Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2010 00:34 - Когато падне мрака
Автор: valsodar Категория: Новини   
Прочетен: 1274 Коментари: 0 Гласове:
5



Нападение срещу форума на Читанка

Представители на организирана и военизирана, тежко въоръжена и тежко неграмотна терористична група, с ясно изразена йерархична структура е нападнала обществена сграда в София и е обсебила помощния сървър, на който се съхранява форумът на безплатна и в съгласие със Закона за авторското право обществено достъпна онлайн библиотека. Отговорността за атентата е поел ръководителят на терористичната група Я.К. Групата е проявила безпрецедентна наглост и е филмирала вандалския акт с цел да заблуди обществеността. Със същата цел е разпространено и многократно тиражирано комюнике до медиите.

Според запознати, терористичната група се ползва с държавни протекции, политически чадър и се финансира от придобити с измама бюджетни средства.

Въпреки протестите на хилядите потребители на библиотеката засега правителството не е взело мерки по случая. Все още очакваме реакцията на главния прокурор на републиката, на министъра на вътрешните работи и на министър-председателя, председателя на парламента и председателите на големите политически партии към този вандалски акт на проява на тероризъм, характерен в днешно време само и единствено за държави като Сомалия.

greenclear

Още по темата Във Фейсбук


Тагове:   МрАкА,


Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7406773
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив