Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2010 19:58 - Репортаж от отвъдното.
Автор: valsodar Категория: Политика   
Прочетен: 1167 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 26.05.2010 20:26


Здравейте, ако чувате това съобщение, то най-вероятно вие сте вече мъртъв, защото това е гласовата поща на св.Петър и сте набрали личният му телефонен номер 088 888 888 888!

Заслужава си наистина това гласово съобщение да го качат от МТел на прословутият телефонен номер, за който вчера медиите се посраха да тръбят, че всеки негов собственик умира, та по тази и причина поради опасностите пред здравето на населението, видите ли, операторът взел, че го спрял?

 Дрън-дрън Ярини!
 О, свещенна простота!

Нито номерът е деактивиран, нито всичките му собственици са мъртви, но нали трябва да има новина, която да обиколи  на пожар медийното ни пространство в промеждутъка от героични репортажи, отразяващи титаничната битка на супер-Бойко с Кризата, та ето ти и  на - новина!
 
Новина и то каква?
Новина от сорта,  де кара бабичките да се прекръстят набърже след прочитането й и да заявят многозначително - Те-е-е тая работа деца е нечиста! Сатанинска! Боже опази, Боже опази!

 Не е чиста тая работа наистина, защото какво чисто може да роди нечистоплътната ни журналистика?
 Я новина за убийствен телефонен номер, я за теле с две глави, едната от които начело на финансовото ни министерство, а втората на Агенция Митници, или за супер мутанта на име Бившата Коалиция, която дори и люто на избори сразена, пак върши пъкленото си дело, да слага прът в колелата на крехката ни демокрация и още по-залинялата ни икономика.

 Да, защо ли ни е нужно наистина да знаем какво се случва в страната ни, кои са истинските проблеми, които стоят за разрешаване пред нас като народ и като гражданско общество, щом има дежурни цапачи готови да замажат прозорецът ни към в света в лайняното жълто на поредната сензация?

 За какво ли?
Пази Боже, сляпо да прогледне!


Тагове:   репортаж,   Отвъдното,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7430003
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив