Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2008 10:32 - Консултант Самоубийства
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1869 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 20.10.2008 11:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Една нова професия си проправя път да добие известност у нас - "Консултант Самоубийства"
Професия нелека, но крайно необходима на фона на скандалните разкрития около черните партийни каси, финансиране на "конкурентните" партии и връзките с финансиращи обръчи от фирми.
 Че така де, не на всеки му стига куража да натисне спусъка сам, трябва си и човек , който да подкрепи треперещата десница, да преведе нужните аргументи и да вразуми колебаещият се.
 Е, появиха се аматьори хвърлящи фоторепортери върху релсите, но това определено си е нескопосана операция, на хора петнящи професията.
 За тази работа са нужни , не какви да е хора , а утвърдени специалисти, с богат опит в подобни операции, доказали се в не една мокра поръчка.
Познаващи методите на криминалистиката и не допускащи левичар да се застреля с дясна ръка.
Отчитащи добре нужното отстояние на цевта от тялото, барутен нагар по ръката натиснала спускъка, сигурен брой свидетели потвърждаващи лабилното психическо състояние на самоубиеца, както и наличието на прословутото предсмъртно писмо.
 Виж, с предсмъртните писма, нещата стоят по далеч по-труден начин, отколкото чисто техническия проблем с избора на вариант за самоубийство.
 Отмина отдавна времето, когато велики пълководци от ранга на Ромел, са се самоубивали пред избора да ги разпитва Гестапо - днес нещата са далеч по-изискани и правдоподобни, от това да се гръмнеш и после да те обявят за катастрофирал при нещастен случай.
 Е, винаги има особенно упорити самоубийци, които не могат да наберат куража до последно, та тях трябва да ги окуражават от дистанция, както Илия Павлов и Фатик, но това е друга тема, за друга не по-малко популярна професия у нас.
 Предсмъртното писмо, е един крайно необходим детайл, за да стане картината завършена.
Добре е в него да прозира един срам от живяния живот, едно разкаяние пред другарите и по някоя и друга утешителна дума към близките.
 Почерка трябва да е леко разкривен, все пак трепереща ръка го е писала, и някак си не върви версията, че човек би седнал да пише есе на тема "Моето предсмъртно писмо".
 Ето точно в този момент се проявява истинския талант на консултанта по самоубийствата.
Единствено под неговата веща диктовка, едно подобно писмо би добило достоверният си смисъл и би разсеяло всички възможни съмнения , относно това е ли самоубийството последен акт на отчаяние пред утрешния ден или не е ?!
 А списъкът с кандидат самоубийците разсте с всеки един изминат ден и се уголемява с всяко едно скандално разкритие.
 Надявам се само, в държавата ни да има достатъчно способни кадри за да запълнят глада от специалисти в тая насока, че идват избори догодина и хора, като тях ще са ни крайно необходими.



Тагове:   консултант,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zabylgarite - така е
20.10.2008 12:19
Много лабилни хора имало в нашите власти бе.
Няма кадрова политика нещо.Куцат като куци коне в ДПС-то.
Да вземем да ги позабраним и поразследваме всичките казвам аз!!!!!
Касим Дал направи скандално изявление срещу журналистите вчера, по време на погребението на 46-годишния началник на кабинета на лидера на ДПС Ахмед Доган Ахмед Емин.

"Махнете се бе, лешояди. Гарги такива. Беля ще стане, да не съжалявате после!", извика Касим Дал срещу журналистите, които отразяваха погребението на Емин в родното му село Козица, Поповско.

Веднага след това бившият министър на земеделието Нихат Кабил пък подметна: "Много ли е хубаво да се правят новини от човешките трагедии!", съобщава вестник "Стандарт".

Припомняме, че в петък вечерта от МВР съобщиха, че Ахмед Емин се е самоубил в сараите на лидера на ДПС Ахмед Доган в столичния квартал Бояна. Самият Доган вчера не присъства на погребението на своя началник на кабинет. Късно снощи вътрешното министерство съобщи, че е намерено
предсмъртно писмо на Емин.
http://politics.bg/politika--kasim_dal_nareche_jurnalistite_gargi_i_leshoyadi-13368.html
цитирай
2. valsodar - Малък списък на "самоубийци"
20.10.2008 14:26
13 Октомври 2006 - Бившият вътрешен министър Любомир Начев
17 Октомври 2008 - Проф. Стойчо Раданов (76 г.), който бе ръководител на екипа от втората експертиза за смъртта на сестрите Белнейски
24 Април 2000 - прокурорът от върховна касационна прокуратура - Николай Колев

Списъкът от загадъчни самоубийства е предълъг и зад всяко едно стоят определени икономически интереси, мафиотски групировки и сиви кардинали.

Смятам , че всеки един би могъл да допълва и да допълва...
цитирай
3. анонимен - Mi da ti stana konsultant
20.10.2008 14:41
Mi da ti stana konsultant
kat si tolkoz pechkin pehlivan
цитирай
4. анонимен - noname
20.10.2008 15:11
с едно съм съгласна с Нихат Кабил-грозно е да се правят сензации от човешки трагедии.Не визирам "самоубийството"на Емин.Но има журналисти,които така ровят в душите на хората...
цитирай
5. анонимен - В древен Рим заповедта за 'самоу...
20.10.2008 15:35
В древен Рим заповедта за 'самоубийство' е идвала по куриер или е била отправяна недвусмислено. След което, патрициите са лягали във вана с гореща вода и са си прерязвали вените.
цитирай
6. valsodar - Е, подобни примери има и в Отоманската империя
20.10.2008 15:54
Там на прегрешилият са му изпращали копринено въже с което да се обеси, но нали живеем в модерни времена, в случая и един "разговор" в сарай върши същата работа :)))
цитирай
7. анонимен - неуспялата д а се регистрира.
20.10.2008 17:02
Уважаеми valsodar!!МНого точно и правилно по темата,пропуснали сте обаче една наша сънародничка,за която сега не се сещам, дали беше журналистка или нещо в ЕВРОПАРЛАМЕНТА, но и тя милата царство и небесно, прибирайки се някъде през септември май беше , има нещастието да се „**САМОУБИЕ„** ,падайки от 7 етаж на софийското си жилище.ПРОЧЕТОХ ГО МИМХОДОМ В **ШОК**, Но доста бързо беше свалена тази новина от там.Но какво с е учудваме, все пак живеем в Бг, нали така.
и тук искам да използвам момента, да се обърна лично към turbo4!!!–браво умно момче!! незная как сте си направили блога, но такива като мене не регестрирани, или по точно не допуснати по незнам каква си причина да могат да се регистрират, не могат да ви пишат.И от вчерашния ви постинг и от коментара тука, си личи че сте чели доста литература, ако не сте запознат лично с ИДЕЯТА на ПАРАЗИТА, както вие го наричате.Незная колко народ ви разбра, и защо червеното Е И ЦВЕТА НА РОТШИЛД, А И КОЛКО ЗНАЯТ КОЙ Е ТОЙ И С КАКВО СЕ СВЪРЗВА?КОнспирации има много,и книги много се пишат, всеки му е разрешено да си вярва в това което иска, ако реши че е неговата истина!но ми прави впечатление нещо друго.Тук където съм, някъде по света, имаше 1995 година едни 3 тома книжки които бяха много бързо иззети от книжарниците, без да се дава каквото и да е обеснение защо.Е късно, аз вече си ги бях набавила.т а ми е за съдържанието на тези книжки,де, те с е препокриват с постинга ви написан вчера,доста ме озадачи това...има нещо особенно–когто нещо с е прочете праз далечната незнам коя си година , и после като се проследят дадени събития, и човек се озадачава...абе сега, някой ги е прочел книжките и си е решил**ОПАЛЯНКАААА, АЗ СЕГА ПРОЧЕТОХ ТУКА НЕЩО, щО НЕ ГО НАПРАВЯ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!!ЩО Д А НЕ ПРОБВАМ, И ДА ЗАДЕЙСТВА НЕЩАТА ТАКА ЧЕ ДА ВЪРВЯТ В ПОСОКА ПЛАНА НА кукловодите, които са в ръцете на паразита?**...или някъде е изтекла информациййка и....сега са толкова години след това...за мене са озадачаващи некой нещица....иначе си живея, съществувам, е да де, и гледам сеир!!!
СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ТРЯБВАШЕ ТУК ДА ГО НАПИША ВСИЧКО ТОВА, ИЛКО ЕШКЕНАЗИ Е ОТ СЪЩАТА РАСА НА паразита,но явно не е бил от ИЗБРАНИТЕ!! а те нямат място сред ТЯХ...
цитирай
8. анонимен - Съчувствам на "самоубити...
20.10.2008 17:30
Съчувствам на "самоубития" но най ми е кахърно за Доган ефенди : как ще си застреляш най-доверения човек в собствения конак - май нещо превъртя радетеля за права и свободи, олаби алката, стегни се бе човек ше те оправят наш'те ора ако не те оправят те все ше се намери кой да те "оправи"
цитирай
9. rummi - тва е
20.10.2008 21:11
неаме образование
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7411068
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив