Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2017 10:06 - Е, не са ли педераси?
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3597 Коментари: 0 Гласове:
15

Последна промяна: 26.10.2017 17:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако човек каже истината за нещата у нас, то подлежи на цензура от страна на евреите, опитващи се да управляват света. Всички знаят за коварната роля изпълнявана от БХК, насочена срещу българщината и унищожаването на народността ни, в името на либерастката ценностна система, в която хората с психични и морални отклонения имат далеч повече права от нормалните, които имат правото само да мълчат. 

image

Ебал съм му мамата на Спамбук и прочие еврейски "социални" платформи.
С бруталната си цензура над свободомислещите в един момент той ще остане среда за "общуване" само на рИформатори, педераси и хора с тежки психически отклонения.
Майната му, това не е нито първата нито последната платформа за виртуално общуване, която съм ползвал. Едно време, още в началото, когато тръгнаха клубовете на dir.bg едни други, не по-малко тъпи серсеми си бяха въобразили, че са богове и могат да цензурират когото и както си поискат - идете и ги вижте сега, как напълно са умрели заради изгонените си потребители. Така ще си умре и Спамбук, това е естествен ход на събитията - хората мигрират към тия платформи, в които могат да се чувстват свободни в мислите и изразяването си. А такива все още има!
( https://vk.com/valsodar - в близко бъдеще - тук )

Надявам се да има и за в бъдеще, защото ако ги няма, то означава че живеем в дните на Апокалипсиса, където Черното е Бяло, Войната е Мир, а Цензурата - Свобода.





Гласувай:
16



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7432093
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив