Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2014 11:59 - Създаването на АНТИ-НАТО е вече факт
Автор: valsodar Категория: Регионални   
Прочетен: 4494 Коментари: 7 Гласове:
12

Последна промяна: 09.09.2014 12:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  На фона на водената информационна война покрай събитията в Украйна и противопоставянето на новият Либерален ред срещу останалото човечество, една новина, която ще влезе в историята на 21-ви век остана някак си встрани.
 
 Събитие , на което в момента "нашите" медии умишлено не обръщат внимание, следвайки директивите за промиване на съзнанието на населението. Но, въпреки това събитие, което ще промени ходът на историята, ще измени досега съществуващият световен ред и в най-скоро време ще доведе до шумното и кърваво сгромолясване на САЩ от ролята му на световен жандарм, "мироопазваща" сила и казано помежду си нас - на кърлеж препитаващ се от страданията на цялото човечество.

 Русия и Китай създадоха военно-политически съюз.

 Дали този съюз ще се нарече АНТИ-НАТО не е важно, важна е ролята която той започва да играе на геополитическата сцена, която може да се опише с думи кратки като КАТАЛИЗАТОР.

 Защо точно Катализатор?

Ами, нека да погледнем пред каква парадигма е изправено в момента Човечеството.

 Налаганият, като единствено възможен нов световен "либерален" ред доведе единствено до масово обедняване на населението, чрез искуствено провокирани кризи, до създаване на нови огнища на напрежение в редица точки от света, сред които и подпалването на цяла Северна Африка, довело до радикалното й ислямизиране, въвличането на Европа в поредната война на САЩ и битка срещу всички несъгласни с неоколониалната политика на САЩ, прикрита зад "борбата" с тероризма.

 Странна борба, изразяваща се в създаване и финансиране на терористи от тези, които уж ще се борят с тях, но... това са невидимите дебри на пропагандата и геополитическото театро на корпоративни интереси. Интереси, зад които няма морал, няма скрупули, няма цена на човешкият живот, а единствено печалби оправдаващи разпалването на поредната война, в която и да е точка на света стига тя да не е в САЩ.

 В един момент, както твърди чичко Ленин ние отново се намираме в революционна ситуация - масите не искат по старому, ( не че знаят какво искат преди то да им се рекламира от зомбивизора), висините ( демек управляващите), не могат по новому.

 Неолиберализма тотално и кърваво се компроментира, НАТО се оказа една изцяло терористична организация, заета основно с повишаване на добива на хероин и ограбването на природните ресурси на трети страни, а прословутият така невинно заченат ЕС в момента изпълнява ролята на евтина проститутка очакваща повикване от страна на задокеанският й партньор.

 На фона на тази нестабилна и саморушаща се система ( Турция предстои да излезе от НАТО, Шотландия се отцепва, газови кризи  и т.н. и т.н ) се очертава един противовесен център, в чиято сила и възможности е да промени света.

 Тепърва предстои да бъдем свидетели на тази грандиозна промяна в хода на Историята и определено дали ще сме зрители или участници в нея, зависи изцяло от нас. Най-вече от това, като какви ще участваме в него. Като програмирани от зомбовизора марионетки или...?!

 Не питая илюзии за това, че България в близко обозримо бъдеще ще може да изрази национална политика в защита на българските национални интереси, по простата причина, че такава държава отдавна не съществува.

 Питая надеждата, че българите не са толкова прости, колкото се надяват да ги направят  и ще търсят правото си на Осъзнат избор. Право, което може да ги направи Сила.  Право, което плаши цялата криминална върхушка ограбваща всички нас, прикрила се зад разноцветна окраска за да имитира политически живот.  Право, което се придобива с много търсене, с още повече мислене и най-вече липсата на каквото и да е било робуване пред клишета, догми и авторитети.
 
 Който търси - намира, който знае - променя!
 



Гласувай:
12



1. mar866 - Който търси - намира, който знае - променя!
09.09.2014 12:35
а как? дай рецепта за не много умните.

пп. когато участваш в сценарий, нямаш право на отклонения - режисьорът ще те вкара в правия път, като те почукне по главата...
а "филмът" е як, вЕрвай ми, много пари са вложени в него, така че се очакват и...огрооооомни приходи:(((
цитирай
2. valsodar - Рецепта?
09.09.2014 12:44
Няма.

И няма как да я има, съставките за нея са изцяло индивидуални.

А инак за филма... важното е от коя страна на екрана ще сме.
А това зависи от това, дали ще чакаме да ни се каже кое е вярно или сами ще се опитаме да го открием.
цитирай
3. анонимен - До няколко години всичкия газ може ...
09.09.2014 12:55
До няколко години всичкия газ може да тръгне на изток и югоизток. Газопровода Северна сила е дори по-голям от Южен поток. Европа няма да издържи без газ и ще започне цепене и индивидуални договорки с Русия. Турция тайно поддържа Русия и е замразила напълно дейността си в НАТО. Вече два пъти отказа на САЩ Черноморски маневри. В същото време строи едновременно 7 руски атомни реактора и укрепва връзките си с Русия. Представи си положението на България. Активни американски военни бази, лоши отношения с Русия, без инвестиции, без промишленост, обезлюдена и съсипана. Никой ли не вижда накъде върви света. Единствения, който гледа по-далеч от носа си е Сидеров и ако беше малко по-надежден емоционално бих гласувал за него. Всички други са слепоци и вероятно ще си остана отнво в къщи.
Прочетох материала и ти написах коментар във фейса.
Кога ли нашите политици ще започнат да мислят. Виж какво правят в Чехия, Словакия, Унгария и още други.
цитирай
4. pesho - Българите търсят своя Орбан
09.09.2014 13:21
Българите търсят своя Орбан
цитирай
5. valsodar - Куш, ние политиция нямаме. Суве...
09.09.2014 13:28
Куш, ние политици нямаме. Суверинитет нямаме. Партии представящи определени идеи и стремежи - отново нямаме.

Започваме от тук и нещата стават малко по-ясни.

Пред българският народ има основно два варианта.
Първият е тихо и кротко да изчезне от лицето на земята, нещо което с тези темпове на толерастия и безразличие ще се случи след 50-60 години.
Вторият е да се отърве от политиците "си" и тези, които предават националният ни интерес в полза на други държави. За да оцелее като народ, не заради друго.
Държавата ни е отново изгубена.
Но... ние дето се казва отдавна сме свикнали да си нямаме държава.
цитирай
6. vania23 - То и за
09.09.2014 16:25
БРИКС почти не се спомена. Аз не ги слушам и не ги гледам нашите новини, толкова всичко им е скалъпено, че не виждам защо да си пилея времето с тях.
Нашите подлоги, които се наричат политици, се съмнявам, че пак ще се объркат на кого по напред да се подмазват и накрая пак ще го отнесем. Все пак те имат дълга история във въртенето на глави като ветропоказатели. Странното е, че в критичния час все на погрешната страна се оказват обърнати.
цитирай
7. komunisticheski - нато ВЪН!
09.09.2014 17:03
България вън от НАТО!

https://www.facebook.com/pages/%D0%A0%D0%B5%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%A0%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82-%D0%9D%D0%90%D0%A2%D0%9E/551532428225326
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7393530
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив