Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2010 19:40 - Поради лоша комуникация
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 828 Коментари: 0 Гласове:
3



  Не знам, дали и вас ви дразни новата тв реклама, в която Колумб ври в казан заобиколен от черни негри, провъзгласени в нея за коренното население на Америка, изяло горкият откривател поради лоша комуникация, но за мен тя е просто иносказателна.

 Тая същата реклама с глас зад кадър казва всъщност много неща.
Разказва за лошата комуникация между управляващи и управлявани - нито едните искат да се вслушат в гласът на избралите ги, нито другите могат правилно да разчетат посланията им преди избори, които винаги остават неизпълнени.
 Лоша комуникация, така да се каже. Ако изборите се провеждаха с подаден SMS през телефона под формата на игра с награди, ситуацията би била съвсем друга, примерно следната:
 Политиците се явяват на конкурс по певческо майсторство - така сред тях със сигурност ще отпаднат тези с говорни дефекти и склонност към постоянно мънкане и хъмкане.
 След първият кръг преминават през изпитания целящи да проверят танцовите им умения и естествено остават тези най-гъвкави в кръста, умение изключително ценено във външната ни политика - да се поклониш правилно, на когото и когато трябва, в качеството си на представител на васална държава.
 Като за финал, може да минат през нещо като кастинг за "Комиците", така поне със сигурност глупостите им поне ще спрат да ни ядосват и ще започнат да ни развеселяват.
 Събраните средства от гласуването ще отидат за създаването на кухни за социално слаби, които ще са крайно потребни за избралите ги след изборите и настъпилото за пореден път масово обедняване.
 Лоша комуникация, така да се каже цари и в образованието ни. Лоша е най-вече по линия на предаване на знанията от посока посредствени учители в посока на още по-посредствени ученици, плод на което е факта, че вече на никой не му прави впечатление факта, че Колумб наместо в качеството си на  губернатор на Новите територии завършва живота си в качеството си на основно ястие на хора, които по-него време са живеели необезпокоявани от другата част на океана.
 А и на кого ли да му направи впечатление това, след като цялата ни нация страда от лоша комуникация - Всеки иска да говори, но никой не иска да го чуе.

 Както казах - лоша комуникация.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7410256
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив