Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2010 22:23 - Чернова
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5634 Коментари: 29 Гласове:
3

Последна промяна: 27.08.2010 23:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Мили ми читатели, верни ми съблогъри и зорко бдящи сътрудници на тайните служби. Ционски мъдреци, албански реотани, дембили, дебили и просветлени преминаващи от тук на път към Истината, Любовта и Мъдростта, която само аз мога да ви дам.
Благодаря на всички вас за десетте милиарда прочита на блога ми, както и за двата милиарда гласа, които дадохте за мен ( гадните модератори са ми окрали поне още толкова, но нека не им се сърдим, а най-благородно да им простим и да се помолим за спасението на душите им).
 Да благодарим и на братята извънземни, които привлечени от струящата мъдрост и интелект от този суперблог долетяха от далечните краища на вселената, за да им се насладят и те, чрез благовейният прочит на словата ми.
 Аз вече поемам своят път и се налага да ви изоставя.
 Ето, аз ставам и си тръгвам.
 Само да извадя пръстите си от контакта и...











Гласувай:
3



1. анонимен - хахаха, недей!
27.08.2010 22:27
аз кого ще чета?
цитирай
2. анонимен - Направи вечерта ми хубава, благ...
27.08.2010 22:49
Направи вечерта ми хубава, благодаря ти!

Поздрав! http://vbox7.com/play:a05f7599

п.п.
Всъщност малко се излагам,
рими никак не прилагам.
цитирай
3. essy - Не ги вади от контакта,
27.08.2010 23:00
моля те....:))) Е, как само десет милиарда?....сто процента са те окрали...Само аз те прочетох толкова пъти, преди да ми изтече сесията...:)))
цитирай
4. blogena - да те чирпя една боза за изпроводяк :))
27.08.2010 23:16
да ти се получи охрата
там дето смяташ да ходиш :)))
цитирай
5. eleonoraknyazheva - Радо,
28.08.2010 00:27
аман ни е системата...Значи, няма да откривам топлата вода, чела съм твоите версии за рейтингите и как могат да се манипулират. От чисто техническия им вариант не се вълнувам, обаче ме плаши другия, много по-страшния - когато някой се заиграва тук с хора с лабилна психика. Още по-грозно е, ако някой разиграва роля на човек с лабилна психика. Настава хаос. Свои, чужди...И всичко за единия сеир? Според мен, и в двата случая е перверзно. Та, значи, ще приемем, че имаме лабилен човек. Някой се заиграва с него. Лабилният ти шибва 10 коментара с различни свои регове, ти му "връщаш" топката с 10 отговора. Народът - наднииик, я да видим к'во пак стаа тука? И айде на първа.
Мъка, мъка...
цитирай
6. valsodar - A-a-a-. . репликата ти май бе към ...
28.08.2010 01:18
A-a-a-.. репликата ти май бе към предният постинг, но.. може да си прехвърлим разговорът и тук.
На така разигралата се ситуация вариантите за реакция и избор не са особенно много. Не отговаряш на атаките, теглиш една майна на сайта и на всичките одрямани модератори в него и се махаш. Така постъпиха, една голяма част, от тези на които не им се намери време и сили за битки в кал.
Втори вариант, разиграваш стойка фикус, държиш се имбецилно, инфантилно и безкрайно лигаво към всички, за да се отвратят до такава степен, че никой да не иска да спори с теб.
Трети вариант, ами ... просто вадиш гьостерицата, натаковаш им мамата, па сетне си запалиш доволно цигара и седмица-две, спокойствие и кеф.
Хубаво, ясно ми е, че не можем да спрем имбецилите да влизат в сайта, но можем да спрем тези, които ги провокират да идват тука, като мухи на мед, нали?!
А тях ги провокира именно светло-кафявата окраска, която сайта придобива, когато всички почнем да си мълчим, да се самоубеждаваме как всичко си му е у ред и да си правим класацийки от типа на кой е по-по-най сред нас. :)

Сарториум в предният постинг си го рече добре, ти тука също допълваш - на всички нас ни е писнало - знам. Но... айде, кажи ми на прости хора по какъв друг начин да им подходиш, а? :)

Всеки един път, когато направим крачка назад, пред войнстващата простащина водени от желанието си да не слизаме на нейното ниво, тя прави крачка напред в нашият свят.
цитирай
7. анонимен - valsodar,
28.08.2010 09:36
и ти си се побъркал тотално, брат! погледни другите блогчета, не тези на мастодонтите, дето клечите тук от години и раздавате акъл. хората си бъбрят за музика, за поезия, за картини, за любов. бъбрят си, смеят се, не им дреме за вашите класации, точки, гласове и грандоманщина. истински блог е този, в който е забавно, уютно, с малко коментиращи, но за сметка на това приятели, сродни души, ей там е готиното! пък ти продължавай да тъпееш...
цитирай
8. cindy - Радо,
28.08.2010 09:43
какво верно си се наврял в тази пазарна ниша с ругателства и не излизаш оттам?
И мене са ме дразнили разни работи тука, лани правих сума Венсеремоси, сега от време на време позачесвам някой дето се е самозабравил или нарочно го тикат все отпред, но да ти кажа - просто няма смисъл, само губене на време и нерви.
Или се кефиш тука, или се спасяваш поединично.
Иначе ми напомня онзи стих:
"Спрете планетата
искам да сляза!"
Искаш, ама не мое! :)))))
цитирай
9. eleonoraknyazheva - Към анонимния 7:
28.08.2010 10:30
Уважаеми/уважаема, точно това имах предвид, че трудно вече уцелвам нещо приятно за четене, защото ме заливат с постингите си едни и същи хора, в чиито блогове става някакъв сеир, а не, че са с нещо по-интересни или смислени. Имам към 90 блога поставени в любими, моят блог на свой ред е поставен в любими от 100-на човека, но реално поне 2/3 ги няма вече. Чета публикации на 10 души и с тях общувам. Изводите са ясни. Изборът на изчезналите от блога - също. Вече се радвам, като дете в сладкарница, ако излезе нещо ново и интересно. Не ми е до класации, точно защото НЕ от класациите разбирам, че някой интересен е публикувал нещо, а като ми излезе публикацията му в "любими", и ми е болно, че те са почти невидими за останалите в блога. Така човек остава с впечатление, че тук са на почит главно неща с жълтокафяв оттенък. Валсодар е прав - мълчанието на агнетата води до размножаване на вълците.
цитирай
10. анонимен - В този сайт резултатите се манип...
28.08.2010 10:59
В този сайт резултатите се манипулират не само ръчно - има зададено и програмно манипулиране. Преди около половин година спрях да пиша в блога си, изтрих всичко, освен заглавията на темите. Но посещенията продължаваха. Имало е дни, в които имам по 100 посещения. На следващия ден посещенията от предходния не се отразяват на месечните. Месечните "се пълнят" на някакъв друг принцип, не мога да хвана алгоритъма. Системата "работи" и до днес - имам си редовно по 20-30 посещения дневно в ПРАЗЕН блог!!! Е, колкото и от блог.бг да се мъчат да изкарат търсачката на гугъл некадърно направена, все един ден и тя е разбрала, че съм опреснил съдържанието, така че ме е отсвирила в девета глуха и е спряла да дава линкове. Кой тогава продължава да посещава затрития ми блог, Хари Потър ли?
цитирай
11. valsodar - Бъбрят си, смеят се...
28.08.2010 11:03
като на селска седянка.

И ?
С какво могат да ползват ресурса, който един блог наистина може да предостави?
А какво може да постигне един блогър съм го казал много ясно и вярвам, че е така, защото ако бе погрешно, нямаше тоталитарните режими да хвърлят блогъри в затвора и да ги съдят, нали?

А относно изтрещяването и пожеланията да съм нещо друго и безобидно... ако наистина ми пукаше толкова много за рейтинги, гласове, прочити и класации, защо мислиш, че не напуснах сайта през миналата година, когато над блога ми бе наложена пълно информационно затъмнение от модераторите, а?
Логично бе, в такъв случай да го направя, нали?
цитирай
12. анонимен - от ан 7
28.08.2010 11:10
Уважаема eleonoraknyazheva, толкова е просто-ми четете си своите "любими блогове" и не се занимавайте с другото! Другото, щом го има , значи някому е нужно, интересно е на някого. Не може едни и същи неща да са интерсни на всички, няма как да стане. Но е грозно, когато все някой размахва пръст и иска да ни налива акъл, да ни казва кое става и кое не. Написал си някъде човек нещо лично и съкровено в блога си, няма лошо, решил си, написал си, може да е било моментно настроение, може пък така да си лекува болките на душата... И случайно го хакват на Първа и се започва едно надничане... в душата му, едно хихикане, ровене, шамари, шамари! И човека почва да се моли повече да не му се случва тази първа, защото бъркането в душата с мръсни ръце е неприятно занимание, боли. Не мислите ли,че интелигентните хора мразят да са на първа?
цитирай
13. анонимен - valsodar - Бъбрят си, смеят се...
28.08.2010 11:14
А какво е лошото на селската седянка всъщност? Или градското плюене ей тъй, между другото е по-приятно? Нямам представа за миналогодишните ви блогови терзания, не ме интересуват, но заинатването ви да сте тук, въпреки безсмислието, което пропагандирате ми говори ясно, че сте изтрещял напълно :)))))
цитирай
14. анонимен - za an 7
28.08.2010 12:28
Не мисля, че интелигентните хора мразят да са на първа. Тука си е пълно с ексхибиционисти. Ако някой мразеше да му "бъркат в душата с мръсни ръце", ще си крие съкровените, разголващи крехката му, ранима и романтична душа, стихчета под възглавката, а нямаше да ги изтипосва по нета.
Както и никого на хакват ей тъй случайно на първа - това си е стремление и борба, случайността няма нищо общо! :Р
цитирай
15. анонимен - Хаха , май е време и аз да си дръпна щепсела от блог.бг ,
28.08.2010 14:05
Интересен факт - докато пишех похвални слова за блогърите на Първа , постингите ми висяха все в Препоръчани от категорията . След едно-две по-остри изказвания към любимците на модераторите , постингите ми спряха да излизат дори в Последни . Направо ме раниха в сърцето :-))
цитирай
16. thedarkangel1977 - нима си забравил израза: "...
28.08.2010 14:44
нима си забравил израза: "изкуството иска жертви"...
цитирай
17. анонимен - Прибират ли те вече?
28.08.2010 15:01
Прибират ли те вече?
цитирай
18. lubara - Поздрави, valsodar!
28.08.2010 15:09
Аха, хареса ми, само дето ми прилича на едно друго такова постче, ама няма да се задълбочаваме, нали така. Да не си помисли, че него имаме впредвид.
цитирай
19. анонимен - Циркът ще загуби един клоун, ост...
28.08.2010 15:11
Циркът ще загуби един клоун, остават още много.
цитирай
20. анонимен - валсодаре, отречи се от някои от ...
28.08.2010 15:13
валсодаре, отречи се от някои от най-хахавите си постинги и ще те сложат при по-леките случаи.
цитирай
21. анонимен - О, как ще ми липсваш, слънчице мое, озаряващо деня ми!
28.08.2010 15:25
Бъди благословен, попътен вятър! Ще очаквам твоето завръщане...
;))
цитирай
22. анонимен - хааааааааааха
28.08.2010 16:11
Остави тез песни пътовни, върти лИбов, Инвестор я плаща по днешната лихва - чалга.
цитирай
23. valsodar - Е, как да се отричам от казаното??!
28.08.2010 17:14
Казал ли съм го - остава!
За гордост или за резил - казано е вече!

Винаги съм държал най-много на правото си на собствени грешки.
цитирай
24. valsodar - Лубара :)
28.08.2010 17:15
И аз имам често усещането за де жа ву, но.. :)))
цитирай
25. valsodar - Ан, ако искаш да пишеш само за силно ...
28.08.2010 17:16
Ан, ако искаш да пишеш само за силно ограничен кръг читатели, то трябва да си наясно, че форматът на сайта не го позволява.
Човек трябва да има ясно изразена склонност към ексхибионизъм, за да си позволи да води блог тук :)
цитирай
26. valsodar - Мда-а-а-а, като масонска ложа е
28.08.2010 17:24
sartorium написа:
Интересен факт - докато пишех похвални слова за блогърите на Първа , постингите ми висяха все в Препоръчани от категорията . След едно-две по-остри изказвания към любимците на модераторите , постингите ми спряха да излизат дори в Последни . Направо ме раниха в сърцето :-))


Преди време подобни факти много ме дразнеха, но сега просто ме разсмиват :)
цитирай
27. анонимен - valsodar - Ан, ако искаш да пишеш само за силно ...
28.08.2010 18:38
Напротив, позволява го и още как! Отговарям в един коментар на всички и така коментарите са по-малко и не съм на Първа. Има и други начини за неексхибиционисти, ама няма да ви ги казвам! :))))
цитирай
28. анонимен - ан 27,
28.08.2010 22:42
кво му се обясняваш, като ученичка на тоя дървен философ? заеби го да се оправя, цървул! :(
цитирай
29. valsodar - 28 - благодаря за блестящият коментар
29.08.2010 01:13
той си заслужава да бъде увековечен в блога ми и по тази причина няма да го трия.
Все пак, хората които четат в него, трябва да има и над какво да се посмеят, нали?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7392478
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив