Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2009 10:05 - A.R.O.G
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 648 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Преди време бях споменал за един уникален филм A.R.O.G  показващ нагледно, как с малко средства , но с добро въображение и отличен актьорски екип може да се направи незабравима и култова комедия.

image

 Комедия* надвишаваща с класи , тези с които ни заливат от Холивуд, касаещи основно проблеми на незадоволени девици и пъпчиви тийнейджъри, филми в по-голямото си естество бозави, невзрачни и предвидими.

 Е, най-сетне излязоха субтитрите на филма, за който бях готов да уча и турски ако се наложи, но само и само да се насладя на остроумните му диалози, великолепното актьорско присъствие, красивите актриси ( да се чудиш отде ли са ги намерили комшиите, че да си намерим и ние ??! ) и великолепният сценарий, който този път наместо в космоса ни отвежда в далечните пещерните времена.

 *Един съвет - ако го гледате в домашни условия, намерете си звукоизолирано местенце, където вашият кикот няма да разбужда комшиите и да се чудят що ли за хиена се е заселила и се хили във входа !

 Няма да разказвам филма , защото започна ли, съм на път да пейстна субтитрите му, за което силно се изкушавам. Дори и те са достатъчни да ви развеселят и заредят с добро настроение, поне една седмица напред.

 С хумор, странно близък до нашият, типично балкански , с реплики, които сякаш самите ние ги неволно ги изричаме - факт, който показва, че киното много повече ни сближава, отколкото разделя.

 И ако някой ден Турция влезе в Е.С. това ще е напълно заслужено, най-вече заради творците й. Тези наши комшии, показали ни , че с усмивка може да се постигне много повече, отколкото с цялата мощ на дипломацията.






Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. valsodar - О-да, това е класика, като Звездни Войни и Индиана Джоунс
11.04.2009 00:11
Е, пожелавам ти скоро да му се радваш - един от малкото филми, за които си заслужава и на кино да се иде да се гледа - смехотерапията лекува много добре последиците от зимната депресия :)

Апропо, преди малко изгледах крадената версия на Върколак, епизод 3 на иксмен - много по-човечен и далеч по смислен от останалите епизоди преди него. Определено ми хареса и ще си го гледам пак , в завършен киновариант.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7393694
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив