Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2012 00:38 - Жить стало лучше, товарищи. Жить стало веселее.
Автор: valsodar Категория: Политика   
Прочетен: 2266 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  " ...тези неща се решават от жените, до тях трябва да достигнем с всякакви програми. Ако искате – през фризьорски салони, чрез брошури. Там отиват, там говорят, там най-много си приказват. И когато едната дойде и каже – аз вече плащам с 30% по-малко парно, у нас е топло, едвам работи радиаторът, понеже е добре импрегнирано, много съм доволна, другата отиде и каже – чакай сега, защо да не направя и аз така, само тя ли да е доволна – и аз да съм доволна. Тогава ще видите, че ще стане и модерно, и самите пък комплекси ще придобият друг вид, защото това автоматично означава отвън замазки, по-свеж, по-красив вид. Това трябва да стигне до населението”.

image

 Не е страшно това, че Премиерът ни е невероятно тъп, страшното е в това, че е избран по демократичен път от още по-тъпи от него хора, които явно са мнозинство в държавата ни.
 Ето, това вече е страшно!





Гласувай:
8



1. rustam - Е, ами явно са
05.02.2012 09:05
мнозинство.
цитирай
2. rummi - бих се позамислила
05.02.2012 12:03
върху значението на думата "тъп". честно. по не знам каква случайност и аз чух това изказване и много се смях. защото спестилите пари граждани най-вероятно отдавна си имат прозорци, изолация и т.н., а неспестилите в голямата си част са на минус. даже напомних на половинката си да купи батерии за дистанционното /като се замисля, затова и чух изказването, защото не можех да мръдна от канала/ и вдигнах потреблението и аз. но човекът, произнесъл тези думи, не е тъп, както и мнозинството в държавата, без и да са интелектуалци в същото време.
цитирай
3. анонимен - Радо,
06.02.2012 17:02
то изборите са си чиста проба тъпомер. Изключително точен....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7393374
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив