Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2012 16:32 - Армагедонци
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1684 Коментари: 3 Гласове:
15

Последна промяна: 27.03.2012 16:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
- Ядоха ли нещо? - попита главният Проверяващ.
- Не, много странно, повече от месец не са яли абсолютно нищо, а са все така жизнени, без нарушени основни функции и загуба на телесно тегло.
- Някакво недоволство от това, че сме ги затворили под карантина за изследвания?
- Абсолютно никакво, даже внесоха няколко предложения за подобрения на мерките за сигурност - така са се чувствали по-защитени.
- А в идео..логическо отношение... - продължи да отмята по списъка главният Проверяващ.
- Питат кога ще им дадем Спасителят, не знам какво имат впредвид, но настояват да ги „оправи” в рамките на един мандат. И мандат е нова непозната дума за нас, ще трябва да я проверим в Енциклопедията.
- Интелектуално ниво?
- На минимума поддържащ оцеляването им. - продължи с акуратните си отговори Наблюдателят проверяващ по неговият си списък.
Въпросите и отговорите продължиха още около десетина минути, след което затваряйки линията, главният Проверяващ се обърна към секретаря си с думите:
- Да обобщим. Записвай!

Звездна дата 21.12.2425

 След пристигането ни в слънчева система от 4-ти звезден клас, на третата й планета са открити останки от разумен вид. Самата планета е с повишен радиоактивен фон.
Разумният вид ( категория хомо-сапиенс) е концентриран основно в юго-източната част на единият от континентите й, наричан от местното население „Европа”. На останалите части от планетата, други подобни форми на живот не са открити.
Туземците са с повишена жизнена устойчивост за сметка на понижена умствена, а може би и именно поради тази си аномалия са успели да уцелеят в условия, в които са изчезнали почти всички останали животински видове. От началото на наблюденията ни  не са приемали каквато и да е  храна.
 На въпросът ни кога се хранят, отговорът им е „Когато дойдат пенсиите” , като последната дума е все още неизвестна за нас, предполагаме че става въпрос за явление от непознат характер.
 Чрез направените изследвания е установено, че не се хранят чрез фотосинтеза, така че все още е загадка пред нас откъде и как точно черпят жизнените си сили.
Комуникативни, бързо адаптиращи се, на моменти дори и досадни с репликата си „Чакай да ти кажа аз, как се прави това!”.
 Емоционално податливи на внушения, готови да изпълнят всяко едно наше желание, ако им обещаем подходяща награда за това. След изпълняването му, те са забравили вече какво им е обещано.
 Самоопределящи се като „българи” дума също неизвестна за нас.
 Опитите продължават. Предстои да открием отговора на въпроса, защо са единствените оцелели.

 Край на записа.




Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ka4ak - оцеляването ни е професия,която трудно се проумява и за това,е грехота да не се разбира!
27.03.2012 17:28
А,деленето на извънземни и българи,винаги е носило,кофти моменти за българите и неминуемо вещае,гибел,ако се правим,на по-българи и не отчитаме историческата си памет!:(((
цитирай
2. ketcakuatl - АДМИРАЦИИ ЗА ПОСТИНГА
27.03.2012 18:24
Нещата от живота....
цитирай
3. syrmaepon - троскотът,хлебарките
28.03.2012 15:36
и ние - за вечни времена ))) Към 2425 година напълно възможно е звукосъчетанието "пенсиониране" да е древна диалектна дума с отдавна изгубен смисъл,така че въпросните изследващи едва ли ще открият мого ))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7391808
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив