Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2010 17:39 - Разгеле - прогледнаха!
Автор: valsodar Категория: Политика   
Прочетен: 1260 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 10.08.2010 17:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Слепите котета от евросъюза, май чак сега ще прогледнат за това, за което всички у нас си го знаем от 20 години насам?
 Що за идиот трябва да си, за да не видиш толкова очевадни неща за толкова много време, а?


"Кронен Цайтунг": България се управлява от мафията 10.08.2010 16:34 Всички досегашни наказания, включително и блокирането на милиарди от европейските помощи, очевидно не дават резултат, пише виенският в. "Кронен Цайтунг" image   "Кронен Цайтунг": България се управлява от мафията   Австрийският булеварден вестник "Кронен Цайтунг" публикува остра, дори груба статия за реакциите на българското правителство след освобождаването на задържаните по полицейските операции „Всичко коз" и „Килърите".

В характерния си стил, в неопределен жанр на полуинформация-полукоментар,сензационното издание с трисантиметрови букви обявява: „Еврочленката България се управлява от мафията!"

В рубриката „Политиката - неофициално" авторът Петер Гнам флиртува с антиевропейските чувства на част от австрийската публика и демонстрира нескрита симпатия към покойния лидер на крайнодесните Йорг Хайдер, за когото се разбра, че заедно със своя съратник Грасер е получавал милиони от Саддам Хюсейн, за да поддържа неговата политика в Европа.

С едно доста съмнително сравнение в полза на Хайдер и Грасер започва статията за България, която Радио Дойче веле предлага в сайта си без съкращения и изменения:

Докато в Австрия ловната дружинка, преследваща Хайдер и Грасер, отчаяно търси някакви доказателства, за да може да оскверни гроба на единия и да вкара другия в затвора, еврочленката България съвсем реално затъва в мафиотското блато.

Най-добрият пример, че страната се управлява от мафията, са невероятните разкрития за освобождаването на четирима мафиотски кръстници, арестувани по подозрение, че са планирали атентат срещу българския премиер Борисов, че през юни са убили шефа на един футболен клуб и че са замесени в още атентати.

След освобождаването им българският вътрешен министър реагира гневно: „Сега мафията вече си има собствена държава и тя се казва България."

Българското правосъдие (което и Брюксел подозира в корупция) освободи мафиотските босове под гаранция в размер на милиони с обяснението, че доказателствата са прекалено рехави.

Според "Зюддойче Цайтунг" в ареста е останал само един от кръстниците, понеже извънредните следователи на българската полиция са открили у него автомат Калашников. 

Министър-председателят Борисов коментира саркастично и дори цинично: „Това не може да не ни радва и да не означава прогрес, защото аз наистина се притеснявах, че с този калашников например могат да се шият дрехи."

Естествено, за големите началници в Брюксел положението в България и диктатурата на тамошната мафия изобщо не са тайна. Ала Еврокомисията е обречена на безсилно наблюдение.

Всички досегашни наказания, включително и блокирането на милиарди от европейските помощи, очевидно не дават резултат.
Това отново доказва, че са имали право онези, които през цялото време твърдяха, че България, пък и Румъния (заради ромския проблем!) не са готови за членство в ЕС.



Гласувай:
6




1. gothic - А хаирлия да е....
10.08.2010 18:53
А хаирлия да е....
цитирай
2. injir - Под дулото на калашника всеки ще ...
11.08.2010 09:47
Под дулото на калашника всеки ще каже, че нищо не е видял...
цитирай
3. valsodar - А, това не е огнестрелно оръжие
11.08.2010 10:22
Това е шевна машина според съдът и ... притежателите й не се преследват по закон! :)))
цитирай
4. injir - То трябва да си много сляп, че да с...
11.08.2010 11:05
То трябва да си много сляп, че да сбъркаш. Или да си подкупен. Или да си изплашен. Или...
цитирай
5. valsodar - Или просто да си вегетирал до ниво - средностатистически българин
11.08.2010 11:23
Демек - аполитичен, очакващ друг да променя животът му, да му диктува кое е правилно и кое не, при възможност вечер по телевизора! :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7436833
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив