Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2008 21:51 - Срам за Левски !
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2349 Коментари: 15 Гласове:
0

Последна промяна: 16.10.2008 22:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Дращя си в блога и хвърлям по едно око на синята кутия.
По едно време долита гласчето на Софи Маринова, във версия на рап-кючек.
Гледам и не вярвам на очите си !
Чалга, кючек, самба, развяваща се лента  и един голям задник опитващ се да се претъркули с кълбо напред. Танцувай с мен ?! О, свещенна простота !
 Оценки десятки ?
Журито ли е слънчясало или просто и те са вече роби на чалга културата ??!
Боже, Боже.. колко мъка имало на тоя свят Боже !
И после що ли се чудим , как по американски сайтове ни осмиват като нация , даващи ни за пример с Азис, като най-грозен и отблъскващ травестит сред цялата попкултура ?!
 Американците, на които винаги им съм се присмивал заради примитивизма на масовата им култура, ни се надсмяха над нас и над всеобщата ни чалгария.
 А нашето жури, от хора едва ли не претендиращи за сведущи в естеството на танца... нямам думи.
Утре, защо децата станали жертви на педофили, защо 13 годишни момиченца си качват голи снимки в нета и какво ли още не .
 Не знам какво да пиша, просто ставам , загасям всичко и излизам да изпуша една цигара за да се успокоя на чист възух ! 

А Аня Пенчева гордо заявява , че била мръсница ?!
Жената играла във "Време разделно" ??!
То бива, бива деградация..


Тагове:   срам,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Ха така!
16.10.2008 22:18
Набутайте тая щуротия в избрани одма щом се е пръкнала, та белким я прочете някой, дето още има доверие в админите.
цитирай
2. valsodar - Те си влизат на автопилот
16.10.2008 22:21
Всяка десета, всяка започваща с нечетна буква и т.н. според програмата :)
Ти още малко ще се окаже, че вярваш и в дядо Коледа :)
цитирай
3. gothic - Анонимен, а не трябва ли да се наб...
16.10.2008 22:37
Анонимен, а не трябва ли да се набутва в прости тикви като твойта факта, че България пропада с неистови темпове? Или на тебе ти е през оная работа?
цитирай
4. valsodar - Готик, нима и ти си жертва на гледаното от мене ?
16.10.2008 22:42
Още не мога да го повярвам , каква гротеска бе ?
Дано утре да има клип нейде, че да го кача - то словото е нефелно да опише видяното ! :)))
цитирай
5. bashibozuk - Според теб
17.10.2008 01:25
като е играла във "Време Разделно" (един насаждаш доста омраза филм) не може да бъде мръсница? Не мога да разбера логиката ти.
цитирай
6. gothic - Не, Валсодаре! Когато вървят БГ ...
17.10.2008 02:21
Не, Валсодаре! Когато вървят БГ риалити шитове, аз обикновено слушам готик или индъстриъл(в случая беше NIN). Абе, както твърдят апологетите на чалга културата, комплексар съм си отвсякъде! Пояснявам: четох някакъв умник, който твърдеше с пяна на уста, че видите ли, тези които критикували чалгата, всъщност я харесвали тайно, но понеже били комплексирани псевдоинтелектуалци, не си признавали. Ташак пълен.....
цитирай
7. valsodar - bashibozuk
17.10.2008 08:13
"Време разделно" не е насаждащ омраза филм, а филм отразяващ реално случили се исторически факти !
Това, че ДПС не можа да вдигне паметник на Сюлейман Великолепни на Шипка , не ме е накарало да заобичам повече или да намразя турците в България - имам немалко приятели, съученици и състуденти от това малцинство и много отдавна съм спрял да възприемам хората според националността им, а според делата им.
В случая, не виждам смисъл да свириш по сълзливата струна Възродителен процес - гледам , че с гордост си носиш името, ако наистина е такова, въпреки, че малко тролски ника ми се струва, съдейки по повечето ти реплики :)
Познат ми е стила ти :)))
цитирай
8. bros - Хахаха!
17.10.2008 10:13
Гиби беше голямата детска любов на всички ни в квартала. Предтеча на Газа, побойник, веселяк, добряк, алкохолюга и страхотен футболист. Но, уви, в нищо не успя, тук или зад океана, нека поне да се весели и да весели пролите. Партньорката му, Илияна Раева, ако не се лъжа, е като антиреклама на любимата си пластична клиника, Анито, също така. Но, пък, това явно за тях е шоу или някаква форма да са в тевелината. А, иначе, сиганчето, дето се жени за синчето си, що толко ти се окача? Просто се смееш и си вадиш конкретни изводи, с какво можеш да спечелиш пролетариата, ако някой ден решиш да правиш Valso-партия! ;););)
цитирай
9. bashibozuk - Валсодаре
17.10.2008 10:38
отговорих ти в един кратък пост.
Виж ми публикациите, които надявам се да те убедят, че не съм трол
цитирай
10. valsodar - Ще си позволя да цитирам, един виден наш общественик
17.10.2008 11:01
http://paper.standartnews.com/archive/2004/06/23/society/index.htm

Паметник на Сюлейман?! Пълен абсурд!
Чест прави на ДПС, че се разграничи от идеята за турски военен мемориал край Шипка

Проф. д-р Божидар ДИМИТРОВ

Идеята на Националния комитет за възстановяване на войнишките паметници да се издигне обелиск на загиналите при Шипка 14 000 турски войници и техния командващ Вейсел паша е, меко казано, странна. Особено като се има предвид, че атаката на Шипка е командвана не от Вейсел, а от Сюлейман паша. Но това си е за сметка на историческата култура на инициаторите. Наистина международното законодателство допуска изграждането на военни гробища на загиналите на чужда територия войници и офицери на една държава. Но не и на главнокомандващите и на политическите ръководители на държавата, доколкото те се смятат за отговорни за евентуални военни престъпления. А случаят с тази турска армия, командвана първоначално от Сюлейман паша, а по-късно от въпросния Вейсел паша, е точно такъв. Тя е извършила кървави военни престъпления по долината на Тунджа, където е настъпвала през лятото на 1877 г. Унищожени са стотици български села, а броят на избитите е далеч по-многоброен от жертвите, дадени през цялото Априлско въстание. Между изгорените и изклани села е и село Бояджик. Един от оцелелите по чудо и спасен от американски мисионери е невръстният Иван Атанасов - бащата на създателя на компютъра Джон Атанасов. На такива армии и техните главнокомандващи не се издигат паметници. Позволявам си да напомня на авторите на идеята, че за военни престъпления и геноцид давност няма.
Сега някои се опитват да правят аналогии с пресните спомени от честването на 60-годишнината от десанта в Нормандия през Втората световна война, където присъства и германският канцлер Шрьодер, а телевизиите показаха гробовете и на загиналите там германски войници. Да, но някой да е видял паметник на фелдмаршал Ромел, който тогава е командвал немския Западен фронт? Въпреки че той не само не е уличаван във военни престъпления, но в крайна сметка загива като противник на нацисткия режим и участник в заговора против Хитлер.
По същия начин в центъра на Берлин се издига огромен паметник на незнайния съветски воин. Но не и на превзелия германската столица маршал Жуков. Или пък на неговите западни колеги Монтгомери и Айзенхауер.
И още едно сравнение - край Севастопол се поддържат в отличен вид паметниците на загиналите през Кримската война 1853-1856 г. английски и френски войници. Но на никого не му минава и през ума да издига паметник на немските есесовци, вилнели в Украйна през Втората световна война.
Твърде спекулативна е и идеята за реципрочност - паметник на загиналите турци при Шипка -Шейново 1877-1878 г. срещу паметник на загиналите българи при Одрин 1912-1913 г. Официалните изводи на комисията "Карнеги", разследвала воденето на Балканската война, е че Българската армия в Източна Тракия не е извършвала никакви насилия и е спазвала съответната международни конвенции. Така, както никой сега не протестира за българските военни паметници в Македония от Първата световна война, които буквално преди дни бяха почетени и от президента Георги Първанов в присъствието на неговия македонски колега Бранко Цървенковски.
В този аспект държа да подчертая, че на територията на България има турски военни гробища и съответните паметници в Тутракан и Добрич. Те са на загиналите през Първата световна война турски войници и офицери по време на кампанията в Добруджа 1916-1917 г. Имаме английски, френски и сръбски военни гробища. Край споменатия вече Тутракан до българските войни почиват в мир и техните загинали румънски противници от сраженията през 1916 г. Неотдавна край Кула бе осветен паметник на загинали през Втората световна война американски летци. А във Варна дори по времето на комунизма никой не посегна на паметника на погребания в местните гробища екипаж на унищожената близо до града немска подводница, пак от времето на Втората световна война.
С една дума, идеята за подобен паметник е неуместна. Чест прави и реакцията на ДПС в Стара Загора, която я окачестви като провокация към етническия мир в района. Разбира се, последна дума има община Казанлък, на чиято територия са Шипка и Шейново.
цитирай
11. fenris - Жената играла във "Време разделно" ??!
17.10.2008 14:29
Е то ега си сцената беше, не бих казал, че е за хвалба!Пфу!
Приятен уикенд и не мисли нещата толкова!
цитирай
12. valsodar - fenris , не може по национална медия
17.10.2008 16:00
fenris , не може по национална медия да се рекламира и пропагандира пошло поведение !

Имаме си един измислен СЕМ, но той си работи изцяло за политически поръчители :)))
цитирай
13. bashibozuk - Да валсодаре,
17.10.2008 17:08
именно този виден наш общественик имах предвид.
Можеш да посочиш хиляди причини защо не прощаваш, за да простиш обаче ти трябва само едно - благородство.
цитирай
14. bestregards - ееееееее
17.10.2008 22:31
не беше чак толкова брутално.
нещо не си бил на кеф като си гледал.
а Аня си играеше мръсница и във Време Разделно ;-)))) танцът към песента беше много хубав, но наистина роклята беше нещо смешновата, а Софито нещо май беше с болно гърло - не го вадеше Онзи Глас....
цитирай
15. анонимен - Chess
22.10.2008 15:27
Фенове на ЛЕВСКИ, наскоро ентусиасти възстановиха шахматния клуб ЛЕВСКИ. Обръщаме се с молба за помощ. Изпратете SMS с код spm306 на номер 1918 или 1919. Дарявате 1 лев ЛЕВСКИ да заеме по-скоро полагащото му се място. Ако имате късмет, има и награди, но не това е най-важното…
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7410243
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив