Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2016 17:25 - Гей-визия, парад на толерaстите
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4739 Коментари: 7 Гласове:
7

Последна промяна: 17.05.2016 09:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Азиатските манафи за пореден път гледат с нега към изнежена толерастка Европа, чакаща да ги посрещне без вазелин изотзад.
 И как ли нямат да гледат така, след като за пореден път в "песенният" конкурс на Европа и послушните й сателити ( как иначе да си обясним участието на неевропейски страни в нея), наградите се печелят от певци със природонеестествени сексуални ориентации и либерстко удобни политически подлагания.

 На зомбираният европейски зрител едва ли някой ще му обясни ролята на татарите и цивилизационният им принос към Европа, изразяващ се основно в тяхната висока конкурентност на робските пазари. Над 3 милиона и половина са жертвите дадени от руският народ в продължение на провежданите близо 250 години татарски набези и погроми по техните земи. ( За тези които не знаят, татарите са стигали и до Москва. Едва през 1783г. руснаците им го затъкват така яко изотзад, че още ги боли!)
 На територията на бившата Руска импрерия с робовладелчество са се препитавали изключително крайно изостаналите племена и народности като тези на кримските татари и чеченците. 
 За тези които не знаят, един от малкото, да не кажа и единственият народ в света, който категорично е отхвърлял робството е бил нашия. Който не ми вярва, да се понапъне малко и да се позачете в историята ни, от това не се умира, вярвайте ми!

 Та, да се върнем на гей-парада в музикалния свят, при фестивала на сбърканите откачалки Гейвизия. От както онова хормонално недаразумение Кончита Вюрст стана финалисистКа ми стана ясно, че гледането му е вредно за психическото здраве.

 Да оставим настрана липсата на каквито и да било вокални умения в участниците му и крайно дебилният текст на песните им ( нашите не правят изключения). Да оставим и настрана липсата на запомняща се мелодия, замествана от няколко примитивни ритъма, подходящи в елементарността си за следване само от умствено изостанали.

 Да оставим всичко това настрана, ами да се запитаме - Защо все още България участва в този педерастки парад на посредствеността!?

 И не е ли белег на национална деградация нашето участие в него?



Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kuschel - Само това липсваше, татарката да е ...
16.05.2016 17:32
Само това липсваше, татарката да е третия по ред мъж (жена) след Дана Интернешънъл и Кончита Вурст. Егати извратените идиоти са тия от Гейровизията.
цитирай
2. getmans1 - Това просто не е истина, както и всичко напудрено с което сме свикнали или са ни свикнали ...
17.05.2016 09:03
„ За тези които не знаят, един от малкото, да не кажа и единственият народ в света, който категорично е отхвърлял робството е бил нашия. Който не ми вярва, да се понапъне малко и да се позачете в историята ни, от това не се умира, вярвайте ми!“

... Даже нашите деди са го изучавали;
„ Обща и Българска история, учебник за III клас на народ. прогимназии. според програмата отъ 1922. г.“
цитирай
3. valsodar - По темата
17.05.2016 11:18
На сайте Change появилась петиция с требованием пересмотреть итоги международного конкурса песни "Евровидение-2016". На момент публикации материала обращение к организаторам "Евровидения" подписали более 29 тысяч человек из необходимых 35 тысяч. Автором петиции значится житель Еревана Артур Оганесян, однако обращение поддержали жители Великобритании, Франции, Германии, Испании, Австралии, Сербии, Швеции, России, Украины и других стран. "Мы понимаем, что голосование жюри и телеаудитории – тяжелый и эмоциональный процесс, но число подписавших эту петицию показывает, что многие убеждены в том, что "победителем" конкурса в этом году стал не тот, кто должен был выиграть", — отметил автор обращения. Житель Мадрида Кристиан Гарридо также создал на Change петицию, в которой призвал Испанию отказаться от участия в "Евровидении-2017". По его словам, в этом году финал конкурса в Стокгольме был "издевательством" и половине Европы стало ясно, что итоги определяются "политическими интересами". "Испании не следует участвовать, по крайней мере, в 2017 году, чтобы все увидели и поняли, насколько мы возмущены", — написал автор обращения. Немецкие пользователи на портале OpenPetition призвали прекратить участие Германии в "Евровидении". По словам автора одной из петиций, это соревнование "ведется не на художественном уровне, а лишь отражает политические веяния". Во Франции начался сбор подписей за увольнение телеведущей, которая комментировала финал "Евровидения" на телеканале France 2. Автор обращения на сайте Avaaz пишет, что ведущая Мариан Джеймс (Marianne James) в прямом эфире позволила себе оскорбительные высказывания в отношении России и нанесла таким образом урон имиджу Франции.

Источник: http://politikus/events/76508-v-evrope-nachali-sobirat-podpisi-protiv-itogov-evrovideniya.html
politikus
цитирай
4. kuschel - Нещата са очевидни, освен за евр...
17.05.2016 11:55
Нещата са очевидни, освен за еврозомбираните слепоци. Майната им. Те са нищо. Петицията вече набира много последователи.
цитирай
5. apostapostoloff - Джагалите налитали най- вече на
17.05.2016 15:26
бесерасти, защото те имали добре разработени дирници.
цитирай
6. kuschel - Шарли, ще те издам на ДАНС какви ги ...
17.05.2016 17:15
Шарли, ще те издам на ДАНС какви ги плещиш в блога. Да видим тогава на кого ще е разработен задника.
цитирай
7. mar866 - ...
23.05.2016 15:13
ходих да прочета кой е слечелил...
някаква Джамала (украинка), толкова е украинка, колкото Садик Хан англичанин...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7392619
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив