Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2008 11:02 - Черна дупка
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1106 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 16.10.2008 11:13


 Цял свят примря в тръпка, с пускането на ускорителя в Церн, в очакване на черна дупка, без да знае, че такава си имаме отдавна при това действаща у нас.
 Само дето нашата, както всичко останало в нашата държава си е изменчива , според обстоятелствата.
Един ден се появи в агенция и изчезнат парите на САПАРД,  друг ден ще се появи в министерският съвет и огромни суми от бюджетния излишък отиват неизвестно къде, а вчера се появи в Дупница.
 Как инак човек да си обясни тайнственото изчезване на братя Галеви, след като цялата власт се юрна да ги хване, а им хвана ...
 Обадили им са се любезно полицаите по телефона, че ги викат на поредното горещо кафе с локум и чаша вода, на раздумка в ДАНС така да се каже, хората също така любезно обещали да се отзоват на поканата, прекрачват прага на скромното си имение и хоп ?!
 Черна дупка !
Няма братя, няма Галеви, а нашата родна полиция и власт, пак за смях пред света !
Е,  точно тук вече е мястото на БАН, да седнат малко учените ни мъже, да понапишат формулка-две, че да може да се предвиди де ще се появи тази черна пущина следващия път.
 Още по-добре би било, ако могат да изчислят не къде ще е входа на дупката, а къде се пада изходът й.
Така де, всички ние с години все се питаме, къде отидоха разграбеното от държавата ни, а напоследък и Брюксел взе да се пита за същото, след като видя с каква скорост взе да му отънява джоба , а краен ефект никакъв.
 Крадци и престъпници няма - всичко си е някаква аномалия природна, ама от тоя тип аномалии, на които всички ние сме свикнали да не обръщаме вече внимание.
 Приели сме си ги за даденост и с насмешка гледаме на озадачението на чужденците сблъскващи се за първи път с аномалиите ни родни.
 А къде са братята ли ?!
Нищо чудно да са изпаднали през дупката право при Румен Петков и да умуват заедно , дали проекта му за амнистия ще ги засегне или не.
 В случай, че не се получи, то дупки много.
 И в законодателство , и в правосъдие, то къде ли вече не са ?!
През едната дупка си мина Ставийски, кимна на разминаване на Маргините, а на следващата пряка, нищо чудно и да се размине с братята от Дупница.
Голямо движение е настанало в последните десетилетия през тия времеви континиуми, много народ мина оттам, а ние като по-незапознати със законите на физиката, само се почесваме озадачени и се чудим що това не работело, що онова не работело.
Цялата ни държава я мяза на наядена от молци - проядена от аномалии космически, духовни и психически. 
 Така че, наместо да се ослушваме, я да се огледаме къде е най-близката дупка да се скрием в нея , поне докато кризата ни поотмине.
 Тази дето уж нямало да ни засегне, но отчитайки как всичко у нас се сбъдва противно на изявленията... я по-добре да се поогледаме.
 Ха !
 Черна дуп.
 


Тагове:   дупка,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lelya - Не знам за дупката, но се сетих за ...
16.10.2008 11:54
Не знам за дупката, но се сетих за един много стар, соцвиц, който гласеше, че нашите гори са най-големи, защото партизаните започнали да излизат на 9 септември 1944 г. и 40 години продължават да излизат. Сега май излиза, че САЩ дори са по-малки от нас, защото там престъпник не може да се укрие лесно, а тук уж сме мънички по територия, а двама големи, известни мъже изчезнаха като дим.
цитирай
2. анонимен - Абе то е ясно....
16.10.2008 13:06
Ама най-накрая трябва на всички да стане ясно, че тук е България и , че тук и единствено тук на света ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!!! Естествено, за да може всичко да минава гладко и без проблеми се грижи и пресата, пускайки в точния и най-правилен момент отвличащата вниманието на обществеността информация, а през това време някой друг вече е на Гранд канария или по-далече.
Докато в системите има корумпирани служители, докато политици лично се грижат за безопасността на престъпници - все ще сме на този хал...
Хубаво още на времето бяха казали:
ВСИЧКИ СА МАСКАРИ!!!!
А изводите си остават за нас. (и си оставаме с изводите).
Само че, ДО КОГА?????

the Porsche
цитирай
3. xsapience856 - valsodar,
16.10.2008 20:11
поздрави за точното попадение. Много изпипано и професионално! Журналистически гений.
цитирай
4. анонимен - Спомняте ли си времената на борците ...
16.10.2008 20:35
Спомняте ли си времената на борците - 1990-1995 че и до днес.Осъзнавате ли гениалния замисъл-сценарии за мафиотизиране и ограбване на едни хора от други хора.
Страхът е чернозема върху който избуява всяка мафиотска структора.
Първата работа на новите демократи заедно със презряните от тях комунисти беше да се насади страх в обществото.Страхът беше голям, особено след толкова добре организирано общество от гледна точка на сигурността.Страхът и сега го има все още придружен от безверие и апатия - направо е страшна перспективата.
Сега страхът се внушава на по-високо ниво.Сега страхът е от липсата на възмездие за пристъпниците, страх и обреченост от цялата правораздавателна система - полиция,следствие,прокуратура,съд и местата за изтърпяване на присъдите.
Няма никаква сигурност че ако някой престъпи закона ще бъде наказан.
Нещо повече - хората от тази система които решат да си изпълняват задълженията съвестно биват смазвани от скритата и подмолна върхушка, която регулира и владее България.Страхът го има и в самата правораздавателна система.Това е абсолютен абсурд.Това е България.Ще се учудя ако България ще има след 100години.
За щтастие още не се е появила заплаха подобна на свирепите османски орди и са помели всичко прогнило и разединено.А може би заплахата я има но ние просто още не я виждаме.
цитирай
5. valsodar - По-скоро не я виждаме :)
16.10.2008 21:25
Това е мнението ми - просто на фона на медийния шум и какафония, встрани от вниманието ни остават по-важните неща :)
цитирай
6. bashibozuk - Валсодаре
17.10.2008 01:21
имам чувството, че ти, който през цялото време тръбиш, че си независим от "налаганите истини от медиите" (виж твой коментар от предния ти пост), си попаднал под силното им влияние.

Би ли ми обяснил, кое от делата, изброени в поста ти, си чел? И ако не си чел никое, защо смяташ, че Маргините (примерно) трябва да лежат за нещо в затвора?!
Или ще ми кажеш, че си пряк свидетел на техните злосторство? Щото, ако не си, излиза че мнението ти за Маргините е оформено от медийте.

Айде, първо сам на себе си уточни, съгласен ли си или не "с налаганите истини от медиите" и едва тогава мърмори така поучително.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7426761
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив