Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2014 13:17 - "Трол" в blog.bg
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6882 Коментари: 18 Гласове:
23

Последна промяна: 17.05.2014 13:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Според водещите идиоти в класацията на сайта за "Най-тъп блогър" вие сте трол, ако отговаряте на един или повече от следните критерии: 1. Изразявате мнение различно от приетото за правилно според дописниците на олигарсите. 2. Не гласувате за постингите на водещите идиоти в сайта. 3. Наместо възторжени и хвалебствени коментари под постингите им си позволявате да изразите съмнение или още по-зле, несъгласие с тезата им. 4. Позволявате си публично да посочите кои са най-големите идиоти в сайта, като при това цитирате част от идиотиите им, публикувани в постингите им, които те вече са архивирали или изтрили, под натиска на общественият присмех. 5. Не сте привърженик на неолибералната идеология и политика, довела България до най-тежката национална катастрофа, пред която страната ни се е изправяла в историята си, благодарение на продажният си политически елит. 6. Позволявате си да критикувате външната ни политика, която прилича на тази провеждана от банановите "демокрации". 7. Търсите причината на случилите се за последните 20 години у нас събития, наместо да цитирате дежурните по сутрешните новинарски блокове полит-проститутки и анал-коментатори. 8. Желаете да живеете в една чиста и свята република, в която законът е един за всички и един над всички, наместо да изпитвате над себе си диктатът на малцинства, като тези на гейовете, циганите, ислямските  "бежанци" и други групи без задължения, но ползващи се от държавна защита, чието поведение нарушава вашите неотменими по конституция права. 9. Все още притежавате здрав разум и сте неподвластен пред промиването на мозъци водени от "националните" ни медии в полза на един или друг олигархичен кръг и интереси на други държави. 10. Търсите истината, без да е от значение каква табелка ще ви сложат блюдолизците и бездарните блогъри в сайта.



Гласувай:
23



1. joysii - Ако човек има акъл в главата или си ...
17.05.2014 13:23
Ако човек има акъл в главата или си пада интелигенция, Валсо, тогава е супер трол и недоебана/ако е дама/, педераст /ако е мъж/.
В този сайт ако не лижеш гъза на Гина /axlaxl/ и приятелите й, си порнозвезда,трол, и незнамсикакво още, което безмозъчните им кратуни измислят.
цитирай
2. tit - ха, ха, ха!:)))
17.05.2014 13:54
Я да смениш категорията на поста. В забавление!;):))

Отдавна не им се връзвам. Жалки, безидейни блогъри!:(
Толкова е смешно да прокламираш борба с троловете, ползвайки стратегията на трол.
Мислиш ли, че правят разлика между хейтър и трол?
Дали си дават сметка, че с безплодна си омраза отблъскват всички нормални хора?
цитирай
3. born - Защо така оплювате убавите ора ? Ми ...
17.05.2014 13:59
Защо така оплювате убавите ора ? Ми к`во да праят завалиите като 10 нетрола са обградени от 100 трола , които имат наглостта да не са съгласни с тъпотиите им. Има един изход - просто да се игнорират. Нека да си пишат един другиму плюсчета и гласове и взаимно да си се възхищават, а ние-троловете просто да ги игнорираме напълно-казано по народному-да ги заебем и при опит за коментар просто да ги трием. Съгласни ?
цитирай
4. valsodar - Сетих се, че има и пропуснати точки, като:
17.05.2014 14:22
11. Публикуване в профила на всички лични данни, в т.ч. и данъчна имотна декларация.
12. Поне 20-30 лични снимки, на които сте вие с близки хора, които да оплюват в постинги или да крадат изображенията им за фейкове в сайта.

Може да изреждам още, но виждам че основната идея на постинга е вече ясна.

:)
цитирай
5. freeoldmen - Накарахте ме да прочета творението на г-жа П
17.05.2014 19:09
най-вече коментарите, и открих отново очевидното- при 69 гласа "за" и 827 "прочита" и 31 коментара всъщност пет ника подкрепят безусловно, двама-трима още имат илюзията, че могат да водят диалог с лелята, и туй то.
Леля П. е достатъчно интелигентна, въпреки широко известното обратно становище, за да знае колко хора я четат действително и колко и защо я подкрепят.
Идва и неизбежният извод- лелята прави това бездарно шоу за показност, с която да впечатли господарите си от не знам къде, нали все пак нямаме документирани ордери за изплащане...

Хубавото е, че когато минат изборите, пак ще има пауза...
цитирай
6. valsodar - Оптимист!
17.05.2014 19:45
И аз на това се надявам, но опита ми с този сайт сочи, че пред глупостта няма бариери, които тя да не може да надскочи! Още повече, ако тя е придружена от силно изразено чувство за собствена значимост, мания за предначертаност и месиянски проблясъци.

Така е, все повече и повече ще усещаме на свой гръб срива в здравната ни система, едно време тези хора просто ги лекуваха, а сега с машинно генерирани прочити само им засилват болеста!

:)
цитирай
7. f873 - Егати цедката, викай дреньорите ...
17.05.2014 20:28
Егати цедката, викай дреньорите че ...
цитирай
8. freeoldmen - Има основания, макар и за умерен оптимизъм. :-)
17.05.2014 20:29
Та тук бяхме свидетели, малко след като се оказа, че много популярна партия с вожд страхотен мачо се насра и въпреки формалната победа на изборите комай не е фактор във властта, неочаквано апологетите му, шевстващи триумфално в блога тогава с 6-8- 12 000 "прочита" изпаднаха на ниво 50-60, което ги накара да приберат перушината...
Не щеш ли, идат нови избори...:(((
Ама и преминават...:)))

П.П. Не мога да не поясня за незнаещите:
Да, да, да! Нови читатели, имаше славно време, когато постинг, славещ действащото тогава правителство и лично Неговото преосвещенство Б.Б. се четеше от минимум 15 000 жадни за политосеменяване души!!!
Сега пак са тук!
Четат ги по- малко, но по качествени другари...
цитирай
9. valsodar - То и "прочитите" стр...
17.05.2014 20:53
То и "прочитите" струват пари, ако не вярваш то питай Пишкова, колко се ръси Путаняка за машинно генерираните й "прочити", за да я помпа отзад, дорде стигне "журналистиката" й до Първа.

А то, че имаше Апологети всякакви - имаше.
В това число и такива, които ме молеха през лични съобщения, още преди Герберастите да захапят кокала на властта, да не пиша присмехулни фейлетони срещу тях, че хората можело и да се замислят и ей ти на сакатлък - да премислят!

Но, то и това си отмина, сега герберастите са еволюирали в бюречета, все пак трохите падащи от трапезата на олигарсите са изкушения за не един и два "блогъра" тук.

По-важното за мен е друго и то е, че все още има мислещи и разсъждаващи хора в тази държава, пък нека си ги наричат както си щат, ако ще и тролове!

:)
цитирай
10. анонимен - Радо, моите уважения!
17.05.2014 21:28
Радо, моите уважения!
цитирай
11. valsodar - Уважението ни е взаимно. Тук, в този ...
17.05.2014 22:02
Уважението ни е взаимно.

Тук, в този сайт има немалко хора заслужи ли уважението ми с принципите, които отстояват, принципи които и аз споделям.
цитирай
12. pravda - Щом тези десет точки са критерии за трол
18.05.2014 09:37
на драго сърце се записвам в бандата на тролшън!
цитирай
13. tit - само как звучи, а?!:)))
18.05.2014 10:36
pravda написа:
на драго сърце се записвам в бандата на тролшън!

Това определение предполага някаква цел. Нашата е - свободно изразяване на мнение и позиция.
Без "но" и "обаче" във вид на помпи и сигнали до близки модератори!;)
цитирай
14. pantaleev - Радо
18.05.2014 13:21
И моите уважения!!! Съгласен съм с всяка една от посочените от теб точки. Преди години трол беше мръсна дума, благодарение на въпросната клика точно те да те нарекат трол вече е въпрос на чест!
цитирай
15. valsodar - Явно тъпанарчетата на сайта никога ...
18.05.2014 15:43
Явно тъпанарчетата на сайта никога през живота си не са виждали тролене на тема, а тук в този сайт най-добрият пример за това може да се даде с vmir, .
а именно изместване на темата встрани от зададената от автора на постинга за дискусия, оспамването и разводняването й с тези нямащи допирни точки с първоначалната, с две думи - тези без опит във виртуални дискусии лесно може да се подведат, че трол е човек, който не е съгласен с теб.

Напротив, човек който не е съгласен с тезата ти е твой опонент и ако този човек има нужната широта на мирогледа, опит, информираност и способност да води нормален диалог - един такъв ти е много по-полезен за развитието, отколкото 100 дежурни клакьора правещи само безполезно ехо в постинга ти!

цитирай
16. pantaleev - valsodar
19.05.2014 09:09
Ами така е. Примерно джерамито беше пуснал инфантилен разказ в който намесва мен и цели подиграване. Коментарите бяха на вмир и тутю колко лоши са комунистите и ред други клишета.
Оплакват се колко лош бил Дани Петев и че имал много профили. А на въпроса за техният многопрофилник отговорите са - той е добро момче, и не нападал първи.
При тези хора няма връзка с главният мозък.
цитирай
17. theeconomist - Поздрав и от мен....
19.05.2014 13:45
"....идат като тигри, бегат, като овци и пак се завръщат, блогови говньовци..."

Като напускаше тутьо, преди Нова Година, предрече и пожела смърт на блог. бг.
Ма този си постинг го е изтрил и пак се върна, щото никъде няма да го траят.
Да припомням ли другите двама от групата, дето си биха камшика, а от там им биха шута и пак са тук....?
цитирай
18. sofist - Съгласен
08.10.2016 05:31
Така е
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7393158
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив