Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2011 15:25 - Защо напускат блогърите сайта?
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5706 Коментари: 33 Гласове:
21

Последна промяна: 24.08.2011 15:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Това е въпрос, който би следвало да вълнува повече управата на сайта, но няма как да не си го зададем, виждайки как блог, който сме свикнали да четем и в който ни е било приятно да влизаме, в един момент просто спира своето съществувание.
 Да, краят на блога не е краят на света и смисъл в излишното му драматизиране няма, все пак човекът не е умрял, а просто спира да публикува тук, но нека да се опитаме да изброим причините, които биха накарали човек да спре с присъствието си тук:
 
 1. Ръст на простаците в сайта. - Както и в държавата ни, така и в сайта, който е нейното огледално подобие броят на простаците продължава да бележи ръст. Те могат да бъдат от най-различен вид и калибър, но най-често срещащите се са злобните и прости глупаци, които виждайки, че не могат да напишат нищо интересно като авторски материал в блога си, започват да пишат по адрес на трети лица, чрез чието охулване да предизвикват интерес към блоговете си. Сеирът който става предизвиква достатъчно незрял интерес, по простата причина, че по пътеките с най-малко съпротивление се върви най-леко. 
 Злобарчета, глупаци, идиоти копиращи чужди профили и самоличност - примерите са много, но всичките под един общ знаменател - изнервящи.
 Понякога изнервящи дотам, че на човек борбата срещу тях да му се струва като битка с вятърни мелници, виждайки как управата на сайта наместо да ги санкционира направо си ги стимулира, чрез позволяването на техни постинги да висят неотменно на челна страница в сайта.
 Жертвите им в началото се опитват да се борят, после да си траят, а накрая просто си напускат сайта оставяйки усещането зад гърба си, че този сайт не е този който е бил в техните представи. Глупаците ликуват прогонвайки още един потребител на сайта, а за тези които са го чели остава единствено да наблюдават безпомощно, как управата нехае за спада в нивото на сайта и да се чудят, кой ли ще е следващият, който ще си тръгне.

 2. Слаба модерация на сайта - Изключвам в случая автоматичните алгоритми, според които се управлява подбора на постинги в класации по категории в сайта ( дежурното оправдание на модекипа ) , а визирам изцяло появата на постинги с недопустимо съдържание от етична и морална гледна точка в препоръчаните за прочит на челна страница в сайта. Нерядко, този изключително калпав начин на модериране води наместо до решаване на конфликти между блогърите единствено до тяхното изостряне и задълбочаване. Съответно и до едно по-високо ниво на сеира, който странно защо някои са решили да поощряват наричайки го рейтинг, наместо да го ограничат. 
  Така, с течение на времето стойностните постинги започват да отстъпват пред провокативните, смислените пред безсмилените и идейните пред просташките.
 Което естествено се възприема като зелена светлина от простаците усетили, че точно тук и точно сега е златното място и време за тяхната изява.
  
 3. Нескопосана цензура над блоговете - така наречен БАН - Фактът, че по всяко едно време, непознат за теб човек може по неясни за теб причини да наложи пълна или частична цензура над блога ти е достатъчно основание за мнозина търсещи свободата на словото да спрат да публикуват тук.
 За каква свобода на словото може изобщо да иде реч, след като тук ти не си свободен да споделиш свободно своята гледна точка, а трябва да мислиш дали със следващият ред, който ще напишеш, със следващата мисъл която си решил да споделиш няма да засегнеш нечии лични или корпоративни интереси и по тази причина да спрат достъпа на читатели до блога ти?
 Безконтролно налагане на БАН, липса на ясни правила, липсващ списък на лицата имащи право да налагат рестриктиции, както и правилата по които те се налагат - това съвсем не е маловажна причина, поради която човек да реши да напусне сайта.

 Да има и една трета причина, която често се наблюдава тук - липса на интерес към блога и драматичното му закриване с цел предизвикване на такъв, но това по-скоро е проблем на конкретният блогър, а не на сайта за да се споменава тук.

 За мен лично, основните причини поради които хората си тръгват са горните две - прекалено много войнстващи простаци и прекалено малко бариери пред тях, които да запазят сайта, като едно спокойно и приятно място за споделяне на идеи и преживявания.


 Може би, ако управата на сайта се бе вслушала в 1/10 от предложенията, които сме й направили до момента това щеше да се промени, но както виждам до момента нея я вълнуват по-скоро рекламните постъпления, отколкото средата за публикуване тук и висотата на постингите в нея.

 ПП Скоро няма да си тръгна - това по отношение на триото Тупанчо -Цървуланчо - Ангелинка, чакащо с нетърпение кога ще го направя, за да не блести така в очите простотията им на моят фон. Ще продължавам да пиша в блога си за нещата които ме вълнуват, без да ми пука как ще се възприемат те от глупаци като тях.



Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Няма по-ярък пример за тая категория
24.08.2011 15:41
най-често срещащите се са злобните и прости глупаци, които виждайки, че не могат да напишат нищо интересно като авторски материал в блога си, започват да пишат по адрес на трети лица, чрез чието охулване да предизвикват интерес към блоговете си.


от Камосутров. Над 20 постинга са директно насочени срещу мен, Рустам, Кушел и Панталеев. Но не му се налага бан въпреки трите ми оплаквания, последното от днес, когато най-долно публикува снимка,, представяйки я за моя.

А по самата тема - нищо не оправдава решилите да си тръгнат. За мен са слаби. Стоиш и риташ лаещите по теб. Те всъщност само са ти от полза - вдигат ти рейтинга и докават низостта си.
цитирай
2. valsodar - Грозна картинка са подобни блог...
24.08.2011 15:47
Грозна картинка са подобни блогове, чието съществуване и безнаказаност във времето само поощряват подобни явления да се множат в сайта.
Самото им присъствие в сайта налага върху него един крайно негативен отпечатък на злоба и простотия, която скоро ако така продължава да нараства със същите темпове на разстеж, ще стане синоним на сайта, сред блогващите в страната.
цитирай
3. анонимен - Аз пък си имам един файтон приятели, ...
24.08.2011 16:54
Аз пък си имам един файтон приятели, които ми слагат минуси, дори и да напиша постинг за Марс, защото е червен. Видяхте ми постнга за днешния анти морал. Истина е от първата до последната буква, но щом го казвам аз, моментално трябва да се оплюе. Никой не е имал в тоя сайт толкова врагове, колкото мен, но да ви кажа честно, "дреме ми на дядовия". Последното нещо, което ще направя е да се махна заради някого. Абсурд!
цитирай
4. valsodar - Куш, съгласен съм с теб за упадъкът ...
24.08.2011 17:10
Куш, съгласен съм с теб за упадъкът на нравите вследствие от факта, че повече от 2 поколения държавата ни е напълно разграден двор, в който влезе най-лошото за подражание. Съгласен съм, че и в едно тоталитарно общество, привикнато към безусловно подчинение и послушание, това не бе в такъв размер и характер, а изолирано и по върховете му.
Но, да жалеем по миналото си с лошите и добрите му страни полза няма - трябва да гледаме към настоящето и да мислим за бъдещето си / това по отношение на проблематиката в постингът ти/

А това, че някой идиот ще мине и ще ти нацвъка анонимно минуса е напълно безсмислено явление, най-малкото защото към опцията за гласуване не е въведено обозначаване на далият глас, както и пояснение за мотивацията му.
От тук, вече и да се хвали някой колко плюса имал под постинга си е напълно безпредметно и издава единствено нисък интелект и култура на поведение в нета.
цитирай
5. darcy - Аз пък имам
24.08.2011 17:22
най-упорития съсипвач на животи!
цитирай
6. valsodar - най-упорития съсипвач на животи! ...
24.08.2011 17:34
darcy написа:
най-упорития съсипвач на животи!


Всеки си има по един малък Тиранин.
Дали ще му позволиш да порасте, зависи изцяло от отношението ти към него.
Колкото повече внимание му отделяш - толкова повече му даваш от силата си и по-слаба се чувстваш пред него.

На снимките си хубава, не виждам повод за комплекси и притеснения.
Ако това наистина те е травмирало толкова много психически потърси адвокат и разгледайте възможността да си потърсиш компенсации за нанесените щети чрез съда. Било от причинителят им, било от този, който косвено му е съдействал предоставяйки му поле за изява, от което той систематизирано и последователно да ти вреди.
цитирай
7. valsodar - А Цървула и Тутаняка пак дебнат к...
24.08.2011 18:07
А Цървула и Тутаняка пак дебнат какво ново ще напиша, за да могат те да напишат контра постинг, с който да си изпълнят норматива за бройка в сайта.
Не се научиха, че само с крадене на идеи не става, трябва да има и глава която да ги ражда!
:)

Шматароци от класа!
цитирай
8. rustam - Аз лично имам постинг,
24.08.2011 18:14
посветен на проблема. "Културен шок" се казва.
При първоначалната ми регистреция тук бях потресен, че недоразумение като Фитилчо е най-четения блъгър тук
В следствие на това напуснах за окло 9 месеца, потресен, този сайт.
докато прозрях истината, и не видях готини хора
цитирай
9. valsodar - Най-четен или по-скоро "н...
24.08.2011 18:22
Най-четен или по-скоро "най-посещаван" е едно доста относително явление.
Ако в 20-30 сайта напускат линкове към мой постинг, той ще отбележи най-много посещения, но в никакъв случай няма да е четен. Конкретен пример - 60 "прочита" от които реални са само 4, какво повече да му коментирам на Фитилчо?
Глупостите които пише по мой и твой адрес, ехидните му поучения или взаимните облизвания, които си правят с Тупанчо и Ангелинка?
Много ниска летва ми е той, за да се налага да я прескачам. По никакъв начин не мога да го сравнявам със себе си, така че ... просто е един любопитен обект за изследвания и нищо повече. Прост човек с две думи, човек оправдаващ бездарието си с алкохолизъм, неграмотност и нежелание да научи нещо ново.
Не виждам нищо похвално в това да се хвалиш как гащите ти са с дупка на гъза и да търсиш взаимовръзка между окаяният си вид и наличието на талант под него.
Смехурко :)
цитирай
10. rustam - Винаги съм уважавал
24.08.2011 18:28
блога ти, защото е "свободна територия" и е достъпна за различното мнение.
Но на малкото човече не му стиска да се яви тук, брониран зад пълната модерация при себе си.

Въпреки абсолютно обективните аргументи за това, че въпросният не е "най-
четен" не е кадърен, я напротив - продължава да се пее старата песен, че го "обиждали" от позициите на лични нарми и пристрастие.

Казах му - ако си най-четен, значи средно ти се падат по 3000 прочита в постинг.
Другото е..."влизане", а не е четене на глупостите ти.
Но явно обича да му "влиза" на човека
цитирай
11. valsodar - Блогът ми е създаден основно с цел да ...
24.08.2011 18:38
Блогът ми е създаден основно с цел да чуя различното от моето мнение, а това няма как да се получи с предварително одобряване на мненията.
Спрял съм единствено анонимните коментари, от които единствено се възползват регистрирани потребители за да псуват на воля, ако някой чак толкоз иска да коментира при мен, регистрацията в сайта няма да му отнеме повече от 5 минути време.

Какво ще кажа аз, не е чак толкова важно, защото това си е моето мнение, моята гледна точка, моят споделен опит, талант и знания. Доколко ги има - доколко ги няма, е доста относително във времето. Има силни постинги, има и слаби постинги - нормално е в случай, че човек пише всеки един път когато пожелае да го направи и не е ограничен от заплащане и работодател за когото да пише.

В случая, горното си кореспондира и с темата на постинга - повечето от тези които съм чел с интерес тук, са писали единствено за собствено удоволствие, без да се преструват на някой друг, без фалш и без лицемерие спрямо читателите си.
Точно тези хора напускат първи отвратени от едни "странни" явления случващи се постоянно в сайта, дължащи се основно на "добрата" му поддръжка.
Глупаците ще ги надживеят, защото сайта предоставя идеалната хранителна среда за тях. :)
цитирай
12. valsodar - И понеже си стана въпрос за това, как се манипулира чрез модерация
24.08.2011 18:41
ето и поредният ми коментар, който е прочетен, но няма да види бял свят:


18:31

Доста си ми смешен с това, как влизаш като анонимен в блога ми, прочиташ какво ново съм написал и пишеш контра-постинг в отговор на него.
Ако не си обсебен от личността ми, то тогава защо го правиш?
Явно ти липсва интелект, чрез който да достигнеш нови идеи, нови теми по които да пишеш? Или просто си ти липсва оня талант, за който толкова много те хвалят, че не можеш смислено да започнеш и завършиш ни един постинг в блога си?
Виждам, че те е страх от мен - постоянно го показваш в пригласянето на нищожества като простият Тутаняк и още по-ограничената от него Ангелинка.
Нали знаеш, че с каквито се събереш на такъв заприличваш?
Поздравявам те - успя да слезеш на нивото не един фатмак и на една тъпа радио-клюкарка!

:)


Постинг: Защо много блогъри напуснаха сайта
цитирай
13. darcy - А, Валсодаре. . ти верно, че ми беше ...
24.08.2011 18:41
А, Валсодаре.. ти верно, че ми беше приятел във фейса... :-)))

цитирай
14. valsodar - Не си кривя душата
24.08.2011 18:43
darcy написа:
А, Валсодаре.. ти верно, че ми беше приятел във фейса... :-)))


На красивото няма да кажа, че е грозно, както и грозното няма да нарека изящно.
По-лесно е да се казва истината, така не се налага да помниш, какво си казал преди :)
цитирай
15. анонимен - Валсодаре,
24.08.2011 18:46
мноооого си проЗ, бе момче! Каквото и да правиш, няма да догониш нито Сашо, нито Стефан. Понеже си умствено импотентен. И затова беснееш срещу тях. Вече и слепите в сайта го разбраха.
Виж си жалките прочити, виж си и приятелите - ясен си на всички!
цитирай
16. valsodar - Я, един ИнтеУегент се е появил в с...
24.08.2011 18:50
Я, един ИнтеУегент се е появил в сайта?
Я да видим ТИ какво умно и свястно си сътворил в блога си?
Май, там няма нищо, а?
Що така?

Нещо ти подрънква на кухо лейката ли?
Та се налага да я почукват за да издаде глас приятелчетата ти с контра-постингите срещу мен?

Имат да ме черпят и Стефан, и Сашо, че дори и селската Радио-Клюкарка.
Ако не съм аз, за какво изобщо ще пишат те в сайта?

Погледни последните им постинги, виж какво всъщност е продиктувало написването им и се опитай да задвижиш клеясалите ти мозъчни гънки!

Смешко!

:)))
цитирай
17. анонимен - Да напишеш постинг със същото заглавие,
24.08.2011 20:06
в който да си чатиш с един, та да трупаш коментари, е показателно за липсата на идеи и папагалското повтаряне на теми.
цитирай
18. mt46 - Логични,
24.08.2011 21:11
смислени тези и аргументи... Не бива да се толерира простотията... Снощи един идиот, "посветил" ми пРостинг, ме тормозеше на "лични", написа и първи коментар в последния ми постинг... Дълго време не са ме допускали до "първа", за сметка /а може би и със съдействието/ на някои б/л/огоизбрани - подигравка с труда ми /част от който е отишъл на вятъра/...
цитирай
19. valsodar - Точно за това говоря - пропуски в ...
24.08.2011 21:25
Точно за това говоря - пропуски в модерацията на сайта.
Аз си мисля че са умишлени, съдейки по крайният им ефект, от блог.бг се оправдават с алгоритъма си, който все за всичко е виновен, а крайният резултат винаги е един и същ - простите остават, свестните си тръгват.
Това искам да се промени.
Да се даде равен шанс на всички потребители в сайта, като се махнат всички класации и постинги от челна страница в сайта, като там да излизат единствено последните публикувани и списъкът с различните му категории блогове.
От там насетне, няма да има какъвто и да е било повод да се каже, че нечий постинг е бил толериран спрямо друг, както и да ни дразнят пълни простотии рекламирани за прочит.

Това да се спре - няма да е малко и значително ще се подобри атмосферата в сайта. Всеки да си го четат според реалният интерес към тематиката в блога му, а не защото тоя модератор или оная програма са го подпряли под гъза!

:)
цитирай
20. valsodar - Наглостта просто няма граници!
24.08.2011 21:31
djuliano7 написа:
в който да си чатиш с един, та да трупаш коментари, е показателно за липсата на идеи и папагалското повтаряне на теми.


Цървула се оправдава, че идеята за неговият постинг не било съдържанието на моя, а само заглавието което той е прочел ( чудно защо постингът му е насочен към съдържание в текст, който не се показва под заглавието?), а другият тъпигьоз - Тъпаняка пък коментира под него, че не моите постинги са първи във времето и съответно дали повод за написване на техните, а точно обратното ( което си е направо върхът на наглостта, защото всеки може да види времето им на създаване ).

Прости, тъпи и безкрайно ограничени хора.
Самите те, явно нищо ново не могат да измислят, та надничат като махленски клюкарки из чуждите блогове, за да могат да напишат и те нещо, че да си запълнят норматива за брой постинги.
Аз напиша постинг - те веднага след мен контра-постинг.
Тъпи, прости папагали!
цитирай
21. joysii - Ми как няма да се махат, бе Валсо, ...
24.08.2011 22:27
Ми как няма да се махат,бе Валсо, като в този сайт 80 % са кози и тюфлеци, които се прекланят пред "литературния талант" на местни драскачи и изпадат в истеричен възторг пред щуротиите на Спароток?
Ако си забелязал, махат се интелигентни хора, които се разочароват от тъпотията тук.
Освен това, не бива да пренебрегваме факта, че това е един съвсем несериозен сайт, в който се търсят предимно разнообразни контакти с няколко близки по характер човека,или просто забавление.
Аз съм тук защото ми е адски интересно да се забърквам в разнообразни взаимоотношения, да придобивам социален опит и да пробвам собствените си възможности за реагиране в различни ситуации.
Ти?
Защо си в този сайт?
цитирай
22. him - :)
24.08.2011 22:44
"алгоритъма си, който все за всичко е виновен, а крайният резултат винаги е един и същ - простите остават, свестните си тръгват." - че това си е направо алгоритъма на живота и доста от нещата в него, поздрави за умната мисъл :)
цитирай
23. valsodar - Джойси, в началото бях тук, за да ...
24.08.2011 23:17
Джойси, в началото бях тук, за да разбера какво е това блог.
После, след като разбрах за какво може да се ползва той, реших да проверя няколко въпроса, за които нямаше къде другаде да намеря отговор, а именно :
- Разбираем ли съм?
- До колко може да се предвидят реакциите под един текст и доколко те може да се провокират със самият текст?

По-нататъка, след като намерих задоволителни отговори на горните два въпроса, реших да пробвам блога си и в едно малко по-различно направление. Публикувах малко поезия, малко проза, но... някак си, на фона на останалата простотия не се вписваха много добре. В тая връзка създадох и втори блог, който си бе само за това и там те определено си стояха по-добре. После намерих и няколко литературни сайта, един от които, тези с най-спокойна и ненатрапчива обставновка послужи за архив, на всичките добри неща които съм писал и които не искам да изгубя с изтриването на този блог.
Както се досещаш, те не стигат и до 10% от написаното в този сайт, което си е нормално за мен. Да пишеш за това, за което ти се говори може всеки ден и час, а за това което ти се открива, единстено и само тогава, когато ти се извисиш до него.

С течение на времето се появиха и глупаците поставили си за цел да трупат дивиденти на мой гръб, опитвайки се да ме провокират да им вляза в мисловните схеми и в капаните, които те "хитроумно" ми залагаха било в реплики, било в отделни постинги посветени на мен. Кои бяха и кои са те към момента няма особенно значение - глупаците ще си останат такива, независимо от усилията ти да ги промениш.
В началото им се ядосвах, после започнах да им отвръщам, а сега само се забавлявам с тях и с предвидимото им поведение.
Към момента основно с тримата глупаци - Цървуланчо, Тъпанчо и селската Радио-Клюкарка, които на моменти предизвикват сълзи от смях с коментарите си по мой адрес.
Питаш сега какво правя тук?
Ако изключим това, че съм им основен дразнител, то може би съм тук и затова, че има хора като с теб, с които можем да си говорим без задръжки и превземки. :)
И най-вече, хора които мога и искам да чета!
цитирай
24. joysii - 23. valsodar
24.08.2011 23:40
Благодаря.Всъщност аз знаех,че ще кажеш точно това.
Радвам се,че не съм се излъгала в преценката си.:):):):)
И на мен ми е приятно да си говорим.
цитирай
25. spass - най-често срещащите се са злобните ...
25.08.2011 02:12
poligor написа:
най-често срещащите се са злобните и прости глупаци, които виждайки, че не могат да напишат нищо интересно като авторски материал в блога си, започват да пишат по адрес на трети лица, чрез чието охулване да предизвикват интерес към блоговете си.


от Камосутров. Над 20 постинга са директно насочени срещу мен, Рустам, Кушел и Панталеев. Но не му се налага бан въпреки трите ми оплаквания, последното от днес, когато най-долно публикува снимка,, представяйки я за моя.

А по самата тема - нищо не оправдава решилите да си тръгнат. За мен са слаби. Стоиш и риташ лаещите по теб. Те всъщност само са ти от полза - вдигат ти рейтинга и докават низостта си.



Полигоре, кой пишеше злобните си коментари и постинги, с които прогони автор на истинска поезия като Валери Станков? Колко постинга написа за Чудовището и приятелите му? Въвлече в това и други прекрасни поети като Дела Раи, която също предпочете да се скрие, вместо да бъде използвана от неврастеници като тебе.
Сега, когато ти и собствените ти никове, заедно с няколко заблудени от твоето "облизване"(изразът е твой) жени те държат постоянно на първа, първи пристигаш в този постинг и се правиш на умрялата лисица от баснята.
Всъщност не се учудвам, защото понятието достойнство за тебе е нещо непознато.
цитирай
26. анонимен - Ето го това смешилище спасс.
25.08.2011 11:44
Не може да не осмърди важната тема. Ами точно ти сто пъти повече лаеше по мен и ме обиждаше най-долно, и сега го правиш. Тръгнах ли си? Сега камосутров пише псувни за мен - тръгнах ли си?
Пиша си и и не ми пука за амебите. А ти само облизваш бизкочо с някое коментарче.
Ясно е и на бебетата, че адвокатщината на Катана прогони Станков, прилепил се като кърлеж за неговата популярност, каккто сега прави със Спароток.
От месеци не съм писал нищо против никого - замразил съм профила полигор7.
Преброй постингите срещу мен - най-много са в сравнение с всички други.
Но ми е през оная работа - ако имаш достойнство, стоиш и не бягаш от сайтовете.
А да намесваш и Уондър е долно-- точно тя нареча групичката наЧу ЧУчела с пълно право, защото я омърсиха с интригите си.

И още нещо. Много блогери сигурно напускат, защото са отблъснати от наглостта на някои гении да пускат по 4 постинга на ден. Това е хем грандоманство, хем комплекс за малоценност, хем неспособност да прецениш, че втръсваш на всички, освен на тримата от групичката ти, една от които прави същото.
цитирай
27. анонимен - Виждаш ли се
25.08.2011 15:22
колко си нещастен? Това си го написал още вчера, а Стефан и Пискова те изпревариха за нула време..Толкоз прочити и поддръжка можеш да събереш - щото си тъп, комплексиран, злобен, изливаш само отрова и нямаш никакви идеи. Кух си, та дрънкаш!
цитирай
28. анонимен - Ето това може да промени нещата - получих го днес на обед.
25.08.2011 15:23
Искам само да Ви уверя, че от сега нататък ще налагаме строги наказания за всякакви блог постове съдържанщи лични нападки!

При следващи подобни проблеми, ще наложим бан от един месец, както на автора на поста, така и на отговорилият му потребител!
Мога да Ви уверя, че сме готови да се разделим със стари и познати потребители на blog.bg които продължават да насаждат вражда межу останалите и/или системно нарушават правилата за ползване!

С уважение,
Здравко Здравков
Project manager
цитирай
29. valsodar - Не виждам смисъл в това темата ми да ...
25.08.2011 15:29
Не виждам смисъл в това темата ми да се появява в челна страница на сайта, при положение че :

1. Анти-постингът на Цефулен по моята тема бе там преди нея, без да ми се даде право на отговор в него ( което си говори лошо за него самият )

2. Дискусията по тази тема е приключена още вчера, така че днешното й качване на челна си е точно "след дъжд качулка"

Така че, ще замоля модераторите да я свалят оттам, който трябва вече е чел и коментирал по нея, а който е спал - да е чел навреме.
цитирай
30. feyata - защо ли напускат сайта?
25.08.2011 15:33
- защото е тъпо място
- където се толерират тъпи постове
- отличилите се с оригиналност или с интелект на по-високо ниво, се заобикалят като чумави
- селяндурщината е цар тук
- който не спазва провинциалните канони бива мълчаливо игнориран
- хората, които уважават себе си, просто нямат място в блог.бг
!!! затова и поради още куп подобни причини, които е безсмислено да излагам, защото на никой от тукашните Големци не му пука защо стойностните напускат блатото
цитирай
31. анонимен - Блогерите напускат сайта, защото аз ги обиждам.
25.08.2011 15:40
Само ти стоиш, защото си тъп и дебелокож.
цитирай
32. valsodar - Добре е систематизиран проблема
25.08.2011 15:49
feyata написа:

- защото е тъпо място
- където се толерират тъпи постове
- отличилите се с оригиналност или с интелект на по-високо ниво, се заобикалят като чумави
- селяндурщината е цар тук
- който не спазва провинциалните канони бива мълчаливо игнориран
- хората, които уважават себе си, просто нямат място в блог.бг
!!! затова и поради още куп подобни причини, които е безсмислено да излагам, защото на никой от тукашните Големци не му пука защо стойностните напускат блатото


какво повече да се добави?
цитирай
33. valsodar - Явно съм дебелокож наистина
25.08.2011 15:51
clubmate написа:
Само ти стоиш, защото си тъп и дебелокож.



Явно съм дебелокож наистина, щом подобни тъпи реплики писани с чисто провокативна цел не могат да постигнат целта си при мен.
Забавлявам се, като чета как поредният глупак се опитва да изглежда умен и интересен пишещ простотии по мой адрес.
Простотията наистина няма граници, но понякога е любопитно да я наблюдаваш в проявленията й, за да знаеш от какво да се пазиш, в какво да не се превърнеш.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7392518
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив