Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2009 12:48 - Властта е в моите ръце, това искам да знаете.- А Така ли е ?
Автор: valsodar Категория: Политика   
Прочетен: 1889 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 25.06.2009 13:08


 Тази седмица, сме свидетели на едно знаменателно събитие, което ще отекне сериозно, не само в политическият живот на страната ни, но и ще отвори очите на мнозина за истинската същност на управляващата ни бандокрация.


 Едно скандално-искрено изказване на бивш агент на ДС и вероятен на турските служби у нас, е на път да предизвика събития невиждани до момента у нас.

Доган:

ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Властта e в моите ръце, аз съм инструментът, който разпределя финансирането от държавата. Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!“, 
  Скандалната откровенност, провокира в мен два основни въпроса:
Първият е, Кога един политически лидер, би предизвикал по този начин политическото си самоубийство, освен ако не е напълно убеден, че властта му ще се запази и за в бъдеще, но под друга форма?

Вторият е - Може ли, един престъпник, публично да заяви, че е такъв, освен ако не е напълно убеден, че няма кой да потърси отговорност за делата му?

И на двата въпроса, отговорите са едни и същи, а именно - ДПС се надява да продължи да управлява страната ни, но прикрито, чрез преливане на гласове към сателитните й партии и създадените от нея (Атака), така както го направи на изборите за европарламент.

И още един, много интересен и показателен момент за вътрешната съпротива, сред турските малцинства срещу ДПС - Гражданска инициатива Справедливост изпрати искане до Главния Прокурор на република България за разпускане на ДПС.

В искането, направено на 23 Юни 2009, са изложени аргументи и доказателства за недопустима намеса на партия ДПС в мюсюлманското вероизповедание.


ДПС е в основата на манипулация на избора на делегати за Националната мюсюлманска конференция. 64 кметове на ДПС са изготвяли и заверявали списъци с делегати, самите те са се включили като делегати, а много от тях са участвали като имами-качество, което не притежават.


По този начин партия ДПС е нарушила чл. 4, чл. 37 и чл. 44 от Конституцията на Република България. Нарушението на основния закон е основание за прекратяване на дейността на политическата партия.


ГИ Справедливост настоява Главния Прокурор да предяви иск за разпускане на политическа партия Движение за права и свободи. ( документа е на сайта на ГИ Справедливост е: www.spravedlivost.net )


 Това, което мен ме радва като следствие на настъпващите събития е осъзнаването сред една голяма част от населението ни, че е крайно време да спрем да бъдем делени на турци, цигани, българи, арменци и марсианци, а е дошло вече време да гледаме на всички нас, като на граждани на една република, която ни обединява и защитата на нейните национални интереси, защитава нашите - личните.





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sever - Много мъдри прозрения!!
25.06.2009 13:02
Допълвам:
ДПС е бацил, а Доган - инбацил.

Той може да е бил Инструментът, но в този момент либидото му се изпарява със скоростта на светлината и води до увисване с огромна гравитация.

Последно: искам да съм от Марсианците в подялбата
цитирай
2. анонимен - Valsodar,
25.06.2009 13:44
Откакто го гледах ме мъчат няколко въпроса:
Защо този клип се появява СЕГА? Каква е целта му? Чии задкулисни интереси ще обслужи?
Защото някакси не ми се връзва това някой да пусне просто така клип, който да го очерни и той /знаем каква хитра лициса е/ да не е наясно с факта, какъв фурор ще предизвика видеото, и абсолютно да изгуби ..вътрешния ми глас ми казва че в това има някаква уловка и мисля че няма да чакаме дълго, за да разберем.
цитирай
3. valsodar - Черният пиар е характерен за тези избори!
25.06.2009 13:55
Което говори само едно, политиците залагат на първичните реакции на избирателите си, а не на техният разум.

Раковите разсейки на корупцията до толкова са прояли политическата система у нас, до такава степен са я компроментирали у нас и пред света, че самата дума "Избори", вече звучи смехотворно.

Защото, само на слепец не му е ясно, че зад ДПС стоят определени олигархични интереси, които не могат безнаказано да се нарушават с подобни самоубийствени изказвания.
И след като кукловодите са го позволили, изводът за мен е един - те просто сменят цветовата гама, под която ще продължи управлението на страната.
Техните интереси ще бъдат опазени, а цената ще се плати от обикновенните хора, мислещи си, че живеем в свободна и демократична република, крепяща се на спазването на закона.
цитирай
4. анонимен - Valsodar,
25.06.2009 14:11
Погледни в блога на divini коментарите на един блогър - boyanov. Те са най-близки до истината, според мен.
Лошото е че такива 'заигравки' като тези на Доган могат да сработят много кофти сценарии..дано не успеят.
цитирай
5. valsodar - Видях
26.06.2009 13:50
Съгласен съм с ролята на мъченика, която е определяща за единият клон на Исляма.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7391622
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив