое и друго напоително отклонение няма да навреди – зърна, гърди, облизване .... да прибавим ли и малко сладолед ?!

 Не, сладолед няма да прибавяме – калоричен е, а някои читатели в този момент може да са на диета и няма да погледнат одобрително на това.

  Да, до тук добре се получава, но къде е духовността ? Къде е онова възвишено послание , което ще разтърси из основи , крехката емоционална чувствителност на всички преследващи просветлението си, като тълпа  джебчийка слязла от трамвай ?

 Без Бог няма да я бъде ! Кой бог няма значение, всеки да си избира на кой да се кланя, важното е вярата в бога да присъства.

 Ех, за малко да забрави – непременно трябва да понакъдри малко стила на писане, че ако изтърве лиричните си отклонения, ша ли въздишат в умиление старите моми по него ?

 Нещо розовичко трябва да има , не само заради блондинките в нета.

 Така, готово е !

 Опс, не е готово.

За малко да забравим таргет групата на туристите – трябва да има природа , трябва да има пътеописание. И някоя снимчица ако може. От гугъла естествено.

 Я така ?

Хм, да ... и клипче от гугъла , за да стане шаренийката завършена.

Да видим какво се получи ?!





image

 

 „ Тя слезе от претъпкания автобус, усещайки болки по всичките места на тялото си.

От разбитите пътища имаше чувството, че не са останали вече пломби в устата й, - ей тоя кмет няма ли да ги оправи най-сетне тия дупки бре ?!

 На поредното пропадане докато пътуваше права, отстъпила мястото си на една старица , усети как ръката опипваща я по дупето рязко отскочи и замалко не отиде на гърдите .

 Ех, защо дупката не бе малко по-дълбока , с метър поне , раздразнено си помисли тя.

 Намести повдигната си поличка, разкриваща стегнатите и бедра и се запъти да слиза.

  На пътя и се изпречи един брадясал мургав ром, досущ Антонио Бандерас, който наместо да й помогне, най-нагло се опита да й бръкне в ... дамската чантичка .

 „Мразя тази държава ! Няма ли най-сетне кой да ни отърве от тях ?!

Не от ромите естествено, не съм расистка а и мургавото изглежда секси ... От джебчиите естествено ! Няма ли кой да им даде работа, хляб, бъдеще и право на достоен живот. Фабрики, които отново да изправят комини и една работническа класа, която да ни поведе отново напред ?!

 Като каза работическа и се сети, как още не си е намерила работа. На предната обява за секретарка, такива неща я накараха да свърши, че още я побиваха тръпки от отвращение. Те тия, май на сериозно се бяха взели, щом я накараха наместо кафе с райберче да им изготви таблица на Excel.  Простаци !  Импотенти смотани !

 Изпълнена с гняв, тя тръсна глава и развя русите си коси, стелещи се като водопад над загорелите й с бронзов тен рамене.

 С горда и изправена  осанка слезе от автобуса, една истинска патриотка, предпочела наместо мерцедеса с климатика, да се повози в градския транспорт за  да се слее за миг с масите. Все пак в мерцедеса често е  няма какво да ти повдигне поличката, нали ?! А и да има кой или какво , то няма да го има момента на приятна изненада , опитваща се да отгатне по загрубялостта на дланите темперамента на мачото притиснал се сладостно до нея .

 Моля ти се Боже , от сърце ти се моля, прати ми мъжа на моя живот !

Шепнешком заредила молитвата си, тя приседна на крайпътната полянка, високо над града, а под нея , долу в смога се разстилаше прашния град.

 Напече слънце, глобалното затопляне достигна и това тихо кътче от природата, карайки я да разкопчее копченцата на розовата й блузка.

 А от долу, като две немирни малки палавници я погледнаха лукаво лисичите муцунки.

 Я да видим какво си имаме тук ? – весело се запита тя и бръкна в чантичката от Версаче.

 О-о-о, колко е голям ! Колко е плътен ?! Колко е тежък ?! Ето това е моята мечта и само Балкана ще запази моята тайна .

 Как ли да го приема и дали няма да се отрази зле на фигурата ми ?

Цял или на части ?

Не, по добре ще е на части, все пак не е добре да се прекалява от първия път.

 Сочен, превъзходен, от най доброто месце.

 Салам Камчия .

Изберете българското !

 

К’во се чудиш бре шапшарлак, тая статия ще се публикува ?!  И ще ми донесе лелеяната платена колонка в нечие списание . Ти знаеш ли, колко много главни редактори четат и пишат тук ?!

 " P.S. Всички прилики с действителни лица и събития са... случайни 





Тагове:   BG,   жега,   Blog,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zezo - Я, че то лесно било. Обаче нещо ми се ...
28.08.2008 10:44
Я, че то лесно било. Обаче нещо ми се губи. Шефа, ШЕФА, къде е Шефа? Бивш, настоящ трябва да има Шеф.
цитирай
2. valsodar - Гнева срещу шефа е добър сюжет
28.08.2008 10:52
За следващ разказ :)))
Ша взема да ги подкарам на конвейр, а може и книжка да издам - така женската фен група ми е гарантирана.
"Сатенен оргазъм предизборен" - как ти звучи като заглавие - ще уцели ли електората ?
цитирай
3. zezo - Става, ама е малко отнесено от ви...
28.08.2008 10:57
Става, ама е малко отнесено от вихъра и може да отблъснеш част от аудиторията. Затова предлагам да ги редуваш и след него да пуснеш нещо по-битово от рода "Българските шефове - най-......... в света" примерно :)
цитирай
4. valsodar - Най-големите педерасти ??!
28.08.2008 11:16
Така засягаме няколко теми едновремено - за заплащането на труда у нас, за отношенията на работното място и за толерантността към различните ?!

Така де, и те имат правото да растат в кариерата ! :)))
цитирай
5. gothic - Приятелю, и нещо вярата в бъдещето ...
28.08.2008 11:28
Приятелю, и нещо вярата в бъдещето ми се губи....
цитирай
6. valsodar - Ми то във време на безверие ...
28.08.2008 11:29
Верно, пропусната е ! :)))
цитирай
7. zezo - Носталгията също трябва да прис...
28.08.2008 11:36
Носталгията също трябва да присъства. Темите от типа "Когато бях овчарче" са много популярни.
цитирай
8. valsodar - Естествено.
28.08.2008 11:49
Мацката е емигрантка куРтизанка, за малко прибрала се покрай лятната отпуска, стимулирайки местната ни икономика избираща българското ! :)))
цитирай
9. анонимен - zezo,
28.08.2008 12:07
Българите още не са стигнали това еволюционно ниво да бъда шефове. Все още са началници.
цитирай
10. doaiva - ахахаххахахаха
29.08.2008 15:15
"О-о-о, колко е голям ! Колко е плътен ?! Колко е тежък ?! Ето това е моята мечта и само Балкана ще запази моята тайна ."
цитирай
11. valsodar - Казвали му метафора на това
29.08.2008 16:17
ама , аз от такива метафори нещо не вдявам ! :)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7393009
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив