Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2010 09:25 - България отново спи, всичко е спокойно.
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1307 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 22.01.2010 11:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 България спи.
Спят и българите в нея, поради медийният комфорт, който медиите така услужливо предоставиха на ГЕРБ.
 А междувременно се случват някои доста тревожни събития, встрани от скандала Желева прославил ни по света.
 Едно от тях е спирането на ДВА МИЛИАРДА ЕВРО, рекорд с който ГЕРБ ще надскочи аферата Батко. (
Европа разлюбва Бойко Борисов )

 Второта явна издънка на власта е унищожаването на природен парк Сините Камъни, отблагодарявайки се по този начин за подкрепата към ГЕРБ на бившият футболист и пишман кмет - кметът на Сливен Йордан Лечков. ( 
Бойко дава на Лечков Природен парк „Сините камъни” )

 Да, знам че всичко това ще остане встрани и блогърите благоразумно ще си мълчат до следващите избори, когато ще наводнят сайта с патриотични призиви и партийни програми, които за пореден път да ни спасят и изведат в светлото бъдеще.
 Знам го и го приемам с ясното съзнание, че все още у нас няма и наченки на гражданско общество, единствено което може да се явява коректив на власта.
 По простата причина, че у нас исторически е доказано, че когато народът спи, управниците си му дерибействат опиянени от дадената им власт.
 И така, пробуждайки се само за по няколко дни по време на "Избори" за да делегираме власта си на следващите измамници, ние проспиваме съвремието си.
 За да се събудим някой ден и с изненада да установим, че времето ни за действие е безвъзвратно пропиляно от тези, на които лековато сме предоставили правото си на глас.



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lado - Здравей, Радо! Само като си спомня ...
18.01.2010 09:52
Здравей, Радо! Само като си спомня какви недоклатеняци ни управляваха през тези напълно загубени 20 години - само и единствено благодарение на изборността и възможностите за манипулиране на стадото.
Зопочвам да изпитвам леко възхищение от анализаторските и сратегическите възможности на комунистите. Освен ако не използват нечие ноу хау .
Здраве и късмет!
цитирай
2. анонимен - Радо
18.01.2010 10:21
Според мен идва полицейско генералската ера. Тази смесица между БКП и МВР наречена ГЕРБ ще ни направи на нищо,но простия ни народ още вярва!!! Какта се пееше в една песен на клуб НЛО: "Народът спи и верва пак на лъжи"!!!
цитирай
3. valsodar - Чий е мозъчният тръст зад случва...
18.01.2010 10:21
Чий е мозъчният тръст зад случващите се "промени" у нас ли?
Ако наистина искаме да го открием, то трябва да се върнем в дните предшествали революцията от 1917-та и да видим кои са реалните й организатори и с чие финансиране тя е станала възможна.
После, може набърже да минем през разсекретените документи около Ялтенската конференция, а в наши дни да се спрем на планът Ран-Ъп, който никога не е спиран от изпълнение!

ГЕРБ е поредната мафиотска мимикрия на плутокрацията, чрез която продължава ограбването на националният ни ресурс и богатства.

Връзките на ГЕРБ с ТИМ и олигархическата върхушка (индиректно чрез Лукойл ) са видни за всички, които могат да виждат през медийната мъгла.
цитирай
4. анонимен - valsodar
18.01.2010 10:46
Обективен си, но не само- болезнено си прав. Всички знаем кръговете на Борисов. Те нито започват нито свършват с някакви си общински котараци. Една власт смени друга,лошото е че това управление според мен ще е е много по зле от Тройната коалиция.

Аз съм студент, и хич не ми харесва нещата които чувам за новия министър,както и за цялото това правителство.Ше искат да ни вкарат в някакъв строй!!! Тежко ни горко- на нас простия народ.
цитирай
5. valsodar - Не бих казал, че сме прост народ, не ...
18.01.2010 11:17
Не бих казал, че сме прост народ, не бих го казал заради хората, с които страната ни се гордее пред света, заради възможностите, които имаме пред нас.
Българинът е изключително съобразителен, когато хитрува на дребно в опитите си да преметне по андрешковски държавата и същевременно е крайно недалновиден и непрозорлив, когато избира управниците си.

За да е налице това, причината е само една - всенародното отвращение от политиката у нас, което бе постигнато с медийна помощ, по методиката "На всеки три дена - чудо".

Хората се хвърлят на следващата гръмогласна новина в медиите и по-този начин медиите обезсмислят най-важната задача, която имат да изпълняват - да информират.
В повече от случаите медиите целенасочено дезинформират обществото, измествайки проблемите в страната ни с помощта на псевдо-новини.
цитирай
6. loran - ;(
18.01.2010 12:05
tochno prost narod sme
цитирай
7. valsodar - Не бих нарекъл прост народ, този ...
18.01.2010 12:16
Не бих нарекъл прост народ, този който е с над 4 хилядолетна история, запазил завинаги във времето името на държавата и обичаите си.
Не бих нерекъл прост народа изобретил календара посочен за най-точният от всички времена и за всички народи.
Не бих нарекъл прост народа, дал на Европа Ренесанса.

Не бих!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7404753
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив