Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2009 09:56 - Зимата на Нашето недоволство !
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6729 Коментари: 35 Гласове:
0

Последна промяна: 23.01.2009 12:55


 Поради превръщането на сайта, в сайт за психопати и чекиджии, темата от избрани е преместена в :
 http://valsodar-valsodar.blogspot.com/2009/01/blog-post_1006.html#links

image
Фотограф: Олег Попов [Reuters]

image Зимата на нашето недоволство



Тагове:   нашето,   недоволство,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - meir
14.01.2009 10:10
Стайнбек ли четеш?Може и да не си съвсем безнадежден случай.
цитирай
2. zulu - Добре казано,
14.01.2009 10:15
прав си, но нищо ново...
Логичният въпрос е "Какво да се прави?" и с кой да се направи! А отговор точно на тези въпроси никой не дава, защото май няма правилен отговор.... което на свой ред провокира чуство на безнадежност и тъга...
цитирай
3. анонимен - ОК!...
14.01.2009 10:18
Ма то човек...като изразява несъгласие с нещо - изказва и някакви препоръки аджеба - кво да се прави тогава, ако няма да се протестира!!!
Иначе...просто си писателстваме и се кефим на "Аха-а - ето ме отново в "избрани"!...
цитирай
4. tsveta - Време е
14.01.2009 10:21
Време е да си отговорим, какви са ценностите, които захвърлихме и обругахме.
Време е да осъзнаем, че изборът и отговорността за всичко, което ни заобикаля, което ни представлява, което е и което сме, са наши.
Време е всички онези некомпетентни, алчни, корумпирани, нагли, цинични наши избраници и управленци да се сблъскат с недоволството на народа – същия, който ги избра, който ги облече с власт и който ги провъзгласи.
Време е всеки да понесе отговорността за деянията си и/или бездействията си.
цитирай
5. анонимен - Вие не виждате ли какво става в държавата ни...?!
14.01.2009 10:21
Определено не сте в час. Ще протестират много ясно. Да мълчим цял живот ли?! Да ни тъпчат?! Сутринта ставам аз. Имам изпит в унито. И какво се оказа. НЯМА АВТОБУСИ, МАРШРУТКИТЕ ПРЕПЪЛНЕНИ, НЕ СПИРАТ, ПЪТЯТ НЕ Е ОПЕСАЧЕН. ВЕРИЖНИ КАТАСТРОФИ, ЗАЩОТО АЗ СЪМ ОТ НОВИ ИСКЪР. НА ХОРАТА ИМ СТАВА ЗЛЕ, ПСУВАТ, ВИКАТ, ПАНИКА. МАРШРУТКИТЕ СПИРАТ И НИ КАЗВАТ СЛИЗАЙТЕ, ПО-НАГОРЕ НЕ МОЖЕ, ЗАЩОТО ТИР СЕ Е ПРЕОБЪРНАЛ, ТРИ АВТОБУСА СА СЕ СБЛЪСКАЛИ И НЯКОЛКО КОЛИ СА СЕ НАБИЧИЛИ. ОТ ТАМ НАТАТЪК СИТУАЦИЯТА ИЗЛИЗА ИЗВЪН КОНТРОЛ. ИМА САМО ДВАМА СЛУЖИТЕЛИ ОТ ПЪТНА ПОЛИЦИЯ, КОИТО УЖ ПРАВЯТ НЕЩО. А НИЕ ХОРИЦАТА СЛИЗАМЕ ОТ МАРШРУТКИТЕ И СЕ ВРЪЩАМЕ. 3 км. ПЕША СЕ ВЪРВИ, ЗА ДА СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ ТОЗИ АД. ИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО СТАВА В ДЪРЖАВАТА НИ?! ВЕЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО НЕ СЕ ПОНАСЯ. ИЛИ ЩЕ ИМА ОПРАВИЯ ИЛИ ЩЕ СЕ ПРОПАДА ОЩЕ ПО-НАДОЛУ. НЕ УСПЯХ ДА ОТИДА НА ИЗПИТА - ЖАЛКО, НО ЩЕ ИМАМ И ДРУГ ДЕН, НО НАЙ-ЖАЛКО Е, ЧЕ ИЗОБЩО НЯМА НИКАКВА ОПРАВИЯ. НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КАКВО Е ДА СЕ ЖИВЕЕ В ГРАДЧЕ, КОЕТО Е ХЕМ ДО СОФИЯ, ХЕМ МАЛКО ИЗВЪН СОФИЯ. АМА ТАКА Е. ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ. АЗ СЪМ СТУДЕНТКА И ДНЕС ПО-КЪСНО ОТИВАМ. САМО ДА СЕ ОПРАВИ ДВИЖЕНИЕТО. НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАКВО ЩЕ СТАНЕ, НО ЩЕ МИ Е КЕФ БОКЛУЦИТЕ ДА СИ ОТИДАТ ОТ КЕНЕФА, ЗАЩОТО НАИСТИНА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН ГОЛЯМ КЕНЕФ С МНОГО ФЕКАЛИ В НЕГО, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ.
цитирай
6. mayacoheleach - Има доста верни неща...
14.01.2009 10:22
но и си личи, че не си много запознат с историята на протеста и не четеш БГ-мамма! ;-) Както и да е...няма да участвам в този граждански протест, просто защото не се чувствам гражданин и не познавам хора, които да се чувстват граждани и да могат да избират и такива, които да са способни да управляват и да бъдат избирани от името на гражданите. Аз съм си една овца, а овците не протестират.
цитирай
7. анонимен - meir
14.01.2009 10:23
Вчера се сбогува с форума, а днес прави летящ страт с няколко теми. Типично БГ- сутрин става с един акъл, на обед вече е с друг, вечерта с трети и четвърти.
цитирай
8. valsodar - zulu, нещата са прости и ясни
14.01.2009 10:26
И започват с осъзнаването на простичкият факт, че у нас никога в най-новата ни история не е имало опозиция на властта , като коректив на действията й.

Може ли да искаш от дясната ръка да отреже лявата ?!

Точно този тъжен и срамен факт е най-прикриван и пренебрегван в историята ни, точно и поради отказа от призаването му, сме свидетели на подобни пародии заради, които света ни се смее на цирка, който сме нарекли със звучното име демокрация.

Но, какво ли може да се очаква от народ предпочел да захвърли благодетелите на предците си и да ги замени с тези вменения му чрез синият екран.
От дебили, които чакат все някой да им даде препоръки как сами да излязат от балтото, а те доволно да си грухтят в него, очаквайки спасителят си !

Спасител Няма !
Спасител Няма да дойде !

Не и до момента , в който тези които го зоват за помощ, не осъзнаят че положението в което се намират е плод на личните им грешки които са допуснали да станат факт в животът им.

Не и до момента в който не спре да се гласува за "По-малкото Зло" . Няма малко и голямо Зло , но тази лъжа е удобна за всички овце, наричащи се българи.

Ако искаме наистина някакви промени, то няма да чакаме някой да ни каже какви да бъдат те, а просто ще ги направим !

Като за начало, можем да хвърлим един здрав бой на всички самоопределили се за синдикални и опозиционни лидери, благодарение на които се стига до подобни смехотворни и неефективни простести наливащи вода единствено в мелниците на популистите и демагозите, ламтящи да се облажат от властта.
цитирай
9. valsodar - tsveta :)
14.01.2009 10:39
Абсолютно съм съгласен с казаното от теб, да Време е !
Но, виждам какво е състоянието, виждам какво е и умственото ниво на тълпата, виждам и с каква лекота може да бъде изманипулирана в една или друга посока и честно казано, си мисля , че за да се променят нещата у нас си трябва един много сериозен апокалипсис, който да спомогне за проглеждането на спящите.

Това че било студ, скъпотия и немотия явно все още не е достатъчен факт, за да се разбере от всички , че не Някой ще ни оправи, а че Ние трябва да си оправим живота и да го направим такъв , какъвто искаме да го изживеем.

И само идиотите може да си мислят, че единствения начин за промяна е да подскачаш като говедо пред парламента и да скандираш папагалски, чутите от мегафона призиви, на така наречените "водачи" на "всенародният" протест.
цитирай
10. baletlnetpepas - Абе Валдсодаре-Радославе
14.01.2009 10:40
стига мрънкоти, ами вземи да отидеш на протеста, да държиш някоя вдъхновена реч и да поведеш всенародното недоволство в правилната посока. Ти си готов за опозиционен лидер - имаш всички качества, които изброи по-горе.
цитирай
11. valsodar - mayacoheleach :)))
14.01.2009 10:41
Права си за въпросният сайт - ще погледна какво пише там, предполагам че ще има какво интересно да се прочете .
Да не би да са имали в предвид, членовете на форума, писачите на новините ?! :)))
цитирай
12. анонимен - meir
14.01.2009 10:47
За съжаление има народи които трябва да бъдат смазани от дейсвителността за да се осъзнаят.Българите в огромното си мнозинство / 70%- 80%/ са социални дебили.Опасявам се че поредната смяна на властта няма да даде никакъв ефект, защото виждам каква е алтернативата.
130 години българска "държавност"- 130 години агония! :)
цитирай
13. valsodar - Ето с какво се забавляват начина...
14.01.2009 10:49
Ето с какво се забавляват начинаещите педераси, на които кой знае защо някой е решил да предостави модераторски права :
12.01 14:17 - На тръгване от птичата гора.
Прочетен: 6 Коментари: 65535

От няколко дена насам, напълно демостративно и преднамерено гъбаркане със сайта, с блоговета на хората в опит да демострират своята недосегаемост и неприкосновеност, изцяло в плен на комплексите им за малоценност.

Начинаещи педераси, защото явно това което правят им доставя огромно удоволствие с тръпката, която им се предоставя за първи път.

Моля Инвестор.бг ако държи да запази малкото останало от доброто си име сред блогърите в сайта да предприеме нужните мерки и да си отсее зърното от плявата в така нареченият му модераторски екип !
цитирай
14. анонимен - meir
14.01.2009 10:50
Сега като се замисля спокойно може да се каже и 1300 години.Постижение е, че все още ви има въобще.
цитирай
15. yuliya2006 - ИНТЕРНЕТА ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ...
14.01.2009 10:57
ИНТЕРНЕТА ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, КОЕТО ДА БЪДЕ СИЛА И ВСЯКА ВЛАСТ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С НЕЯ
ТЕЗИ ДНИ СА ПОКАЗАТЕЛНИ, СТРАХ, СТРАХ ,СТРАХ...
ЗАЩОТО ИМА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ КАТО ОПАЗВАНЕ НА ПРИРОДАТА, ОБРАЗОВАНИЕТО, РЕСУРСИТЕ
И ТЕЗИ СМЕШНИЦИ, КОЙТО СА В ПАРЛАМЕНТА НЕ ДА ПЕЯТ В ЕДИН ХОР, НИЕ ЗА ВАС ПРАВИМ ВСИЧКО А ДА ГИ ЗАЩИТАВАТ
И ЕДИНСТВО ЕДНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО МОЖЕ ДА БЪДЕ КОНТРОЛ ЗА ТЯХ

И НЕКА СЕ СМЕЯТ ЧЕ НЕ БИЛО СИЛА, НЕКА СИ ЖИВЕЯТ САМОДОВОЛНО, ВРЕМЕТО НЕ РАБОТИ ЗА ТЯХ
СЪБИТИЯТА В СЪСЕДНА ГЪРЦИЯ ГИ ИЗПРАВИХА НА ТРЪНИ И НЕКА СЕ ПРАВЯТ НА ПАМЕТНИЦИ ЧЕ НЕ СА ГО ЗАБЕЛЯЗАЛИ
УСПЕХ ЗА ДНЕС БЕЗ АГРЕСИЯ, БЕЗ ПРОВОКАЦИИ! НЕКА БЪДЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО ТЕ ВСИЧКИ ДНЕС НИ УПРАВЛЯВАТ
С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
16. baletlnetpepas - Юлия 2006
14.01.2009 11:02
отново е написала надомислени тъпотии
цитирай
17. valsodar - Джулия :)
14.01.2009 11:04
Най-доброто противодействие на разбиването на медийния монопол на властта, чрез навлизането на интернет медиите в живота ни е ... Дезинформацията и Манипулацията.

Съгласен съм с тебе, че единствено гражданското общество е разумната ни алтернатива, но гражданско общество се гради от Граждани, осъзнаващи ясно не само своите права, отстояващи не само своите искания, но и носещи отговорност за действията си.

Не може само да се Иска от Държавата ?!
Какво е всъщност държавата - някакъв ефимерен образ прикрит зад герб, химн и бюрократични институции на управление или съвкупност от всички нас - от делата ни ?!

В някои държави е забранено ползването на нета за критика на властимащите - защо ли ?!
Може би, понякога е по-ефективно от пародията на протест, която ще ни се поднесе днес ?

Ако искаха ефективен протест, по-добре да бяха изкарали бакшишите да протестират - техният бе най-ефективен :)))
цитирай
18. анонимен - meir
14.01.2009 11:08
Какво е всъщност държавата - някакъв ефимерен образ прикрит зад герб, химн и бюрократични институции на управление или съвкупност от всички нас - от делата ни ?!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Питам се понякога: българите ли не случиха на държава или държавата не случи на народ?
цитирай
19. allie - - Valsodar
14.01.2009 11:10
Този параграф особено ми допадна: "Будна, ако предната вечер не е препила, не се е сбила в някоя дискотека или не се е дрогирала с меки или твърди наркотици."
И аз съм студент, но няма да изляза навън. Това, че съм на работа или ми е студено, не е причината. Просто идеята някак си не ми допада... В крайна сметка булшинството там ще са обитателите на отвратителния студентски град, които нон стоп трещят в гадните поп фолк клубове и сега изведнъж наскачаха ...
цитирай
20. valsodar - Меир, инерцията е огромна !
14.01.2009 11:12
Може ли да искаш от хора свикнали цял един живот, други да им казват кое е правилно и кое не - да вземат живота си в ръце ?
Можеш ли да чуеш глас на недоволство от човек израсъл в страх, чиято максима в живота е "Преклонена главица сабя не я сече" ?
Може ли да искаш промени от хора, все още живеещи в миналото си и страхуващи се от бъдещето си ?!
Може ли да искаш визия за бъдещето от хора, чийто мироглед се простира до кирливите гащи показвани в Биг Брадър ?!

Не може !
И точно по тази причина промените в държавата ни протичат толкова бавно, мудно и сакато !

Не може да искаш да се промени държавата, ако преди това не се промени народа, който я изкгражда ! :)
цитирай
21. valsodar - allie :))
14.01.2009 11:15
Виждам, че и ти ги виждаш нещата от ъгъла, от който аз ги наблюдавам, радвам се че има все още хора, неподдваващи се на политически внушения и манипулации.

Защото настоящият протест е безнадежно остарял във времето и закъснял за да предизвика , каквито и да е било промени.

Времето за протеста бе в момента в който излязоха първите разкрития за злоупотреба с еврофондовете - тогава щяхме да изумим света с доблестта и будността си, наместо да го разсмиваме днес с криворазбраната си идея за промяна :)))
цитирай
22. yuliya2006 - ето един умен приятел, давай ама ...
14.01.2009 11:43
ето един умен приятел, давай ама гледай да ти плащат
:34 - Вдъхновение! Отново творя




Приятели,
както добре знаете аз се завърнах с мисия да творя нови вдъхновени стихотворения, с които да обогатявам общата култура на блог.бг Днеска, слекато се събудих и докато пиех кафе и пишех писмо до любим човек ми хрумнаха следните стихове, които по някакъв начин ми напомниха на българско хайку.



Имам си едно мече
с него мажа по стената
всичко, което изпърдявам!


Бих се радвал да получа вашите отзиви и ще отговоря на всички коментари.

Ваш
Балетлнетпепас

Автор: baletlnetpepas Категория: Други
Прочетен: 20 Коментари: 4

цитирай
23. valsodar - Джулия :)
14.01.2009 11:51
Глупаците се размножават със скоростта на грипна епидемия и конкретния пример го потвърждава - всички си ги знаем що за стока нефелна са и без да ги посочваме поименно :)))

За съжаление, те представляват една огромна част от представителната извадка на обществото ни, благодарение на чийто числен превес, скоро няма да се оправят нещата.
Още повече, че е правителствена политика да се създават нови такива, защото именно такива скотове, са удобният електорат на управниците ни :)
цитирай
24. valsodar - turbo4 - Хем съгласен, ама и хем съм със лека забележка
14.01.2009 11:56
За неплащането на данъци има логика, от гледна точка на това, че държавата събира данъци от нас, за да има средства с които да се издържа държавният апарат.
Но когато този апарат е изгубил основната си функционалност и работи единствено в наш ущърб, какъв е смисъл да му наливаме допълнително средства за нови простотии ?!

Проблемът е единствено в това, че благодарение на нашите данъци все още са живи пенсионерите, защото парите които цял живот са събирали за достойна пенсия , са отдавна изядени от педерасите правещи ежегодна гей-сбирка на Бузлуджа.

Относно гласуването - все повече хора достигат до идеята за пълен бойкот на политическата олигархия, превзела като ракова метастаза държавата ни.

Въпросът е, че все още достигналите по собствен път до тази идея или се колебаят дали да я приложат или са прекалено малко за да се постигне реален резултат.
За да има такъв и той да придобие международен отзвук, броя на бойкотиралите изборите трябва да е поне два пъти по-голям от този , на подлъганите да овластят отново Мафията.
цитирай
25. yuliya2006 - БЛАГОДАРЯ ВАЛ, ПОНЯКОГА СИ МЕЧТАЯ ...
14.01.2009 12:00
БЛАГОДАРЯ ВАЛ, ПОНЯКОГА СИ МЕЧТАЯ НА ПЪРВА СТРАНИЦА ТУК В БЛОГА ДА СЛОЖАТ СНИМЧИЦИТЕ НА МОДЕРАТОРИТЕ.
НА ТЕЗИ СЛАДУРИ, ДЕТО ЧАТ ПАТ ОБИЧАТ ДА СЛАГАТ ВЕЛИКИ ТВОРЦИ КАТО ТОЗИ БРАТ НА ПЪРВА СТРАНИЦА
АЗ НАЛИ СЪМ СИ ПРИБРАНА, ВСЕ СИ ГИ СЪБИРАМ И МИСЛЯ, МИСЛЯ... МАНИПУЛИРАН НАРОД СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ
ПЕТ ВЕКА СА РЯЗАЛИ ГЛАВИТЕ НА УМНИТЕ И СМЕЛИТЕ, ТА ВИЖ КАКВА СЕЛЕКЦИЯ...
КОГА ВИКАТ В ХОР СИЛНИ СА АМА КОГА СА ПО САМИ - МИШКИ
С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
26. анонимен - Глупаци,
14.01.2009 12:04
търсещи евтина популярност!
цитирай
27. yuliya2006 - ТЪЙ КАТО ZLIKA СЪЩО Е МОЯ СЛАБОСТ ЕТО ...
14.01.2009 12:30
ТЪЙ КАТО ZLIKA СЪЩО Е МОЯ СЛАБОСТ ЕТО И ПОДАРЪК
МНОГО E ПРАВА И КОГАТО ТЕ ХУЛЯТ И КОГАТО ТЕ ВЪЗНАСЯТ - РЕКЛАМА
НО НА НЯКОЙ МУ ПЛАЩАТ И ТОВА Е СМЕШНО... KF ДНЕС ЩЕ СИ ПОКАЖАТ ЛИЦАТА ТА ДА ГИ ЗАПОМНИМ

ОРИЕНТБУЛГАР

Живеех аз в страна - Ориентбулгар,
бе слънчева, от рая благодат.
Там имаше какво ли не,
море, планини докоснати от бог.

Живеех аз в страна - Ориенбулгар,
но странно проклятие тегнеше над ней.
Хората уж кресливи а покорни,
когато камшика край тях заплющи.

Аз храмове там видях и богомолци,
но те нямаха от бога страх.
Свещи палеха а вън кълняха
и зависта в очите им видях.

Един не издържа, провикна се
и в миг към него канонада.
За посмешище, чучело го взеха
и разнасяха го из цялата страна.

Живеех аз в страна Ориентбулгар,
там хората като вълци бяха.
Подхвърляха им оглозган кокъл
а те за него в бой вред мряха.

Живеех аз в страна - Ориентбулгар
и пускаха сред народа - КУКА.
В мислите им влизаха, в душите,
профилактика, та смелостта да изцедят.

Живеех аз в страна - Ориентбулгар,
там рай бе, върлуваше Сатаната.
Без морал, без вяра, без надежда,
от дявола страната бе превзета.

31.01.2007
ДЖУЛИЯ БЕЛ
С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
28. baletlnetpepas - джулия
14.01.2009 13:09
вие сте прекрасна фея, която обаче се е превърнала в демон на простотата
цитирай
29. yuliya2006 - БАЛЕ, ЩОМ ТИ КАЗВАШ, ВЯРВАМ ТИ!И ...
14.01.2009 13:19
БАЛЕ, ЩОМ ТИ КАЗВАШ, ВЯРВАМ ТИ!
И ТАКА СЛЪНЦЕ ПРОДЪЛЖАВАМ С ПРОСТОТИЯТА

В ПАМЕТ НА УБИТОТО МОМЧЕ

СВИКНАХ МЕ

Днес убиха момче,

просто тъй, свикнахме...

Коледа идва а някъде плач,

майка с черна забрадка.



Убиха брутално две деца,

лъчезарни, мили, свикнахме...

Лекар на катеричка обесиха,

уж случайно, много говорел.



Деца в дискотека се задушиха,

погребахме, изпратихме, свикнахме...

Наказани няма, всичко покриха

и чакат хората да забравят.



Убиват днес безнаказано,

търсят луд, за да бъде виновен.

Близките вече, сълзите изплакаха

и просто мъртви, свикнахме...



11.12.2008

ДЖУЛИЯ БЕЛ

руски сайт

http://www.playcast.ru/playcasts/view.php?card=757040&code=71c986a107892758044d1cfde00745b60180c00e

цитирай
30. valsodar - Колко досадно предвидимо е всичко !
14.01.2009 13:28
"Охраняващите протеста пред Народното събрание служители на жандармерията избутаха протестиращите до паметника на Цар Освободител и използваха сълзотворен газ срещу протестиращите.
Това стана, след като хората получиха разпореждане да прекратят протеста заради сигнал за бомба. (Виж линка)
Има паника сред протестиращите и те бягат на всички страни, съобщи БТА.
Около стотина полицаи с щитове направиха жива верига около сградата на парламента. Участниците в протеста ги замеряха със снежни топки.
Жандармерията продължава да извежда и избутва хората от площада по посока улица „Иван Шишман“. Чуват се викове сред протестиращите:"Не бийте децата!“, "Еничари! Получихте си новите униформи и сега сте срещу нас!". Жандармерията държи на дистанция от 5-6 метра протестиращите. Има счупени стъкла на полицейски автомобили.
Сред протестиращите има и ранени. Има и няколко пострадали полицаи, предаде БГНЕС.
Периодично се възобновява боят между полиция и протестиращи, предаде “Фокус”. Младежите дебнат полицаите, след което се хвърлят към тях с металните прегради. Униформените ги удрят с палки и едва тогава протестиращите се оттеглят. По полицейския кордон се хвърлят всякакви предмети. Някои видимо са употребили алкохол. Най-активни са футболни фенове. Други от протестиращите са маскирани с черни качулки черни шапки. Полицаи отведоха под щитовете някои от тях. До паметника на „Цар Освободител“ има разхвърляни десетки мъжки обувки, вероятно на момчетата, които полицаите извлякоха от площада" - Всичко си върви по познат сценарий - говедата са винаги налице, когато има нужда от тях !
цитирай
31. talasyma - Valsodar
14.01.2009 14:26
И забележи как успешно един мирен протест в началото беше провален от лумпените и от тези които не зачитат абсолютно нищо.После полицията била виновна.Абе аланкоолу както викаше дядо,каквото повикало такова се обадило.Какво очакват,че ще ги оставят да трошат ли ? Ама че простотия.Докато още сме с това мислене нищо няма да се оправи.Само искаме,искаме,а насреща нищо.Майната му властта ще си остане,а по-гладни хиени ще дойдат.Приятен ден.
цитирай
32. yuliya2006 - СКЪПИ МАРТ, АЗ ЩЕ ТИ РАЗКАЖА ЗА ЕДИН ...
14.01.2009 16:33
СКЪПИ МАРТ, АЗ ЩЕ ТИ РАЗКАЖА ЗА ЕДИН БУНТОВНИК - БОТЕВ
ДОШЪЛ ЧОВЕКА КАТО ПОСЛЕДНИЯ ГЛУПАК ДА ВДИГА БЪЛГАРИТЕ И КАКВО ДА ВИДИ
ВСИЧКИ СЕ ПОКРИЛИ И НИ УМА НИ ДУМА -ЗДРАВ РАЗУМ
И ЕТО РЕШИЛИ ДА КУПЯТ ОВЦЕ ОТ ОВЧАР - БЪЛГАРИН А ТОЙ ИМ СЕ ПРОВИКНАЛ ДА БЪРЗАТ ДА ПЛАЩАТ ЧЕ ТУРЦИТЕ ИДВАТ
ТА ТИ СКЪПА ГЛЕДАЙ СЕЙРА, ЩУ СМЕХ ЩЕ ПАДНЕ ДО ВЕЧЕРТА АААААА
И РАКИЙКА СИ СИПИ ДА НЕ ЗАБРАВИШ
С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
33. silencemurmur - Кои ще ми протестират в един работен за държавата ден ?!
14.01.2009 18:53
Да. На масата с бира в ръка, пред екрана се говори и говори и говори, за да не се прави каквото се говори? Много странна логика и от двете страни в един седмичен ден.

Silence
цитирай
34. анонимен - Срам и позор...
14.01.2009 19:43
Срам и позор. Днешният протест не беше никакъв протест, а някаква гротеска на протест. Изглежда, че българинът даже не знае как да протестира. Така са ни начучили обаче, защото в другите страни има референдуми за всичко, а тук - нищо. Винаги живеем с надеждата, че ще настанат по-добри времена, но уви - тази надежда прераства в агресия, която няма да може лесно да се изкорени от хората. Много жалко. Любим мой израз изразяващ моето възмущение от всичко.

http://youtube.com/watch?v=KdaApBAFkOg
цитирай
35. gavin - "Днес е зимата на нашето недоволство...
15.01.2009 09:45
...преобразена във величествено лято от това слънце на Йорк" - "Ричард Трети", Шекспир, плагиат :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7391507
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив