Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2023 16:14 - Пригожини дневници
Автор: valsodar Категория: Новини   
Прочетен: 6913 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Пригожин пристига за лятната си почивка в България.


Ден 1-ви - полета за Канада е изцяло запълнен. Позната фигура е забелязана да виси на колесника на самолета при излитането му. Изчерпани са и местата във всички полети в западна посока.


Ден 2-ри - Александър Йорданов отново проспал събитието, се появява на площад „Княз Александър Батенберг“ с огромен портрет на Путин в ръце и тихичко подвиква оглеждайки се за съмишленици - "Слава Путина, слава России!". Малко по-късно към него се присъединяват водещи политически анализатори, социолози и прочие демократи изтървали последният полет. Генов и Райчев държат огромен транспарант с лика на Брежнев изваден от мазето на последният.


Ден 3-ти - Всички памперси размер XXL са вече изчезнали от търговските мрежи, очаква се изявление на Пригожин от плажа. В моментите на очакваното му включване разголени мисирки с провиснали телеса развяват руски флагчета с кисели усмивки. Пригожин не се появява за интервюто, мисирките се разбягват, а цените на памперсите на черният пазар се покачват десетократно.


Ден 4-ти - Активистите на "Да България" единодушно решават да я прекръстят на "Да с Русия" и започват подписка за референдум за присъединяване към Руската Федерация. Вече има първи жертви в битката за памперси.


Ден 5-ти - Започналата стихийна манифестация с виковете "Пригожин - Премиер!" внезапно се прекъсва от слуховете за неговото отлитане...


Ден 6-ти - започват да се завръщат отлетелите в първият ден, размахвайки американски знаменца. Мисирките възторжено кудкудякат с подмокряне.  


Ден 7-ми - Прогожин се връща обратно, слизайки от самолета с два кашона с водка под мишниците. На въпроса му - Изтървах ли нещо, докато ме нямаше? - започват масови инфаркти.


  Памперсите вече свършиха...

Че така.



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7442904
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив