Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2012 20:04 - Доказано е, че България е страна от 4-тият свят
Автор: valsodar Категория: Видео   
Прочетен: 2772 Коментари: 3 Гласове:
18

Последна промяна: 11.04.2012 20:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ако има свят, в който попадат държави от тези на които доскоро сме им пращали хуманитарни помощи, страни за които сме си мислели че са изостанали, бедни и окаяни, то Нашата страна отдавна ги е задминала в мизерията и ниският стандарт на живот, за което можем да виним единствено себе си, за това че позволихме да стигнем до тук.
 Позволихме с овечедушието и глупостта си, благодарение на които, единствено тук тиквите наместо да се превръщат в каляски, ние си ги правим премиери! 




Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - meir
16.04.2012 21:52
Коя година е създадена българската държава?
Ох, помислих, че си я направил съвременница на динозаврите.
Слушай, човече, намеквах ти го преди години, но толкова и отбираш: не може всичко да ти е шменти капели /включая и историята, бетер македонската/ и да вървите напред. Не сте бедни като природни дадености, във всеки случай може да живеете доста по-добре отколкото сега, но сте хем крадливи, хем прости, хем и завистливи, и акъла в кражбите ви е цигански. Тези които най- здраво ви дерат ги мразите, но не защото ви съсипват, а защото искате да сте като тях.
Личното ми мнение по-добре да се разлеете сред по-уредени народи, добре се вписвате в средата. Не сте нищо особено и ставате за добър строителен материал в мелтинг пота.
Пак казвам нищо лично, до едно време се дразних как може да сте такива мухльовци, но у вас има нещо дълбоко сбъркано.
цитирай
2. анонимен - meir
16.04.2012 22:03
И само да добавя: вие не сте бедни в материалния - африкански- смисъл на думата, в златния милиард сте, но ще станете след време.
Българската криза е духовна, интелектуална и морална. Икономическата катастрофа е резултат от горепосочените, а не причина.
цитирай
3. анонимен - до meir
22.04.2012 09:26
Браво!!!Кратко,точно и ясно.Но дали имат акъл за да те разберат и да се поправят?Мисля,че ще почнат да те псуват защото така го разбират те патриотизма-псувай другите и толкоз.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7392464
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив