Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2012 11:11 - Да спасим мулетата!
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1706 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 01.11.2012 11:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  За време по-кратко от едно поколение, националната ни ценностна система бе тотално подменена и наместо да сме радетели за национален просперитет, възход и силна държава, ние изпаднахме до там, да правим национални кампании за защита на родни наркотрафиканти.
 Да защитаваме престъпниците, наместо да браним жертвите им от тях, до такава степен медиите са промили масово съзнанието на хората, че те даже не се и замислят над постъпките си, а напълно доброволно и още по-овчедушно, застават зад каузи, зад които нито един човек със съвест не би застанал.

 Не визирам само случаят с Гълъбин Боевски, който получи заслуженото си наказание, което тук би му се разминало, така както се размина и на един виден фигурист, убил невинни хора в пияно състояние.

 Визирам поредният опит на "журналистите" ни, да организират масова кампания, в подкрепа на поредните осъдени наркотрафиканти, тоя път в Малайзия.

 Добре, а пращайки сълзливият си SMS, не си ли давате сметка, че сте манипулирани?
 Не ви ли гризе малко съвестта, за това което правите?

 Или просто се опитвате да откупите стари грехове чрез нови?



Гласувай:
12



1. анонимен - Хахаха, та огромна част от заспа...
01.11.2012 12:39
Хахаха, та огромна част от заспалите все още въздиша по "несправедливо" осъдените "сестрички", благодарение на които умряха и умират стотици деца, ти си седнал акъл да даваш за мулета разни. Само заспалата част от народа има нужда от будители. Ама от де да намерим за всеки будител по една по-голяма камбана, че сал не се чува какво казват..
цитирай
2. valsodar - Винаги съм се питал едно и също нещо - ...
01.11.2012 13:14
Винаги съм се питал едно и също нещо - Защо заради дърветата, не виждаме гората?
В смисъл - Защо се правят стихийни кампании постфактум, а не се търсят причините?

Правят се дарителски кампании за спасяване на тежко болни деца, които не могат да получат нужното лечение у нас, наместо да се изгради една наистина съвременна, добре оборудвана клиника за лечението им??!

Събират се средства, за построяване на къщи на хора строили ги без план и разрешени в ждрелата на реките, наместо да се направи задължителна застраховка на имотите? Кой е крив в случая - ние (респ. Държавата), че сме балами и ще плащаме за грешките на другите или дребните тарикати, нежелаещи да поемат личната си отговорност за селският си тарикатлък на дребно?

И още, и още, и още може да се говори в тази посока, в защита на това, как ни е подменена и цялостно сбъркана ценностната ни система!

Възхищаваме се на тарикатите, а се присмиваме над усърдните.
Завиждаме на бандитите, а същевременно нехаем за жертвите им (утре и ние може да сме сред тях).
В плен сме на различията си, а именно чрез тях така умело ни манипулират, постоянно противопоставяйки ни, като по този начин ни лишават от възможността да сме сила, ако сме единни.

И винаги се питам - А бе, само аз ли ги виждам тези неща? Само мен ли ме дразнят?

Аз ли не съм в ред или...?

цитирай
3. gothic - И това ли стана? Ебаси държавата. . . ...
01.11.2012 14:57
И това ли стана? Ебаси държавата.... И ебаси и малоумните наркотрафикатнти! Да пренасяш екстази а да те хванат на гола кукичка че пренасяш виагра, все едно това не е контрабанда (пресъпление демек). Напълно заслужена смъртна прасъда!
цитирай
4. valsodar - Дива история. От днес медиите са ...
01.11.2012 17:34
Дива история.
От днес медиите са започнали да подгряват темата, с тенденция да я направят водеща, защото инак, ще трябва да се говори за това, за което сега се мълчи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7409903
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив