Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2010 14:02 - С две думи
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1377 Коментари: 2 Гласове:
2



 Целта на настоящето словоблудство е да си прочистя главата от насъбралите се глупости в нея, така че с напълно спокойна съвест може да си го прескочите - не си заслужава воайорството - вервайте ми!

 Така.

Не мога да разбера едно - защо след едногодишно кандърдисване ще реша най-сетне да се наканя за уикенда да се кача на язовир Белмекен и точно тогава ще взема да нацеля рали България?
Е, лошо ли им бе из Сливенският балкан, че решиха в Родопите да се нацелят?
И то така да си планират маршрута, че да блокират всички възможни пътища водещи до едни от най-красивите високо-планински язовири в България?
 А Белмекен си ми е мерак още от миналата година, а днес - а утре, а дъжд да не вали и ей ти на - един хубав слънчев уикенд през който аз да не съм извънредно на работа, да имам време и възможност, а то?!
 Каръщина, ама каръщина от класа!
Идеята ми бе да се поразвъртя в посока югоизток от София в рамките на около 200 км. , да видя каква е хавата за палаткуване, да поогледам драките дали няма да изкушат котака пак да ми изпартизанства в тях и все хубави неща, сред които и малко риболов, малко припек на слънчице и най-вече - много мързел сред планинската тишина и спокойствие.
 Уви!
Човек предполага... Бог разполага - размина ми се добрата идея с реализацията си.
Да де, имам и поне един резервен вариант по поречието на Струма в посока Невестино към Кюстендил или оттатъка ждрелото след Благоевград, ама и за там новините не са особенно обнадеждаващи, реката била мътна и ... кална, та сещай се значи де ще съм аз и де ще е мряната?

 За Доспат чувам хубави неща, но далеч е бре майка, де ще ходиш за един уикенд дотам и обратно? И нещо бая пренаселено ми се вижда там по предварителна информация, а тътена на чалга не ми се връзва нещо с представата за добра почивка.
 
 Човек, кога си забегне по драките го прави най-вече от желание да скъса поне за малко връзките със себеподобните си, а не да открива мутрите им из най-неочаквани места.

 Че да видим, не съм се отчаял напълно де, в краен случай наместо за риба ще отида за диви ягоди и гъби на Плана, но едно си е човек да си има настройка за нещо си и то да замине в небитието. И до Дунава може да отпрашим, ама то  и там същата кал, дорде е висока и кална реката, единствената риба, която може да се види е все в магазина или из мазетата по фризери и буркани.

 С две думи - мъка!




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gothic - Що само за един уикенд бре, Радо?
06.07.2010 16:13
Що само за един уикенд бре, Радо?
цитирай
2. valsodar - Един за проба
06.07.2010 17:09
А инак, за края на Юли имам запланувана една отпуска, надявам се до тогава да съм си проверил местата за къмпинг, на които да не се налага да се връщам за да търся котака, забегнал пак у драките да гони лисиците и да им подобрява породата. :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7395295
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив