Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2014 19:10 - С няколко изречения.
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6116 Коментари: 16 Гласове:
33


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  18:27 - Ех, Пискова, Пискова... Не спирам да се удивлявам, с каква лекота си създаваш все по-негативен имидж в сайта. На твое място не бих споменавал за професията си, най-малко от уважение към журналистиката, чиято основна цел е да информира, а не да манипулира.
Не знам, какво те е подтикнало към поредната ти глупост, но...
Минус няма да слагам, никога не съм считал системата за отчитане на постинги в сайта за коректна, така че брой си ги спокойно с един по-малко, щом това е от толкова голямо значение за теб.

Жалко, жалко за БНР!

Коментарът чака одобрение




Гласувай:
35



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Абсолютно същото написах и аз в коментар,но тя не го пусна...
04.03.2014 22:46
Тази жена деградира тотално...:(((
цитирай
2. анонимен - Писа ми на лични, че не мразела ни...
04.03.2014 23:06
Писа ми на лични, че не мразела никого, но критикувала хората за тяхно добро?! Е, те това е еталон за лицемерие.
Всъщност, знае ли някой, че estirbg е друг ник на Писковица и тя често си го ползва да се поддържа в коментарите.
цитирай
3. tit - имам добро мнение за БНР
04.03.2014 23:17
фактът, че една работничка там простее из сайта не може да го промени!:)
Нито е първата, няма да е последната. Която простее, имам предвид.
Иначе тук публикуват и способни журналисти, които чета с удоволствие:))
цитирай
4. born - Писа ми на лични, че не мразела ни...
04.03.2014 23:38
kushel написа:
Писа ми на лични, че не мразела никого, но критикувала хората за тяхно добро?! Е, те това е еталон за лицемерие.
Всъщност, знае ли някой, че estirbg е друг ник на Писковица и тя често си го ползва да се поддържа в коментарите.

Има хора, които се считат за венеца на Сътворението. Въпросната е един от подобните индивиди. Гледам, че я наричат журналист. Не мисля, че всеки, който чете новини 4-5 мин. дневно по което и да е радио или телевизия е журналист. По-скоро е от онази категория, която един нарече "журналя".
цитирай
5. ka4ak - Радо"Минус няма да слагам...",добре си го казал!:)
05.03.2014 00:15
Тя си е с името и е жена,което си е ,ЗА УВАЖЕНИЕ!!!:)))
За това:"Не съм съгласен с това, което казваш, но ще защитавам,до смърт, правото ти, да го казваш!!!:)))",преди години,ме обвиниха,че е на Волтер,но не съм се отказал,от това!!!:)))
Драка,съм си и усмивки!!!:)))
цитирай
6. zarenkow - Негативният имидж в негативни хора
05.03.2014 01:34
си е положителен имидж. Не си ли учил аритметика ?
цитирай
7. ironia - И защо продължаваш да се удивляваш, Радо?
05.03.2014 05:47
Нима си забравил нейните непрекъснати издънки? Всеки човек би се засрамил от скудоумието на обсъжданата особа. Дори вече не е смешна, направо е жалка - вписва като регистратор, колко неодобрения има в блога си. Вечните й клакьори се изчерпаха тотално и единственият й изход е да се покрие с черно фередже. :D

Хаха, блог с модерация – висша форма за приемане на различни мнения. Двуличие, съчетано с високомерие – осъвременена и пребоядисана комунистка, мимикрираща като демократка. :D
цитирай
8. nikikm - Много я съжаляваш!
05.03.2014 09:34
Тя си е платена пачавра и няма общо с истинската журналистика!БНР не е никакво национално,защото какво му е националното?българска песен не можеш да чуеш!Е,има едно две предавания,които правят 1% наше и 99 чуждо!Манипулациите са безкрай,лъжите също!Изказвам се много меко,просто се сдържам!
цитирай
9. valsodar - Лично аз недоумявам защо тя пост...
05.03.2014 11:32
Лично аз недоумявам защо тя постоянно изтъква връзката си с БНР.
Не мисля, че тя е най-добрата представителна извадка за нивото на журналистиката в него, още повече че преди нея там са работили такива журналисти, които са се превърнали в икони за журналистиката у нас. При това хора, които едва ли са си позволявали да манипулират аудиторията си съгласно личните си пристрастия, а още по-малко да дават цинични оценки на опонентите в дискусията и да правят списъци за концлагери.
Лично за мен, подобно поведедение от човек имащ претенции да е журналист, а не диктор ( четец на новините ) е просто недопустимо за журналистическата етика и за самата гилдия.
цитирай
10. seasonofthewitch - valsodar
05.03.2014 16:22
Тя постоянно изтъква връзките си с БНР,защото няма нищо друго,с което да се гордее.Това е едно проявление на селска гордост и чест-безвкусно натрапвана и навирана на хората в очите.Стана най-малкото за смях и презрение в очите на "средностатистическите" блогъри тук с поведение си,присъщо на незрялостта на децата от детската градина.
Ако беше толкова велика,колкото се опитва безуспешно да ни внуши-от ангажименти нямаше да има време да се наспи,не ли да блогърства сред нас и да прави списъци.Не ли цял ден да дебне и да изнася данни кой и е гласувал с минус.:)
цитирай
11. seasonofthewitch - Тя си е с името и е жена, което си е, ЗА ...
05.03.2014 16:30
ka4ak написа:
Тя си е с името и е жена,което си е ,ЗА УВАЖЕНИЕ!!!:)))
За това:"Не съм съгласен с това, което казваш, но ще защитавам,до смърт, правото ти, да го казваш!!!:)))",преди години,ме обвиниха,че е на Волтер,но не съм се отказал,от това!!!:)))
Драка,съм си и усмивки!!!:)))


Качак,аз не правя разлика между име и ник,както и между лична снимка и аватар,след когато личността зад тях се държи подобаващо.Това,че някой е изложил снимката си не е фактор,след който автоматично печели уважение.Самият факт,че Пискова има толкова много "опоненти" сред блогърите не е от завист,че работи в радиото.Тези реакции са продиктувани от нейното поведение.:)
Както казва Тит в Блог бг публикуват и други журналисти,но срещу никой няма такава реакция.Какъв е изводът?:)
цитирай
12. ko642 - Госпожата просто има елементарна ...
05.03.2014 16:33
Госпожата просто има елементарна логика, според която щом тя е журналистът на нея може да и се вярва каквито и да ги пише.

Гледам, в поста под твоя нов бисер - ако украинец, живял 25г в Крим и българин, член на неправителствена организация изкажат мнение за Украйна, автоматично се предполага че българиът не е наясно с нещата защото не е живял 25 в Крим - желязна логика :)

Поздрави!
цитирай
13. estirbg - kushel,
05.03.2014 18:23
сега си отварям компютъра и виждам злостната ти изцепка. Знам, че ме мразиш, по-точно мразиш Словото и мен като Негова носителка и пазителка, ама чак да ме припознаеш в друга твоя омразница говори, че остаряваш, батка. Не само очилата трябва да си смениш, ами и душата....:)))
цитирай
14. estirbg - А на госпожа Пискова,
05.03.2014 19:02
която искрено я съжалявам, мога да й дам само един съвет - да хлопне кепенците на блога си и да не се появява вече тук, защото справедливият гняв ще я преследва докато блогбг съществува - ние, старите "кучета" ще бдим за реда, чистотата и спокойствието и отново "ще скочим" срещу всеки враг на Истината и свободомислието.
цитирай
15. valsodar - Нямам много време за този сайт, има и ...
05.03.2014 19:02
Нямам много време за този сайт, има и по-важни неща в живота, като например с честен труд да си изкарваш хляба, а не да чакаш някой да ти го подхвърли за раболепието ти. :)
Видях снощи как леко са се изгъбаркали и са качили за по-малко от час постинга на Първа, но това от години вече не ме вълнува ( кой къде е и с какъв акъл са го сложили там).
За мен по-важното е друго и то е, че тук все още има мислещи хора, хора с трезва преценка и самочувствие базирано на реалните им добродетели, а не на виртуални ореоли - това е радващото.
Тъжното е, че както има такива, така има и онакива, дето като са си направили блог в тоя сайт си въобразяват, че са хванали Бог за пеша на шлифера, но... свят широк и луди много свободни щъкат в него.

За да събуди непубликуваният ми коментар такава дискусия, то явно не само аз, но и много други хора не можем да се примирим с лицемерието, с фалша, с демагогията и най-вече с глупоста!
цитирай
16. valsodar - Иронията е достатъчно добро оръжие ...
05.03.2014 20:25
Иронията е достатъчно добро оръжие в борбата с простите, за да слизаме на тяхното ниво с цинизъм. Нека ако е възможно един леко по-умерен тон в коментарите. Отправям апела основно заради това, за да не ви ги трият модераторите на сайта, От както съм регистриран тук съм трил коментар на силно ограничен брой хора и то основно за въпиюща простотия и крайно нецензурен език в тях.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7392806
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив