Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2011 02:30 - Изпростяване
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1206 Коментари: 1 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Отдавна съм стигнал за себе си до извода, че в това време и в тази държава, за да се чувстваш добре, трябва да си или много нагъл или много прост. Ако пък двете са в комплект, това е сигурна гаранция за пълно щастие и безхаберност.
 С наглоста криво-ляво ще наваксам някак си ( примери за подражание много ), но виж изпростяването някак си, по-трудно ми се отдава.
 По едно време си виках - А бе, я дай да повисим малко повечко в тоя сайт, то покрай толкова много глупаци няма начин да не се поопростачи малко човек, - но уви - ефекта бе краткотраен и временен. Вярно, че на моменти ти иде да влезеш в тона на масовата простотия, но... изведнъж попаднеш на нещо де го е писал умен човек и язък ти за усилията!
 Не вярвате?
 Ами, свеж пример от тия дни - таман се израдвах, че ще мога да си изравня нивото с щастливците на сайта, джавкащи се за щяло и нещяло - ами, то пак срив в системата.
 Евразола напускал два силни постинга един след друг, Любомир Чолаков и той - отиде ми труда, отиде ми старанието на вятъра!
 Е, няма да съм щастлив човек явно, няма как.
 Няма да ви казвам за кои точно постинги иде реч, за да не се провалят и вашите усилия, че то... ако не изпростеем качествено и навреме, как ли ще живеем за в бъдеще в тая държава, се питам?
 Така че, ялова работа май е тая с изпростяването?
 Страх ме е, че ако пробвам с някоя крайна мярка от рода на лоботомия, ще се събудя я полицай, я премиер, я нещо от тоя сорт де не е за мене.










Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gothic - Абе я за. . и изпростяването и си ж...
04.11.2011 08:11
Абе я за..и изпростяването и си живей така! Знаеш ли колко е гот да се гъбаркаш с малоумниците? И.....да се срещнем на по тъмно? :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7412028
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив