Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2008 09:09 - На печелившите честито.
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 841 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 05.11.2008 10:18


 Радост всенародна - Барак Обама спечели ! 
 Ликува народа български избрал новият Си президент.
Така де, не случайно сме 51-тия щат, американската крепост на Балканите, стратегическото предмостие към персийският залив, непоколебим стожер на НАТО и основен борец срещу тероризма.
 Бабата на Обама стана по-популярна от баба Илийца, а Маккейн може само сълзи да рони, че не получи нашата верноподаническа подкрепа.
 Загубиш ли българският електорат, губиш и изборите в Щатите ! - това е извода, който нашите "медии" наложиха, чрез умопомрачителните дебати излъчени по телевизията в последните дни.
 Нищо чудно и някои наши съграждани да са останали с убеждението, че си имаме нов президент и определено няма да са много далеч от истината.
 Няма да са далеч, защото отколе сме си дупе и гащи с големия задокеански Брат.
 Те са дупето, а ние гащите.
Те осират световната политика, създавайки нови огнища на конфликт, а ние ходим да им забърсваме осраното, с миротворческият си контингент.
 Но ето, една нова мироопазваща звезда изгря на хоризонта на световната политика, хора и ръченици се вият пред президенството, очаквайки тъмнокожия Месия да ни изведе от блатото, в което ни вкараха родните демонократи.
 Развяли всичките си кирливи ризи на показ в конкурса " Кой е по-маскара" , сочещи с пръст кафявото на другия, нахлузили препълнените памперси, след преяждането им с власт.
 Не се отчайвайте, не унивайте, не попадайте в плен на черните прогнози за срив във световната икономика и настъпваща глобална депресия - това няма да се случи.
 Или по-скоро , ние няма да го видим.
Вчера избрахме президента на САЩ, утре ще изберем новия премиер на Великобритания, а вдругиден... то избори много и всякакви по света - колко му е да си внушим, че от нас зависи световната политика.
 Че то, ако ги нямаше маститите ни политически анализатори, щеше ли изобщо да има демокрация по света ?
 На печелившите честито.
Не е важно какво се случва у нас, няма значение кой гръмна Емин и кой източи фондовете, важното е, че си имаме нов президент !

Бараче, да не забравиш да почерпиш и ако обичаш - върни ми ония пари, дето каза,  че са ти незаконно дадени !
 Ти може и да нямаш нужда от тях, но на нас тепърва ще ни трябват.
Предстоят избори, я колко много гласове има за купуване, я !
И ако може на ми пращай пак от фалшивите двадесетолевки, че да не станем пак за смях, както при изборите в Петрич !




Гласувай:
0



1. анонимен - ........
05.11.2008 11:04
Какво ми хрумна за администраторите


Напоследък често се случва администраторите да пуснат някоя публикация на първа страница, а след малко - да я махнат. Какво значи това? Според мене има два варианта:

а) администратири са хора с нарушено психическо равновесие, които лесно се мятат от една крайност - в друга, непоследователни са в решенията си, нямат ясна представа за време и пространство

б) блог.бг се управлява от няколко администратора, които са на различни позиции по отношение администрирането на блога. Един прави едно, друг - друго, карат се, въртят си кални номера, натрапват един-другиму личните си пристрастия

От цялата тази история аз си вадя извода, че блог.бг е един "разграден двор" и е крайно време да се помисли за нова администрация.Автор: bale Категория: Други
Прочетен: 48 Коментари: 4Коментари1. karlos - Може и двата варианта да са верни...
01:34 Може и двата варианта да са верни!:)))2. анонимен - Ot Kiril&Metodi
10:46 A moje pyk adminite da prekalqvat s 4a6kata i dokato sa drani da vyr6at gluposti.

Zatova prizovavam:

ESTRELA SPRI SPIRTA, ESTRELA!!!3. анонимен - Мисловни водопади
10:52 Пределно ме обкрачват разстояния
и вплитат в мисълта ми водопад.
Водите му - разпрашени стенания,
а мислите ми - Дантевия ад.

Защо за мене думите са вятърни,
свещености от райската река?
Защо от всеки случил се театър
си тръгвам с надвселенска празнота?

Измиват ме в дъната си неистово
сто истини, сто грачещи ята.
И само споменът проплаква слисано
над моите и твоите утра.4. ahmeddogan - интересно
11:00 защо никой не коментира тук, под постинга тази жизненоважна тема за всички блогъри, кой, как и защо ги контролира, кой или кои са литъл брадърс на блог.бг., критериите за поместване на първа, ГТ, изтриване на блогове и тнтн. Искаме дебело да подчертаем, че сме се запознали с условията на ползване на блог.бг, които са неясно съставени и подепят шуробаджанащината в блога! Подкрепяме бале за въвеждането на нов ред в блога!
цитирай
2. valsodar - б)
05.11.2008 11:20
По-скоро второто е вярно.
Имам си наблюдения по въпроса :)
цитирай
3. krassko - анонимен
05.11.2008 11:51
Това Анонимните са интересен народ. Не стига, че ник си нямат ами и нищо не знаят. Значи брато, ще се качиш на трамвай 19, или автобус 413 и ще слезен при Парк хотел Москва. Там като дигнеш главата ще видиш една висока сграда и на нея пише: TEHNO IMPORT EXPORT. Какво значи това? Че си е Техно - и импорта и експорта. И в блога е така. Избрани си е техно - на модераторите, админите и тези от "Поименно колега" /кликни там и снимки има/. А ти къде се буташ? Я бегом да се регистрираш.
цитирай
4. totoni - ееех, имам принцип никога да не к...
05.11.2008 13:51
ееех, имам принцип никога да не коментирам политиката и всички други гадости, обаче днес се бях засилила да пиша затова, защото ми дойде много вповече вече тая малоумна истерия! Но, салав Богу, брлагодарение на теб, няма да наруша принципите си-изпревари ме, ще се повторим, а пък не бих могла да го кажа по-добре!
поздрави
цитирай
5. valsodar - И какво излезе сега ? :)))
05.11.2008 13:55
Че аз съм с по-слаби нерви, след като съм те преварил ? :)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7431702
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив