Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2014 11:59 - България - история на колонизацията й - 1987 - наши дни
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3829 Коментари: 9 Гласове:
13

Последна промяна: 04.09.2014 12:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Унищожаване на Българската Армия, чрез намаляване на числеността й, деморализация на офицерският й състав, унищожаване на въоръжението й и свеждането й до няколко боеспособни батальона пушечно месо за целите на "миротворческите" мисии на НАТО, една от които доведе до 50-кратен ръст в добива на опиумен мак по полетата на Афганистан.

 Унищожаване на българското образование, чрез "реформи" в системата, ниско заплащане и съответно трайно демотивиране на преподаватели в начално, средно и висше ниво. Дотация на висшите "учебни" заведение на база глава, а не на база постигната професионална реализация на завършилите студенти, довела до пълна девалвация на дипломите за висше образОвание.

 Унищожаване на селското стопанство чрез унищожаване на кооперативите и разграбването на собствеността им.
 
 Унищожаване на българското здравеопазване.

 Унищожаване на българската култура и заместването й с псевдо-култура от рода на силиконови поп-фолк певици, гологлави учиндолски селяни, пошли предавания и всякакви предавания стимулиращи развитието на деградирало умствено и културно поколение.
 
Провеждане на целенасочена медийна дезинформация на населението, изместване на акцента в новините в посока създаваща усещане за тревога, безнадежност и обреченост.

 Подмяна на ценностната система, чрез налагане на култ към преуспялата мутра, проститутка, политически продажник и предатели на националните ни интереси.

 Насилствено включване на страната ни в НАТО, без да се проведе преди това разяснителна кампания доколко то ни е необходимо, както и за ползите и опасностите за националната ни сигурност и суверинитет след включането ни към него.

 Аналогично бе проведено присъединяването ни към ЕС, вследствие на което изгубихме и жалките си остатъци от национален суверинитет.

 В заключение:

В момента България е едно изцяло географско, но не и политическо понятие!
Няма страна България, в която най-висшият и стратегически национален интерес да е просперитета, независимостта и защитата на българският народ.
 
Наместо нея имаме колония, в която основното й  коренно население целенасочено се унищожава чрез проведените срещу него "реформи", а лумпенизираните малцинства процъфтяват.

"Страна" на предатели, проститутки, престъпници, цигани и жалки педераси.

 Това, не е моята България, няма и да бъде!

 Нещо срещу което съм се борил, ще се боря докато съм жив, дори и да остана последният буден българин в нея.



Гласувай:
13



1. pravda - Не си сам в борбата си!
04.09.2014 12:15
Не си сам в борбата си!
цитирай
2. valsodar - Надявам се на това. В историята на ...
04.09.2014 14:15
Надявам се на това.

В историята на човешките цивилизации винаги е имало мислещи и ненемислещи.
Критично е единствено съотношението им, при нарушаване на което обществото започва стремително да деградира, а държавноста се разпада.


цитирай
3. анонимен - Радо, махалото се връща винаги. ...
04.09.2014 20:59
Радо, махалото се връща винаги. Можеш да излъжеш един два пъти, но накрая истината ще изплува. Сега е адски трудно, защото когато медиите са мобилизирани от американците, остава само интернет. Но умните хора съвсем не са малко и рано или късно ще вземат нещата в свои ръце.
цитирай
4. анонимен - Радо, толкова много се радвам за ...
04.09.2014 21:01
Радо, толкова много се радвам за тебе, че излезе достоен човек. Винаги съм го усещал, дори когато имахме различия.
цитирай
5. vania23 - Да, съгласна съм
05.09.2014 12:35
с цялата негативна част. Така е, за съжаление.
А как ще се борим?
цитирай
6. valsodar - А как ще се борим ли?
05.09.2014 16:44
Всеки според съвсеста си, всеки според възможностите си.

Няма нужда да ръчкаме кокалите на Левски, каквото трябва - направил е.
цитирай
7. vania23 - Завиждам на оптимизма ти.
06.09.2014 10:39
Нашето поведение е резултат от това, което описваш - унищожаване на образованието, културата, подмяна на ценности и целенасочена медийна дезинформация. Очевидно сме обречени. Въртят ми се изрази като - "една птичка пролет не прави", "игла в купа сено" и прочие, носещи смисъла на нещо мъничко сред огромното, необятното.
И да ръчкаме и да не ръчкаме - Левски е продукт на друго време, на друга епоха. Сега той не може да съществува, защото най-малкото - няма условия за неговото създаване. Всички виждаме за какво има условия.
Възможно ли е да съм жертва на усещането "за тревога, безнадежност и обреченост"? Разбира се, възможно е.
Но какво друго усещане да има човек, когато вижда как всичко се срива пред очите му в резултат на унищоженията, за които говориш?
Имам чувството, че целия свят се е обединил, за да унищожи нашата страна, народа ни - просто да го затрие за няколко десетилетия.
Голямото национално прецакване...Няма смисъл и аз да започна да го описвам - ти си го описал.
За борбата, за която говориш е нужен много висок дух, интелигентност, последователност, уравновесеност, здрава ценностна система, култура и най-вече - характер. Всичко това е масово пречупено.
Интелигентните нямат дух, тези, с висок дух пък са ниско културни, а най-тъжното е, че ако някой притежава повечето от тези качества събрани в себе си - заминава за чужбина. И всички тези неща са помислени и съобразени от "унищожителите" ни. Те са знаели, че така ще стане и ние ще сме парализирани в опитите си за съпротива.
Ти си в оживената столица, провинцията се обезлюдява - а затова също очевидно е помислено предварително. Баби и дядовци борба не водят, освен за физическото си оцеляване.
цитирай
8. valsodar - Умишлено поддържана бедност
08.09.2014 12:45
Умишлено поддържана бедност - основното оръжие ползвано срещу населението.
Нали се сещаш, че когато на преден план е чисто физическото оцеляване, такива неща като ред, законност, права и задължения минават на втори?

И точно в тази връзка сега се подготвя ново увеличение на цените на комуналните услуги - ток, парно и т.н. - за да се изземат малкото свободни пари и да се върнат пак хората в калта, където според безродниците им е мястото.

Подготвяше се и рязка девалвация на лева, единственото което я предотврати е това, че ако Юли тя бе направена, както се замисляше, то през зимата щеше да има живи факли.
Но, не сред редиците на протестиращите, а редиците на тези, срещу които се протестира.

Интелигентните имат дух - нека не бъркаме интелект с псевдоначетеност и охотно цитиране на "авторитети".
цитирай
9. komunisticheski - така е
09.09.2014 17:02
Остава след като назовахме проблемите, да ги отстраним!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7391725
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив