Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2014 13:12 - Късокраката Борислава Латинова
Автор: valsodar Категория: Новини   
Прочетен: 3816 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 24.10.2014 13:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ще мине ли Борислава Латинова през детектор на лъжата и ще си понесе ли последствията за клевета, съгласно закона - това е въпросът, който ме вълнува на фона на неопровержимите доказателства, че нищо от казаното от нея не е вярно? 

         На лъжата краката са къси.

          Моите съболезнования към кресливите блогъри в сайта, подвели се от желанието си да са Актуални, наместо от това да са обективни! 
image

  •  



Гласувай:
8



1. minevv - da
24.10.2014 14:06
da
цитирай
2. nekonventsialen1 - Ти добре ли си бе пич?
24.10.2014 14:24
Момичето и баща й разказаха , ОНОВО , КОЕТО ДРУГИ НЯМАТ СМЕЛОСТ ДА РАЗКАЖАТ - служители на "Охранителна полиция" при рутинна проверка , а не в контролирана спецОперация на спецОргани са правили такъв агресивен , гневящ и противоправен Обиск . Лично аз съм наблюдавал стотици изцепки като тази на такива "Органи" , които са били игнорирани по мавриковски от РУ и Дирекциите. А ти - оспорваш неоспоримото. Що за тип си ти , вероятно някой Кольо Мильов....
цитирай
3. valsodar - За мен са важни фактите, а те говорят ...
24.10.2014 16:05
За мен са важни фактите, а те говорят основно за това, как една "дама" с регистрирано криминално минало си позволява да клевети, като при това не й се търси никаква отговорност за това?!
цитирай
4. анонимен - . . . ПРИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ БАЩА И ПОДЧ...
24.10.2014 17:49
...ПРИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ БАЩА И ПОДЧЕРТА,ЧЕ ТЯ НЕ Е ИМАЛА НИКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С ПОЛИЦИЯТА,А САМО ДВАМА ОТ ПРИДРУЖИТЕЛИТЕ И,КОЕТО ПО ПРИНЦИП Е ДОСТАТЪЧНА ПРИЧИНА ЗА ПРОВЕРКА...
...ОСТАВА ТЕЗИ,КОИТО СА СНИМАЛИ С ТЕЛЕФОНИТЕ ДО СЕМИНАРИЯТА ДА ПРЕДАДАТ КЛИПОВЕТЕ НА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ СЛУЧАЯ...АКО ВЪОБЩЕ Е ИМАЛО ТАКОВА СЪБЛИЧАНЕ...
цитирай
5. valsodar - Не спирам да се удивлявам от това, ...
24.10.2014 22:56
Не спирам да се удивлявам от това, доколко лесно могат да бъдат лъгани и манипулирани хората, чрез внушения през телевизора.

И значи, щом нещо е казано и показано по него, то непремено е ВЯРНО!

Уви, за глупоста прегради няма открити!
цитирай
6. teodordetchev - Не знам кой казва истината но е важно и нещо друго ...
27.10.2014 16:47
... Винаги реагирам много остро, когато някой се опитва да доказва правотата или истинността на твърдението си като заявява, че иска "да седне на детектора на лъжата". "Детекторът на лъжата" нищо не доказва. Има достатъчно публикации по въпроса, които обясняват защо детекторът НЕ е доказателство пред никой съд, освен може би северно корейският. Дори в специалните служби използуват детектора за вътрешни разследвания крайно предпазливо. Мисля, че всеки трябва да реагира бурно, когато разни мошеници (не се колебая да ги наричам така) предлагат детекторът на лъжата да се използува за корпоративни нужди при "управлението на човешките ресурси". С тази измама трябва веднъж за винаги да се приключи.
цитирай
7. valsodar - Детекторът на лъжата не е панацеен ...
29.10.2014 10:16
Детекторът на лъжата не е панацеен тест за истинност, но все пак е някакво начало в тази посока. Да, той може да бъде манипулиран, но единствено от хора подготвени за това, така че в нашият случай може да се ползва като ориентир.

Това, което ме провокира не са показанията на теста, а реакциите на лешоядно ориентираните блогъри в сайта, които в желанието си да са Актуални и най-вече прочетени побързаха с оценките си за конкретната случка.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7391655
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив