Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2009 14:49 - тестчета
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2844 Коментари: 12 Гласове:
0

Последна промяна: 08.05.2009 14:50


Тестовете са тук : http://www.mari0-bg.com/test/ за което благодарностите към  avangardi

 А ето и моите резултати, които намирам за ... обективни :)
Е, на някои тестове, резултатите не излязоха в отделен прозорец за да ги копна и тях , но не е лошо да си поръчам едно нимбче, ако моето не светне навреме.


Вие се ръководите единствено и изцяло от Вашите интереси, смятайки че винаги сте прав. Вие сте в състояние да ръководите и управлявате останалите дори когато заповедите не са Ваши, а са от по-горна инстанция. Може би понякога, в очите на другите изглеждате като истински диктатор, за когото няма почивка...

 

Вие сте умерено агресивен в живота, което често Ви носи ползи , доколкото това е следствие от Вашето самочувствие. Към критиката се отнасяте доброжелателно, ако тя е делова и без претенции.

 

За Вас обвързвнето с някого е от първостепенна важност и се явява като естествен рефлекс. Понякога дори може да имате проблеми от прекалената Ви всеотдайност към другите и да страдате от това, че Ви плащат с фалшиви монети. Дори когато си давате вид, че всичко от дадена връзка вече е свършило и сте свободен и независим човек, Вие дълбоко в душата си знаете, че споменът не е избледнял...

 

Вие се приспособявате сравнително лесно към новите условия, умеейки да контактувате с хората. Непознатите ситуации и неочакваните препятствия не предизвикват у Вас чувство на тревожност. Вие имате широк кръг от интереси и познания, понякога обаче могат да бъдат повърхностни. Не винаги сте настойчиви в постигането на целта и понякога не довършвате работата си докрай. Не обичате особено монотонните дейности, предпочитате творческите дейности и подходи към разрешаване на проблемите си.

 

ИНТРОВЕРСИЯ:

Характерно за Вашата личност е умението да общувате с много хора без да разпилявате чувствата си и да губите трезвата си оценка за Вашето Аз. Вие умеете да извличате новото от всяка връзка и едновременно с това държите на старите си познати и контакти.

 

Вашият резултат по скалата за ПСИХОТИЗЪМ:

Отличавате се с трезва оценка за себе си и своето място в света. Отстояването на всякакви крайни позиции е чуждо на Вашата личност.

 

Вашият резултат по скалата за НЕВРОТИЗЪМ:

Вие умеете успешно да контролирате своите притеснения и страхове. Дори да Ви се случи да загубите почва под краката си, бързо преодолявате подобно състояние.

 

Вие притежавате точна реалистична оценка за света и в повечето ситуации успявате да съхраните оптимизма във Вас.

 

Самооценка

 

Резултатите от теста показват висока самооценка. Вие сте доволен, уверен с себе си човек, с потребност да доминирате над другите, да подчертавате своето Аз, да налагате мнението си. Вие сте безразличен към критиките, отправени към Вас, но в същото време сте критичен към всичко и всички. Замислете се обаче, дали наистина критиките към Вас понякога не са основателни?

 

 

Вие притежавате висок комуникативен контрол. На Вас не Ви е трудно да влизате във всякякви роли и живо да реагирате на обкръжаващата Ви ситуация. Вие сте дори в състояние да предвидите впечатлението, което оставяте у околните.
______________________________________

 

Максимален бал - 10, средна стойност - 5
Уверенност в себе:  10
Социална смелост:  7
Инициатива в контактите:  8

 

Интерпретация на резултатите:

Много високата степен на увереност в себе си може понякога да доведе до негативни резултати във взаимоотношенията Ви с приятелите и близките. Постарайте се да контролирате и коректирате Вашето влияние върху другите и особено върху най-близките Ви. Правете комплименти на другите и обяснявайте мотивите си за Вашето поведение. Вие не сте склонни да се вълнувате в трудни или рисковани ситуации. Социалната смелост Ви позволява да се чувствате всеки път различен дори в обикновени ситуации. Имате достатъчно възможности за изява на Вашите способности и обикновено Вие се възползвате от тях. Но притежавате и някои задръжки. Колкото сте по-активен, толкова повече перспективи за увеличаване на степента Ви на увереност ще имате.Доверявайте се повече на себе си и своите възможности, всяка ситуация я разглеждайте като възможност за тренировка на навиците Ви за увереност в поведението, като проста задача, която просто трябва да решите.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gothic - Ох. . . осигури ми занимание за но...
08.05.2009 15:34
Ох...осигури ми занимание за нощес. Да се посамоанализирам малко ;)
цитирай
2. valsodar - Готини са тестчетата
08.05.2009 15:42
Само внимавай и ти да не се окажеш деспот като мене, че ако научат женурята, край на деспотизма и самоуважението ни ! :)))
цитирай
3. avangardi - Прекрасни резултати:-)))
08.05.2009 16:36
Поздрави и усмихната вечер!!!
цитирай
4. valsodar - Да бе и аз се чудя.
08.05.2009 16:41
Доброто ангелче се радва, а лошото ми вика - Има грешка в теста, пробвай пак ! :)))
цитирай
5. avangardi - valsodar - Сега намерих малък промеждутък и попълних
08.05.2009 17:13

ТЕСТ "САМООЦЕНКА"

Самооценка

Резултатите от теста показват реална самооценка, Вие сте вътрешно консолидирана личност, която притежава добро самопознание. Умеете да намирате изход от всякакви конфликтни и критични ситуации.

----------------
То и моите ангелчета така ми нашепват:-)))

----------------------------------------
Радвам се, че на горния тест показваме сходни резултати и едно наздраве с "Текила на разсъмване":-))))
Цитирам по памет - “Ние не избираме къде и кога да се родим. Ние не избираме и родителите си. Единственият съзнателен избор, който правим през живота си е този, да изберем приятелите си.”
Искам да ме запомнят като добър приятел:-))
цитирай
6. valsodar - Наздраве и от мен !
08.05.2009 17:18
Интересни са тестовете и обикновенно се зачитам по-сериозно в черните окраски отколкото в розовите на финалът им.

Блазе му на Юлий Цезар !
Поне зад гърбът му, винаги е имало един , който непрестанно е повтарял - Помни, че си смъртен ! :)))
цитирай
7. gothic - Ох,
08.05.2009 21:40
жената седи на вратата на хола с ръце на кръста и вика "Вимавай с тея тестове, че...." А мене баш това "че..." ме притеснява, та не знам какъв ще се изкарам...Сигурно какъв тя каже ;)
цитирай
8. valsodar - Аз по тази и причина си трайкам, за да ...
08.05.2009 22:11
Аз по тази и причина си трайкам, за да не разбере чудото ми с какъв прекрасен човек живее и да не се възползва по един напълно безскруполен начин от добротата ми :)

Скатай теста или го подмени с някой от тези , които правят психолозите в МВР - така респекта е гарантиран ! :)))
цитирай
9. gothic - Лошото е, че ги видя. А за тия, мев...
08.05.2009 22:54
Лошото е, че ги видя. А за тия, меверейските ще звънна на едно бившо съседче. Може и да изнамери и тогава ще имам уважение да живот да не верваш. Че то шопкиня минимум танкова дивизия може да я стресне :Р
цитирай
10. valsodar - Не ти е лесно и на тебе :)
08.05.2009 23:00
Апропо, ще е добре да се видим преди да са плесенясали чорапките, които ти нося като армаган от Сливен:)
цитирай
11. gothic - Па що не
09.05.2009 02:18
се завъртиш в неделя на Цвете за Гошо в Южния парк? Синчето тогава има турнир по футбол (първия, на 5 години) в Зимния дворец и после - право там. Че и едно време за бира се отворило....
цитирай
12. анонимен - Ха ха
09.05.2009 11:46
Радо.....ти още ли не си го дал?
Срамота си е:)))
Приготви си кошницата за пикника:)
Или поръчвай три бири:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7434142
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив