Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2016 12:21 - Смешен плач
Автор: valsodar Категория: Политика   
Прочетен: 3971 Коментари: 6 Гласове:
24

Последна промяна: 09.11.2016 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Либерастите са в шок, потрес и пълен ужас - перуканът Тръмп спечели изборите в САЩ!

Всички медийни помияри обслужвали до вчера клеветническата кампания срещу Тръмп още в първите часове след приключването на изборите в САЩ и излизане на предварителните резултати от тях започнаха да си трият коментарите в социалните мрежи.

Довчера го плюеха като агент на Дявола, пардон ... агент на Путин, а от утре ще са готови да му оближат щателно задника, защото инак няма грантове, няма финанси за разни НПО-та, скръб, глад и безконечна молитва ги чака.
 В това число и родните анАлизатори замлъкнаха, секна им връзката с корабът Майка, спускащ директива след директива за прогнозите им.
 Замлъкнаха баячките, посърнаха полит-врачките - Ами сега, накъде, а?
 
 Не съм фен на Тръмп, но на фона на изливаната помия срещу него от страна на тези работещи срещу интересите на България от ден на ден той ми е все по-симпатичен. Най-малкото заради надеждата, че поне за малко ще им се секне играта, основата на която е в това, кой първи от тях ще се продаде на американците.
 
 Песимизмът ми относно бъдещето на света е с един нюанс по-светъл от днес. Не заради резултата в надпреварата между Куку и Пипе, а в това че една опасно луда жена в климактериум няма да държи в ръце куфарчето с ключа към Армагедон.
 За мен важното е, че Човечеството не направи фаталната крачка напред към окончателното си самоунищожение в пламъците на всеобща термоядрена война, изтриваща дълговете на САЩ, чрез смърта на кредиторите й.
 
 И ми се иска да продължа да се надявам, че нашият вид - човешкият, един ден ще бъде обявен наистина за Разумен и ще намери своето достойно място сред другите разумни видове във вселената.



Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tomcat2 - WIND OF CHANGE :)
09.11.2016 12:25
WIND OF CHANGE :)
цитирай
2. mar866 - И аз симпатизирам на Тръмп и то точно ...
09.11.2016 14:22
И аз симпатизирам на Тръмп и то точно заради помията, която се изля върху него. Не можех да понасям как Хилърито се правеше на щастлива в компанията на нейния Свирчо. Тази жена е болна.
цитирай
3. valsodar - :)))
09.11.2016 14:52
Водеща новина за 2017-та година - Референдумът в Аляска приключи, тя отново е част от Русия.
цитирай
4. alchemist - Един мой добър интернет приятел, написа следното:
09.11.2016 18:03
"Плачете регресивни либерали, рано или късно настървеното ви налагане на проекта за изсипване на целия свят в западните и Европейски общества, за създаване на "мулти-културна утопия" и авторитарна държава, смазваща с цензура неудобните "полит некоректни" щеше да ви се взриви в лицето. И това почна - Брексит, Тръмп, скоро и в останалaта част на Европа. Да ви дойде акъла, че не всички имат марксистките и интернационалистични ваши пориви да унищожаватe "гадните, бели нации" и "ксенофобският "нативизъм"". Мнозинството от хората в Европа и САЩ все още не мразят себе си и произхода си така, както мразите себе си вие. И нямат чувството, че заради бялата си кожа дължат на света нещо, някакво покаяние, жертвоприношение под формата на границите и обществата си."
цитирай
5. alexs - "Не съм фен на Тръмп, но на фона ...
09.11.2016 20:09
"Не съм фен на Тръмп, но на фона на изливаната помия срещу него от страна на тези работещи срещу интересите на България от ден на ден той ми е все по-симпатичен. Най-малкото заради надеждата, че поне за малко ще им се секне играта, основата на която е в това, кой първи от тях ще се продаде на американците."
Същото мисля и аз.....
цитирай
6. kasnaprolet9999 - Добре казано, пък и тяхните медии са ...
09.11.2016 23:48
Добре казано, пък и тяхните медии са като нашите, винаги в услуга на силните на деня. И не само те, какво да кажем за имейлите й, дето в последния момент я оневиниха, а този дето я разкри го убиха.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7394780
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив