Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2014 12:28 - Интересните новини - след 16-ти Март
Автор: valsodar Категория: Политика   
Прочетен: 4087 Коментари: 11 Гласове:
16

Последна промяна: 18.03.2014 14:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Такива новини, като цитираната по-долу, световно известните журналистки списващи в този сайт просто не четат. По една проста причина, не им се връзват с програмата заложена в главите им, правеща ги проеврогейски ориентирани.

А нещата всъщност са пределно прости и няма нужда да правим за целта специални ексклузивни "интервюта" с разни фейкове представящи се за гласът на Украйна.

Та, какво се оказва?
Киевската автономна република по напълно демократичен и най-вече законов път спокойно може да се присъедини към Руската федерация. И после, колкото и да пискат разни радио-лелки на тема евро-Гейска ценностна система, на хората там ще им е през оная им ти работа за нея.

ПП Именно за това питах Кухата лейка, дали го е взела в предвид при мъдрия си анализ за случващото се в Крим, но за който  е прост - спасение няма!


СИМФЕРОПОЛЬ, 6 март — РИА Новости.

Верховный совет Крыма принял решение назначить референдум о статусе Крыма на 16 марта, сообщил журналистам в четверг вице-премьер Крыма Рустам Темиргалиев.

«Референдум назначен на 16 марта», — сказал он.

По его словам, на референдум выносится два вопроса.

«Первый — выступаете ли вы за вхождение Крыма в состав РФ в качестве субъекта Федерации.

Второй — выступаете ли вы за восстановление конституции Крыма 1992 года», — сказал Темиргалиев.

Согласно тексту конституции Крыма 1992 года, республика входит в государствоУкраина и определяет с ней свои отношения на основе договора и соглашений.


P.S.

Договорът за приемането в Русия на република Крим и Севастопол е подписан image

© Скрийншот RT

В Кремъл беше подписан договорът за встъпването на Крим и Севастопол в състава на Руската Федерация.

Подписи под документа поставиха президентът на Русия Владимир Путин, председателят на Държавния съвет на Крим Владимир Константинов, председателят на министерския съвет на Крим Сергей Аксьонов и ръководителят на Севастопол Алексей Чалий.
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_03_18/Dogovort-za-priemaneto-v-Rusija-na-republika-Krim-i-Sevastopol-e-podpisan-9009/






Гласувай:
16



1. theeconomist - Ма иначе самочувствие...един конски вагон!
06.03.2014 13:07
Но, както и да им го напишеш, те ще го прочетат крадешком, а после ще тръбят, като трУбоча, че не влизали в блоговете на хора, който превъзхождали по красота и ум!:-)))
цитирай
2. tera - Като прочетох заглавието помислих,
06.03.2014 13:08
че за Фацето ще говориш, а ти пак за "оня" списък. :)
Нали щели на 15 март да го спират, така прочетох.

цитирай
3. mt46 - Западняците
06.03.2014 14:35
от 100 и кусур години целят да разрушат Русия /и не само Русия/, да наложат световна диктатура, да заменят традиционните ценности с еврогейски... САЩ и ЕС са наследници на Хитлер...
цитирай
4. valsodar - Дреме ми на левият крачол за джур...
06.03.2014 15:41
Дреме ми на левият крачол за джурналистката.

Пиша този постинг, защото тази новина няма да бъде съобщена по медиите ни и на нея никой няма да обърне нужното внимание, за разлика от дезинформацията с която охотно ни заливат.

Пиша за тези, които искат да знаят, а не за тези, които си мислят, че всичко знаят.

:)
цитирай
5. rustam - Крим
06.03.2014 18:03
наистина е със специален статут и договорът му като автономна република с украйна е с доста широки права. Самоопределението и принадлежността му към друга държавна структура са регламентирани при разпада на СССР. Така че, обсолютно легитимно и законно е провеждането на референдум за излизане от състава на Украйна от гледна точка на правото.

Постановленията на превратаджиите за арестуване на легитимно избраните лидери на Кримската република могат да плашат само гаргите.

Обаче какво ще правим с постинга на др.Пискова, в който тя те обяви за глупак и некомпетентен простак? Макар и архивиран, той също вися на Корицата, колкото и смешно да беше. Ясно е, че женицата не вдява и грам от това, което се сбучва в Крив и Източна Украйна, но сега като "професионалист", поне може, макар и през зъби, да рече две думи,че че блогерът валсодар е бил прав, а тя е била простата и нахалната.
цитирай
6. valsodar - Рустаме, задаваш риторични въпроси.
06.03.2014 18:29
Все едно да ме питаш - Какво ще правим с глупоста човешка?
- Ами, каквото сме правили и досега Рустаме, ще живеем така, че тя възможно най-малко да ни пречи. Ако някой е решил да се дави, какво - ще се давим и ние с него от едната солидарност ли? Не мога, а и не искам да помагам на тези, които не желаят това.

Конкретно за Крим нещата малко или много са ясни - или разширяват автономията си, или минават в Руската федерация, каквото и да решат важното е едно - няма да са подвластни на профашисткия превратаджийски режим в Киев. Съответно да го духат евро-либерастите на тема лишаване на руския черноморски флот от базите му в региона!

Интересният момент е в една малко по-друга посока - икономическата. В момента Русия сериозно преразглежда отношенията и договореностите си с Украйна, което е не по-малко сериозен натиск, от това да ти влезе чужда армия в страната. Което не важи за територията на Крим, защото там те бе ПОКАНЕНА!!!
Цената на нефта и газта стават пазарни, икономиката на Украйна крепяща експорта си основно на тях неконкурентна. Не дай си Боже Русия да вдигне митата за внос на украински стоки, стъпка за която усилено се говори тези дни при условие, че Русия се явява пазар за 40% от експорта на Украйна... е тежки, много тежки дни им предстоят на бандеровците!

Изобщо, тя веселбата тепърва започва и от всичко това урок може да се извлече.
Темата е интересна, може и да продължим по нея после. :)

ПП Следите винаги остават :) http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:fy9HIm5zqLsJ:angpiskova.blog.bg/politika/2014/03/05/blogyrsko-nevejestvo-v-deistvie.1244900+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=bg
цитирай
7. rustam - Обаче,
06.03.2014 20:08
"най-риторично" в случая звучи последният коментар на мадам пис в архивирания постинг: "Алоууууу, блогбг, докога ще толерирате неграмотници?". Един вид буля Ангелинка сама се възмущава от себе си самата.
цитирай
8. анонимен - Професор Гиндев:
07.03.2014 07:38
http://gindev.blog.bg/drugi/2014/03/06/ukraina-i-bylgariia-priliki-i-razliki.1245296
цитирай
9. valsodar - Благодаря ти за линка! Авторът е ...
07.03.2014 08:17
Благодаря ти за линка!
Авторът е откритие за мен, статията му е великолепен анализ!
цитирай
10. valsodar - Изцяло по темата - да се четат и коментарите под нея
07.03.2014 08:25
Да, Крым еще до своего референдума объявил о возврате в Россию. Европа, уже видевшая, как в сладком сне, американский флот в Севастополе, естественно, взбесилась от негодования. «Какой референдум?! Какой возврат Крыма?! Незаконно! Нелегитимно! — взвыли чиновники Евросоюза и все фашиствующие СМИ Запада. — Задушим санкциями! Не позволим!»

http://ruskline.ru/news_rl/2014/03/06/ostanovit_prisoedinenie_kryma_k_rossii/

цитирай
11. vania23 - Благодаря за интересните линкове.
10.03.2014 11:11
Наистина е трудно човек да се ориентира в цялото мазало от дезинформация...., както винаги е било, впрочем :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7392176
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив