Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2008 09:14 - Краят на света - само по БТВ !
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7900 Коментари: 69 Гласове:
0

Последна промяна: 10.09.2008 14:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Любопитна новина - предстои задействането на Ускорителят на частици под Женева - нищо ново, очакваше се от време оно.
 Любопитен бе репортажа , който излъчи БТВ, опитвайки се да провокира поредната истерия и паника, за да може след седмица или две Бареков да извряка на разсъмване - Имаме новина, края на света започва ! Гледайте единствено и само по БТВ !
 А инак, нищо особенно -  Европейският център за ядрени изследвания (CERN) след 14 годишни услилия , най-сетне успя да изгради мечтата на физиците по света - ускорителя на частици - Големия Адронен колайдер (LHC), в който елементарните частици ще се сблъскват със скорост близка до тази на светлината.
 Едно радостно събитие за всички изследователи, даващо им възможност да намерят отговорите на отдавнашните въпроси около възникването на вселената.
 Все повече наука и все по-малко мистика.
Да, ама не ! 
 БТВ е насреща и противопостави две противоположни гледни точки на академици в областта на физиката и... а ся познайте кое де ?!!
 А ?
Ще познаете, ама друг път !
Втората, Аргументираната, Научната гледна точка  бе на доктор по... Философия !
Де го чукаш - де се пука ?!
Науката не била подготвена все още за подобни събития, опасно било !
Ама, с какво не е подготвена, аргументи естествено няма - то това е и философията , да задаваш философски въпроси, но не и да предоставиш рационални отговори.
 Важното е, да си те покажат по тивито, в ролята ти на удобно лице за подготвяната новинарска кампания, около всяването на паника, че видите ли , тръгне ли ускорителя на частици и край със Земята.
 Пук !
И наместо родната синя планета , вземе та зейне една черна дупка.
Ама много черна.
Сбрала в себе си цялата телевизионерска наглост и простотия и сбиваща я до невъзможната плътност на наситен с "новини" телевизионен блок.
 И даже лелката с Ачето няма да може да промени цвета й и от една черна дупка , да я направи да речем леко розова, за радост на брадати водещи от женски пол.
 Само за едно се моля и стискам палци - О, моля ти се Боже, като решиш да я копнеш тая дупка, моля ти се вземи първо Бареков и останалата телевизионерска сган в нея, че поне една наносекунда да дишаме свободни , без да ни обсипват с подобни глупости от екрана !

image

 

Фотограф: Reuters


 Ние все някак си ще се оправим, то бат Бойко отдавна си ни приучи да живеем с дупки всякакви , ще преживеем и тази. То и страната ни малко на дупка, на метеоритен кратер я е замязало, ама си я обичаме и така, както си е.
 Само когато решиш да я запълниш, вземи че се обади по-отрано, че пак ще стане ужас с трафика и пак ще писукат доволни новинари !
 А ние не щем това, нали ?! :)))










  •  Какво е CERN? от meto76
  •  Пускат най-големия ускорител на елементарни частици от reporter


  • Тагове:   бТВ,


    Гласувай:
    0



    1. doaiva - Изобщо тази практика
    10.09.2008 09:29
    "компетентни" личности да коментират световни събития е абсолютна гавра. Все едно да направиш гениална изложба в Италия примерно, с огромен успех. И тук да питат Светлин Русев дали я одобрява.
    Умна нация сме....били някога.
    цитирай
    2. skribezium - valsodar,
    10.09.2008 09:31
    Тук се очаква предаване на живо на експеримента. Предаването ще започне около 10 часа българско време.http://informaciq.net/
    цитирай
    3. анонимен - \m/
    10.09.2008 09:35
    bTV Rulezzz!!!

    Всъщност винаги съм се изумявал от журналя. Нечовеци!
    цитирай
    4. nadagr - По канал едно
    10.09.2008 09:53
    малко преди това имаше превъзходен филм на Бойко Василев,който показа и българското участие в големия експеримент.На наши инженери и физици,както и на български студенти.България също участва на научно,техническо и технологично ниво в него.
    Хайде,стига само скептицизъм!
    цитирай
    5. asthfghl - Хаха.
    10.09.2008 09:56
    Ето тука съм обяснил защо няма да се случи краят на света:
    http://asthfghl.blog.bg/viewpost.php?id=231601

    А ето тука - за какво е цялата тая работа с Ускорителя.
    http://asthfghl.blog.bg/viewpost.php?id=231971

    Иначе лошо няма да се страхуват хората - за мен е забавно ;)
    цитирай
    6. zero - Изказването
    10.09.2008 10:10
    на философката беше смешно и неадекватно според мен. Всъщност учените искат сблъсъка на частиците да наподоби Големият взрив и може би да открият съществуването на нови частици, неизвестни досега, но съществували преди... така го обясниха в един филм на BBC.
    цитирай
    7. looklikerain - Е
    10.09.2008 10:12
    По канал 1 звучеше доста по-различно, забравил си да ползваш дистанционното ;)
    цитирай
    8. cindy - Айде ся :)
    10.09.2008 10:12
    Ами хората трябва да си вадят хляба, а работата им е да дърдорят, да всяват шаш и паника и народът да си чеше езиците. :)))))
    цитирай
    9. indiajane - ---
    10.09.2008 10:17
    Ne vqrvam da se slu4i, no veroqtnostta za stabilna 4erna dupka si e veroqtnost. Prosto kakvoto i da kazvat, u4enite si priznavat, 4e vse pak rezultatut ot tozi eksperiment e nepredvidim. I tova vijdane se spodelq ne samo ot panikiosani BG filosofi, a i ot suvsem normalni GB u4eni.
    цитирай
    10. анонимен - Весело...
    10.09.2008 10:34
    Истината е, че много малко хора са в час какво ще се случи, и дали нещо ще се случи. Много вероятно е да не стане нищо. И нищо ново да не се открие, защото има една граница под която при разбиване, отделената енергия кристализира веднага в материя...

    п.п. на български е адронов, не хадронов. Адрони са елементарните частици, подвластни на силното взаимодействие или т.нар. цветно.
    п.п.п. поздрави на котьо :)
    цитирай
    11. zezo - Колкото и да се напъват от bTV никога ...
    10.09.2008 10:34
    Колкото и да се напъват от bTV никога няма да засенчат култовото излъчване на слънчевото затъмнение по Канал 1 и всичките апокалиптични прогнози, които се измъдриха тогава.
    цитирай
    12. valsodar - Ами в това е разликата между журналистиката и жълтористиката :)
    10.09.2008 10:34
    БТВ-то, явно се мъчи да си вдигне рейтинга преди продажбата си и затова наместо на адекватна журналистика сме свидетели на постоянни опити за манипулация на новините в посока жълти сензации.
    Кой нормален журналист би направил подобен псевдонаучен репортаж противопоставяйки гледната точка на специалист и на лаик, обявявайки ги за равностойни в научно отношение ?!!

    Ама на 90% от зрителите няма и да им мине през акъла да се замислят, аджеба има ли нещо вярно в бръщолевиците на философката - щом са го казали по бтв-то така ще да е !
    То и атомна гъба се бе появила покрай взрива в Челопечене, а после се оказа, че "новинарския" екип се е изпуснал :)))
    цитирай
    13. azsymtoi - ***
    10.09.2008 10:36
    Българите, към които принадлежа (без да се гордея с това) и аз сме най- голямата сган на света. Осеменявани от най- голямата сган и във фурните за елементрни частици наречени мамини пу... Оставали отрочета на сганясали типове. Ужасът е, че не е останало доброто, а лошото от сганта. Ние сами обичаме да си го подаваме на къси пасове и да гледаме сеира после. Сега битивито на културата пак ни го подава от близко резко, а ние стоим стоически и блеем доволни от сеира без да ни прави впечатление, че всъщност ни онождат. И те тека баце.
    цитирай
    14. valsodar - 10 мерси за уточнението
    10.09.2008 10:37
    Честно казано срещнах го и под двата варианта, но понеже погледа ми за елементарните частици е до ниво праха върху мебелите у нас , надявам се да ми простиш за невежеството :)))
    цитирай
    15. spasunger - #9.
    10.09.2008 10:45
    "Ne vqrvam da se slu4i, no veroqtnostta za stabilna 4erna dupka si e veroqtnost."

    Ами то и вероятността да ти падне саксия с петунии на главата е доста по-голяма, ама това не те спира да вървиш под хорските балкони, нали ;-)
    цитирай
    16. katan - Покрай този експеримент си напр...
    10.09.2008 10:54
    Покрай този експеримент си направил един много сериозен/макар и в шеговита форма/ анализ на българската журналистика - в частност тиви-журналистиката, а в още по-голяма частност - BTV.
    Поздравявам те !
    "- О, моля ти се Боже, като решиш да я копнеш тая дупка, моля ти се вземи първо Бареков и останалата телевизионерска сган в нея, че поне една наносекунда да дишаме свободни , без да ни обсипват с подобни глупости от екрана !"
    С това ме разсмя с глас ! Е , малко горчив привкус имаше този смях , но го дължа на теб ! И за това ти благодаря!
    Преди известно време в централната новинарска емисия на въпросната телевизия, в "малкия коментар" питаха децата за ролята на селския бик !
    Чудех се да плача ли или да взема наистина дистанционното ...
    А филма на Бойко Василев го гледах преди няколко месеца и останах наистина впечатлена от грандиозността на проекта , а и горда , че в него има българско участие !
    Но тук вече навлизаме в сериозната журналистика ...
    А моето много , ама много скромно мнение по въпроса е , че риск от този опит наистина съществува ...
    цитирай
    17. mitternacht - ...
    10.09.2008 11:07
    Погледнато от скептична (и подсъзнателна) гледна точка, целия репортаж ни казва:
    "Тъй и тъй всички ще мрете, да не ви пука ако увеличат цените, ако същото правителство ви управлява, а гледайте положително!Ще отидете в рая!"
    цитирай
    18. obla4na - то по хората ходи...
    10.09.2008 11:09
    На хората винаги им е харесвало, да знаят, че могат да се затрият заради някакъв голям катаклизъм и винаги с удоволствие го предсказват. Може би само, за да могат после да се радват на факта, че отново, за пореден път са оцеляли, защото са нещо специално!
    цитирай
    19. valsodar - mitternacht - ... това ми хареса !
    10.09.2008 11:12
    Важното е да се мисли положително, парламентарната ваканция свърши и със стахановски темпове започна творенето на простотии с размах и мащаб огромен !
    Та, заиби споровете около бюджетния излишък и кой ще се захлеби покрай него , ами вземи се покай за греховете и се огледай за гробно място, че и на тях им растат цените вече ! :)))
    цитирай
    20. gothic - Митернахт си е башка прав. Не знам за ...
    10.09.2008 11:25
    Митернахт си е башка прав. Не знам за вас, обаче аз намирам тясна връзка между този репортаж и онощния, от село Калище, този с пияните симпатяги, дето празнуваха освобождението от турско робство на 9 септември. Вие как мислите?
    цитирай
    21. valsodar - Не искам да обиждам американците
    10.09.2008 11:34
    Но сериозно се съмнявам в нивото им на обща култура и интелигентност, откак следя как се правят новини по техен образец в БТВ !
    Всеки ден се пробват да ни пуснат по пързалката с поредния си сензационен репортаж или новина, а ако не намерят такива, се опитват да изманипулират новините, така че да зазвучат тревожно и апокалиптично на мах.

    Ама и какво да се очаква от телевизия, в която чалгаджия е главен водещ в сутрешен новинарски блок , а друг се опитва да копира безуспешно и безславно Джей Лено ? :)))
    цитирай
    22. chocobon87 - Каква да правим!?...
    10.09.2008 12:45
    Журналистите са си хиени. Ако трябва ще провалят нечий живот, само и само да успеят.
    А колкото до черната дупка, все повече и все повече се уверявам в това, че процесът е напълно овладян. Хората знаят, какво правят. Че има възможност, песимистичните прогнози (макар и частично) да се сбъднат-има, но това е нищо-космоса винаги може да ни изненада. Ежедневието ни да не би да не крие опасности!?
    Само който не живее, той е в пълна безопасност.
    цитирай
    23. valsodar - И да има проблем - разполагаме с решение.
    10.09.2008 13:03
    В случай, че стане лек сакатлък и се отвори черна дупка, то на следващия ден, първия заснет от камерите до нея ще е Бойко Борисов, гордо показващ , че само той може да реши проблема с дупките ! :)))

    Кошмарното от експеримента ще е ако влезем в примка на времето и всеки ден се събуждаме в един и същи ден, в който Бареков се провиква "Имаме новина", а на стола срещу него си седи Бойко и гледа леко наморучено към екрана :)))

    Надявам се след като от ЦЕРН открият частицата на бога, да успеят и да намерят и къде, в чий джобове изчезна външният ни дълг :)))
    цитирай
    24. gothic - Е за последното не се надявай много ...
    10.09.2008 13:19
    Е за последното не се надявай много :))))
    цитирай
    25. pongo - Ахаха,
    10.09.2008 14:33
    тъкмо мислех да напиша нещо подобно по въпроса, а Валсодар ме изпреварил. Най-много се изкефих на философката, когато каза, че човечеството не било готово за този експеримент или нещо подобно. Аз я гледах в новините, репортажът беше на любимия ми Борислав Лазаров, който е един от най-големите дебили в БтВ - дето го пращат по разни родопски села да интервюира столетнички, управляващи мотор с кош, или да отразява раждането на петзнаци в Краводер.
    цитирай
    26. анонимен - Mani be
    10.09.2008 14:54
    Az toia Borislav Lazarov otdavna sum go nabeliazal
    go iba katila...
    Ne samo che pulni gluposti pliampa mi go pravi s nai-otvratitelnia i mazen glas. I za kvoto i da govori e nai-velikoto subitie na sveta. Dori Madona kato beshe napisala detska knijka pak se beshe prevuzbudil... toia e nai-protivnia ever... no "vie precenete sami".
    цитирай
    27. baletlnetpepas - Радославе
    10.09.2008 15:11
    "все повече наука все по малко мистика" ти да не си отявлен марксист - материалист, който вярва в всеобщия прогрес на историята?
    Не знаеш ли онази легенда за Платон и незнанието?

    "радостно събитие за всички изследователи, даващо им възможност да намерят отговорите на отдавнашните въпроси около възникването на вселената" - ха-ха-ха, ако това даде отговор на много въпроси, но колко нови въпроси ще възникнат от тези отговори? Или си мислиш, че някаква дребна инсталация от миниатюрни 27 километра ще разгадае създаването на вселената.
    Валсодаре, наивността ти е завладяваща, ти явно наистина вярваш, че човек може да разгадае себе си.

    И накрая, да колково товече разширяваме границата на знанията си, с толкова повече мистика ще се сблъскаме. Светът не е рационален, за да се надяваме да го разпознаем с рационален метод. Човек не е рационален, за да може да използва рационален метод - и слава богу.
    цитирай
    28. pongo - А, това с книжлето на Мадона
    10.09.2008 15:11
    беше венец на Бориславовата журналистика. Много хора, които са гледали филмчето, продължават с ужас да се будят посред нощ от жестокия спомен. Самото филмче продължаваше около 15 минути - как Лазаров заминал за Лондон, как тръпнал в очакване, къде пръднал и други подобни, като се наблягаше на това, как искал да зададе на певицата, някакъв нетрадиционен въпрос - да я провокира един вид. Въпросът му беше: "Какво бихте казали на българските си фенове?" - самобитно нали? Мадона беше толкова стъписана от тъпотата му и отговори както можеше да се очаква: "Купете си книгата" :)
    цитирай
    29. анонимен - Ami...
    10.09.2008 15:21
    Pomnite li kogato vodeshe krasavicata i otlichnika?
    S kakuv patos suobshtavashe:
    "Pravilen otgovor"
    razbira se predi tova imashe dramatichna pauza v koiato surceto na zritelia se sviva... o kakuv shediovur, kakvo televizionno maistorstvo
    цитирай
    30. gothic - Понго, тово с Мадона наистина беше ...
    10.09.2008 16:16
    Понго, тово с Мадона наистина беше нечовешко.....титан!!!
    цитирай
    31. valsodar - Балет не знам си какво :)))
    10.09.2008 17:49
    "все повече наука все по малко мистика" ти да не си отявлен марксист - материалист, който вярва в всеобщия прогрес на историята?" - не не съм отявлен марксист, ако бях такъв сега щях да съм водещ бизнесмен в сенчестата ни икономика :)))
    Просто съм отявлен рационалист, който счита че зад всяко едно суеверие си стои по една физична закономерност, която може да му даде едно напълно логично и рационално обяснение, стига човек да дорасте в мисълта си да го потърси.

    Просто бабините деветини и приказките край огнището днес се преразказват с езика на квантовата физика и определено преразказа й е интересен, дори и за лаици като мен.

    Аз не вярвам, аз знам, че човечеството ще намери своите отговори на въпросите си около сътворението на вселената.
    Така както е намерило и отговора на въпроса - Плоска ли е Земята или е кръгла ? и "Дали Земята е центъра на вселената или това е нашето слънце ? "

    Опитите ви да омаловажите достиженията на огромен екип от учени, работили с години за да се построи това чудо на техническата мисъл от ЦЕРН, просто говори зле за вас и за липсата на възможност да гледате малко по-далеч от собствения си нос :)))

    Напомняте ми на онези викториански мислители, възправили се гордо като титани на мисълта с твърденията си, че покрай парните локомотиви кравите ще спрат да дават мляко, а хората които се возят на тях с космическата скорост от 50 км/час ще полудеят от толкова бързо придвижване в пространството :)))

    Човечеството е познавало немалко мислители като вас и за щастие техните прогнози са останали единствено в анекдотите.
    цитирай
    32. begetron426 - Науката няма...
    10.09.2008 18:45
    Науката няма партийна принадлежност, нито може да се догматизира, нито да се идеологизира, защото използва доказателствения научен метод. Тя може само да се изопачава от мистиката и религията или от лъже учените, което е представено по БTВ.
    С новия ускорител на елементарни частици ще се проникне още по-дълбоко в структурата на материята. Например структурата на протона и неутрона, за които физиците доказаха само, че има такава структура, а сега ще се уточни точно каква е тази структура. Енергията освободена от тези структури в действителност превишава хиляди пъти ядрената енергия на атома, но тук става въпрос за прекалено малки маси. Затова енергията, която ще се отдели е съдържание на дефекта на масата, а тя е нищожна, за да повлияе на макропроцесите Защото, колкото се слиза по-навътре в структурата на микросвета, толкова силите, които държат в цяло тази структура стават по-големи, но частиците стават по-малки . Предполага се, че всички елементарни частици, дори и вакуума притежават структура. Тепърва с този ускорител ще проникнем в една такава елементарна структура. Това не представлява никаква опасност за Земята и човечеството. Със сигурност процеса ще протече незабележимо, защото тези опити са на ниво опитите на Ръдерфорд при разкриване на атомната структура. Само се различават енергийно. Тепърва предстои разкриване на Периодична таблица на елементарните частици подобна на Менделеевия периодичен химичен закон и тогава ще последва разкриване структурата на останалите елементарни частици както е станало при разкриване на ядрото и електронната обвивка на химичните елементи.
    Всички тези открития ще повлияят върху модела на Големия взрив и ще открият нови хоризонти пред човечеството, което и сега има достатъчно атомно оръжие, за да се унищожи, но не го прави. Всяка стъпка към овладяване на законите на Природата ще е възможност за повдигане на съзнанието и благосъстоянието на човечеството, което ще замести мистичното и религиозно човешко съзнание. Поздрав!!!
    цитирай
    33. анонимен - Ние сме много отдавна по напред
    10.09.2008 19:26
    Бареков да попита един мой познат водопроводчик какви дупки стават в София от подземни течове . Бат Бойко ще му обясни как поглъщат цели автомобили без да се налага учЕните да ползат най-големия ускорител на елементарни частици :))))
    цитирай
    34. baletlnetpepas - Радославе - валсодаре
    10.09.2008 20:19
    отявлени рационалисте, до колко смешно звучи "напълно логично и рационално обяснение". Всяко обяснение би могло да е логично, защото логиката не зависи от това вярно ли е или не обяснението.

    "Аз не вярвам, аз знам" - виж ти, а от къде идва това твое знание, ако не от вярата ти? Успял си да го докажеш по научен метод? Или си прочел доказателство за това? Вяра Валсодаре, на това се уповаваш и ти колкото и да искаш да го отречеш. Crede ut intelligas.
    Земята плоска ли е или кръгла? Струва ми се най-точния отговор е "Зависи от гледната точка", защото обективно знание, валсодаре, няма. Всяко знание е пречупено през човешки разум.

    А колкото до смешните викториански мислители, не бързай да ги отхвърляш, че напоследък рационалните учени на 21 век казват, че стресираната крава от околния шум крава дава по-малко и по-некачествено мляко и карат държавните мъже да й осигуряват със законови актове, определено минимално пространство, периодични разходки и какво ли още не.

    И накрая, аз прогнози не правя - ти твърдиш че знаеш как ще се развие човечеството. Но доколкото бъдещето е непредвидимо, а миналото е единствения показател, който разполагаме, то определям се като скептичен по отношение на възможността да разберем всичко, а ползвайки само рационален метод - напълно невъзможно.
    цитирай
    35. valsodar - Не виждам смисъл да споря с развален грамофон :)))
    10.09.2008 22:02
    каквото и да си кажа аз, каквото и да кажат другите, на едно място ти е зациклила игличката на плочата, едни и същи "аргументи" ще ми приведеш :)

    Живей си в миналото, аз смятам да си продължа към бъдещето ! :)))
    цитирай
    36. melancholic - ...
    10.09.2008 23:20
    Скептичен съм по отношение на подобен експеримент, а и не одобрявам тикането на носа там, поне на този етап. Но поживеем, па видим...
    цитирай
    37. valsodar - :)))
    11.09.2008 11:28
    http://www.btv.bg/videos/?video_id=5419&section_id=1
    цитирай
    38. baletlnetpepas - Най-симпатичен валсодаре
    11.09.2008 11:43
    вярвам, че с нищо не оправданата ви вяра в човечеството ще се разпръсне яко прах, когато минете 25 години.
    Между другото с много подобен на вас младеж имаме облог дали до април 2012 щовек ще стъпи на луната (отново) Аз твърдя, че не, а той е убеден в обратното! (облогът беше от преди повече от година)
    Склонен ли сте да се включите, като датата с вас ще бъде септември 2013г.
    С младежа сме се разбрали, който загуби да възприеме безпрекослвно мирогледа на другия, тъй като очевидно е в жестока заблуда!
    Съгласен ли сте?
    цитирай
    39. valsodar - Що за глупост ??!
    11.09.2008 12:21
    Що за глупости ?!
    Не налагам гледната си точка, а я споделям.
    Склонен съм да възприема от чуждите гледни точки всичко , което намеря за разумно и приложимо в живота ми.

    Но да сключвам подобни лапешки облози от рода на - Ха на бас ?! - , честно казано не бях срещал подобна детинщина наскоро.

    Апропо 25-те съм ги минал доста отдавна :)))
    цитирай
    40. baletlnetpepas - Ще стъпили човек на луната до Септември 2013 или не
    11.09.2008 13:05
    ако си навършил 25 отдавна значи не си помъдрял, което е жалко.
    Не става въпрос за налагане на гледна точка, а за разбиране, че си в дълбока грешка!
    цитирай
    41. valsodar - :)))
    11.09.2008 17:34
    http://www.cyriak.co.uk/lhc/lhc-webcams.html
    цитирай
    42. baletlnetpepas - Някой разбрали какви са резултатите от експеримента,
    12.09.2008 00:01
    че до сега нищо конкретно. Само валсодар е написал един текст
    цитирай
    43. анонимен - Частици не са блъскани
    12.09.2008 04:15
    Да не забравяме ,че никакви експерименти не са правени още ,само оптиват дали снопа се движи правилно на ниски мощности.А и теорията на паникиорите е ,че ефекта няма да се усети веднага.Напишете в google strangelet
    цитирай
    44. valsodar - Теории на конспирациите
    12.09.2008 10:17
    А бе много ми е интересно, как най-паникьосаните апокалиптични прогнози все се правят от хора неотбиращи нищо от сферата за която се правят ?!
    То така става , когато лудите наместо да се лекуват, вземат, че почнат вкупом да браузват из нета ! :)))
    цитирай
    45. baletlnetpepas - Ехе, ами значи още нищо не са направили, а само се бият по гърдите
    12.09.2008 10:17
    Синдромът "Бойко Борисов" в научните среди. Дайте ми вашето доверие (пари) ние ще направим страшни неща!
    цитирай
    46. melancholic - Better to think again...
    12.09.2008 15:16
    Hello Jonathan,
    Eminent German scientist, Dr Otto Rossler, does not agree that theexperiment is harmless. He foresees danger in about fifty months. TheMayan calendar ends in December 2012. Fifty months away!

    цитирай
    47. melancholic - More...
    12.09.2008 15:30
    http://www.lhcfacts.org/
    http://www.pr-inside.com/cern-lhc-black-hole-eating-us-r577527.htm
    цитирай
    48. melancholic - И още един много важен клип!!!
    12.09.2008 16:09
    http://www.youtube.com/watch?v=YZAQn-KxW_k
    цитирай
    49. valsodar - Зрелищни фантасмагории :)
    12.09.2008 16:32
    Само защо забравиха Терминатора и Пришълеца в края на филмчето не разбрах ? :)))

    И защо вчера не настъпи края на света - ускорителя си работи, а и преди това в други ускорители са правили подобни експерименти.

    Ех, защо наистина не дойде края на света ?
    Ама дъртия садист отгоре явно си харесва шоуто и не ще да смени канала ? :)))
    цитирай
    50. melancholic - Проблемът е, че...
    12.09.2008 16:33
    ... краят може да е започнал, без дори да знаем. И да отнеме години или деситилетия, докато се разбере. Страшно, а?
    цитирай
    51. valsodar - Мали-и, тя тая черна дупка да не е българска бре ?!
    12.09.2008 16:34
    Дорде "усвои" всичките фондове покрай разрастването й - никакво мърдане напред !
    цитирай
    52. bloghead - То това е като истерията проблем 2000,
    12.09.2008 23:37
    когато обясняваха как ще спрат да работят хладилници, печки, коли и микровълнови. И едва ли не апокалипсиса на света се беше задал в своето технологично отражение. Щяхме да се върнем в първобитното и примитивно живуркане без ТЕХНИКА, уаууу :]]]
    цитирай
    53. анонимен - payday loans online 725 3215
    18.10.2012 20:36
    <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#10864>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11288>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11013 payday loans online
    цитирай
    54. анонимен - buy generic viagra 819 763
    19.10.2012 11:19
    <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#8248>generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#11766>viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#6565 buy generic viagra
    цитирай
    55. анонимен - generic levitra 15196
    20.10.2012 14:15
    <a href=http://orderlevitrahere.com/#sdxfq>cheap generic levitra</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#takje >levitra online</a> , http://orderlevitrahere.com/#vfbkf buy cheap levitra
    цитирай
    56. анонимен - viagra 25 mg 4519
    21.10.2012 22:20
    <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#mdepu>buy cheap viagra</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#rfepg >generic viagra</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#csnus viagra 200 mg
    цитирай
    57. анонимен - order kamagra online 6217
    22.10.2012 00:49
    <a href=http://orderkamagranow.com/#marrk>buy kamagra cheap</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#wusdf >kamagra 100mg</a> , http://orderkamagranow.com/#pgaug cheapest kamagra
    цитирай
    58. анонимен - cialis 40 mg 18888
    23.10.2012 05:38
    <a href=http://ordercheapcialishere.com/#gqldh>cialis online without prescription</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#izhbk >buy cheap cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#wuyio cialis 60 mg
    цитирай
    59. анонимен - payday loans 611 18330
    24.10.2012 11:37
    <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#238>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#16260>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#11192 payday loans
    цитирай
    60. анонимен - cialis online 496 1401
    24.10.2012 12:02
    <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#9152>cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#17872>buy generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#2362 cialis online
    цитирай
    61. анонимен - buy viagra 14070
    24.10.2012 14:23
    <a href=http://viagrastorehere.com/#sxnzj>viagra online</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#ikogx >buy viagra online</a> , http://viagrastorehere.com/#tfigz cheap viagra
    цитирай
    62. анонимен - buy cialis 11477
    25.10.2012 18:04
    <a href=http://cialisstorehere.com/#izqtc>buy cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#jpfja >buy cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#bqynb buy cialis
    цитирай
    63. анонимен - cheap levitra 3932
    26.10.2012 10:55
    <a href=http://levitrastorehere.com/#vxbrd>buy levitra</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#ixkvl >levitra online</a> , http://levitrastorehere.com/#paucm generic levitra
    цитирай
    64. анонимен - buy kamagra online 13802
    26.10.2012 13:19
    <a href=http://kamagrastorehere.com/#aoujp>generic kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#waggs >cheap kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#ngead cheap kamagra
    цитирай
    65. анонимен - payday loans online 7628
    29.10.2012 22:44
    <a href=http://directlenderloanshere.com/#yawve>payday loans online</a> - <a href=http://directlenderloanshere.com/#xiffa >payday loans online</a> , http://directlenderloanshere.com/#zqsqb direct lender payday loans
    цитирай
    66. анонимен - cheap levitra online 11054
    31.10.2012 14:30
    <a href=http://cheapgenericlevitranow.com/#jgidc>buy cheap levitra</a> - <a href=http://cheapgenericlevitranow.com/#pbzwq >levitra online</a> , http://cheapgenericlevitranow.com/#yuztn levitra online
    цитирай
    67. анонимен - buy propecia 13973
    01.11.2012 14:40
    <a href=http://cheapgenericpropecianow.com/#gvtlg>propecia 5 mg</a> - <a href=http://cheapgenericpropecianow.com/#nnlml >propecia 5 mg</a> , http://cheapgenericpropecianow.com/#tqpiv propecia 5 mg
    цитирай
    68. анонимен - cheap cialis 14259
    03.11.2012 16:25
    <a href=http://ordercheapgenericcialishere.com/#aadgg>buy cialis online</a> - <a href=http://ordercheapgenericcialishere.com/#zqplv >buy cialis</a> , http://ordercheapgenericcialishere.com/#rtxqn buy cialis
    цитирай
    69. анонимен - buy viagra online 9702
    04.11.2012 22:34
    <a href=http://ordercheapgenericviagrahere.com/#dyaya>buy viagra</a> - <a href=http://ordercheapgenericviagrahere.com/#sgiew >buy viagra online</a> , http://ordercheapgenericviagrahere.com/#psdwn cheap viagra
    цитирай
    Вашето мнение
    За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
    Търсене

    За този блог
    Автор: valsodar
    Категория: Лични дневници
    Прочетен: 7391544
    Постинги: 1738
    Коментари: 18276
    Гласове: 27880
    Архив